- 22 Ocak 2008
- 6.322
- 7.028
- 723
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
Yok aramizda onunla cinsel iliski yasanmadi ( cok sukur )
En kotusude onunla dertlesirken anlattim vajinismus oldugumu.
Ayrıca hiç bir kadın vajinismus diye aldatılmayı hak etmez, hiç olmadı boşanılır ama aldatılmak ne demek ya...
aldatılan kadın değil ki. konuyu tam anlamamışsınız. konu sahibi vajinismuslu ve kendi eski sevgilisiyle mesajlaşıyor.
Kendimi cok suclu hissediyorum.
Eski sevgilimin konusmalarina kayitsiz kalamadim ve yine cevap yazdim mesajlarina.
Beni cok ozledigini, beni illa gormek istedigini, bunu ona cok gormememi istedi, eski gunlerin hatrina bunu kabul etmemi soyledi.
Esimle bu aralar aramiz acik oldugu icin konusyama devam ettim ama sucluluk hissi pesimi birakmiyor.
Boyle bi adama ihanet ediyorsunuz birde. konusmayn hanfendi kendiniz istiyorsnz belliki konuşmayı. Eski sevglnz adam olsa evli bi bayana yazmaz ustune bulusalm.ozledmde demez. Smdi bi tabir vardir kullanmak istemiyorm banlanrm yoksa. Seytana uymayinEvet cok kotu hissediyorum kendimi zaten ama kendimide alikoyamiyorum.
Sabah ise giderken esim buse kondurdu alnima 'seni herzaman sevecegim sen herseyimsin senden vazgecmem' dedi , o anda kendimi o kadar kotu histtimki kalbime bisey saplandi sanki
Ama gene yazsa naslsn vs. cvp verirsnz dmi?Yok zaten bulusma istegine cevap yazmadim.
Böyle gizliyorsunz ya bi gün gizledgnz ortaya cikar elbet ee kurban oldugum ALLAH işte. esiniz sizi biraksa o zaman yeridir yani. Bunlari hiç dusunmednzmiVeririm herhalde ne yalan soyliyiym.
Onunda esiyle sorunlari varmi, bendede var sorunlar.
Galiba ikimizde birbirimizde ariyoruz dermani.
Yok hayir esiniz bi sekilde ogrendi diyelim atyorm mesji silmeyi unttnz yada numara kaldi ogrendi bi seklde. Ayrlrsa ne yaparsnz ? o zaman o eski sevglnzmi.size.sahip mi cikar sanyorsunz bosa konusmayn demek.istedgm o yani. Gittign yol yol değil.Beni tehdit edebilir gibimi diyorsunuz ?? bende onu tehdit ederim karisina demekle o zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?