- 20 Ağustos 2015
- 145
- 8
- 11
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
Benim anlamadgm hem eski sevglne tepkilsn bde konusyrsn. Neyse herkesn dusuncesi bnm gbi konusmayi kesin eski sevglnzle esiniz bunu haketmiyordur ihanet etmeyin ona.Tabiki sahip cikmaz, cikmasinda zaten. Boyle bir insana kimse sahip cikmasinda !
Cok yanlis yapmssnz eski.eskide kalms. Hangimz eski sevgldn darbe yemedk? Sadece ALLAH a havale et. Unutma yuva yıkanın yuvası olmaz .Ben acikcasi eski sevgilimle az biraz intikam sebebiyle konusmaya basladim ama kendime yapiyorum onu fark ettim.
Beni terk ettigi icin yillar once onunda yuvasi huzursuz olsun mutsuz olsun akli bende kalsin istedim ( biliyorum coooook kotu dusunceler ) ama boyle oldu.
O sebeple basladim konusmaya.
Ben acikcasi eski sevgilimle az biraz intikam sebebiyle konusmaya basladim ama kendime yapiyorum onu fark ettim.
Beni terk ettigi icin yillar once onunda yuvasi huzursuz olsun mutsuz olsun akli bende kalsin istedim ( biliyorum coooook kotu dusunceler ) ama boyle oldu.
O sebeple basladim konusmaya.
Evet gorusuyorum malesef, bulusma teklifleri artti.
Resmen burayı aldatma günlüğünuze cevirmissiniz
Dilerim ki esiniz bu yaptıklarınızı öğrenir
Gerçekten gözlerime inanamıyorum.. Şaka gibisiniz... Ne kadar günahtasınız bilmiyorsunuz... Yanlış olduğunu bildiğiniz halde pişkin pişkin devam ediyorsunuz.. Hayatınızdaki insanın da günahına giriyorsunuz.. Yazık gerçekten çok yazık... İnsan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş... Nasıl bir durum siz de yaşarsanız ancak anlarsınız.. Bu durumunuzda bile eşiniz size destek, sevgisini esirgememiş.. Ne aranıyorsunuz belli değil.. Burda o kadar insan akıl vermiş oralı bile değilsiniz.. Egonuz tavan yapmış durumda... Hayatınızı mahvedeceksiniz bu yüzden... Emin olun mesajlarına cevap vermekle başlamış, gerisi de gelir.. Yapmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?