Esimi aldatmayi göze almistim.

Ben acikcasi eski sevgilimle az biraz intikam sebebiyle konusmaya basladim ama kendime yapiyorum onu fark ettim.

Beni terk ettigi icin yillar once onunda yuvasi huzursuz olsun mutsuz olsun akli bende kalsin istedim ( biliyorum coooook kotu dusunceler ) ama boyle oldu.

O sebeple basladim konusmaya.

ay ne korkunç bir insansınız siz ya! sizin gibi insanların varlığı korkutuyor beni. keşke fake olsanız,hepsi uydurmaca olsa bunu yürekten diliyorum. zira midemi bulandırdı anlattıklarınız ve bu geniş halleriniz. sanki çok normal bişey yapıyormuş gibi. inşallah eşiniz sizi aldatıyordur.

Cok yanlis yapmssnz eski.eskide kalms. Hangimz eski sevgldn darbe yemedk? Sadece ALLAH a havale et. Unutma yuva yıkanın yuvası olmaz .

Allah bizleri sizin gibi kadinlrdan uzak tutsun..bide gayet normal bisey gibi buraya konu acmissinz ne dememizi bekliyorsunuz gidin aldatin intikamnizi alinmi demeliyiz ya bi gidin isinize....

Yaptıklarınızdan pişman olacağınız günler de gelecek. Ama daha değil, iyice batırmanızı bekliyor hayat...

konuyu açtığınızdan beri o eski sevgilinizle hala görüşüyor musunuz Allah aşkına? siz zaten eşinizi bildiğin aldatıyorsunuz. Vicdan rahatlatmaya çalışmayın

lütfen sizde oda eşlerinizden boşanın
midemi bulandırdınız

bi anlık hata bile değil kafa karışıklığı bile değil

ısrar ve inatla aldatma serinizi paylaşıyorsunuz arkası yarın gibi

Bulusmadik, ve ben bulusmayi kabul etmiyecegim.

Sadece mesajlastik o kadar.

Esini sevdigini soyledi zaten adam niye durduk yere bosansin.

Evet gorusuyorum malesef, bulusma teklifleri artti.

Gerçekten gözlerime inanamıyorum.. Şaka gibisiniz... Ne kadar günahtasınız bilmiyorsunuz... Yanlış olduğunu bildiğiniz halde pişkin pişkin devam ediyorsunuz.. Hayatınızdaki insanın da günahına giriyorsunuz.. Yazık gerçekten çok yazık... İnsan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş... Nasıl bir durum siz de yaşarsanız ancak anlarsınız.. Bu durumunuzda bile eşiniz size destek, sevgisini esirgememiş.. Ne aranıyorsunuz belli değil.. Burda o kadar insan akıl vermiş oralı bile değilsiniz.. Egonuz tavan yapmış durumda... Hayatınızı mahvedeceksiniz bu yüzden... Emin olun mesajlarına cevap vermekle başlamış, gerisi de gelir.. Yapmayın...

-Ne aranıyorsunuz belli değil-

demisiniz ya araniyor ifadesi tam da konusahibini ozetliyor.

Keske ben fake olsam, hikayem fake olsa, boyle fake birinin konusunu okusam ve boyle birsey olurmu, dizi gibi yaa kimi kekliyorlar desem. Keske...

kimse kusura bakmasın da eşiniz 2 senedir sizin hastalığınızla uğraşmış

büyük konuşmayayım ama ben bir adamla evlensem de adam benimle birlikte olmasa değil 2 sene 2 aya boşarım.

rahat bırakmış adam sıkmamış 2 senedir de çekiyor.

biraz ağır olacak belki ama eski sevgilinizi de şeytan dürtmüş, cinsellik yaşamadığınız için bir kereden bişey olmaz evlendi de bir deneyelim diye zarf atmış, bakmış sizde tık yok karımı seviyorum diyip gitmiş.

bunda anlaşılmayacak bir şey yok her şey ayan beyan ortada siz kendinizi öyle olmadığına inandırmaya çalışıyorsunuz hepsi bu

ha bir de zahmet olmazsa bundan sonra tedavi falan görün de kocanıza mahçupluğunuzu böyle giderin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…