Esimi aldatmayi göze almistim.

haa bir de muhtemelen kocanız da sizi aldatıyor, empati yapacak olursam ben aldatırdım

aldatıyorsa haklı, cinsel ihtiyaçlarını karşılamalı

aldatmıyorsa da helal olsun adama, işte böyle adamlar da sizlerin elinde çürüyüp gidiyor yazık...

Esimin beni aldatmadigina adim gibi eminim, cunku adamin basini kasiyacak vakti yok malesef.
Bide evin icinde eslerini yonetiyor, ofisi evde, evden nerdeyse cikmaz, yada ciksak beraber cikariz.

Yani 24 saatin yarisini benle geciriyor zaten yarisinida kendi ofisinde yada uyuyarak. Telefonuda surekli sehpanin uzerinde, sosyal medya hayati yok veya disariya asla cikmaz.

Suclu sorunlu benim malesf.

o kadar söylediğim şey umurunuzda olmadı da eşiniz de sizi aldatıyor demem mi umurunuzda oldu bir de kanıtlamaya çalışmışsınız. eşinizin sizi aldatıp aldatmadığı beni hiç ilgilendirmez. benim hiç umurumda da değil. ama şunu bilin zincire de bağlasanız yapacak adam yapar. ofise giderken bir kerhaneye uğrayıp 15 dk ayırması yeter de artar bile bilmem anlatabildim mi?

ha yapıyor mudur yapmıyor mudur, bence yapsa hakkıdır, cinsellik insanın en doğal ihtiyacıdır.

bence siz kafanızı böyle şeylerle kurcalamak yerine tedavi olun, en doğal ihtiyacınızı karşılamıyor ve birlikte olduğunuz kişinin de en doğal ihtiyacını karşılamasına engel oluyorsunuz farkında mısınız?

Yoo o aldatabilir ama kocasi bunu asla yapamaz. Adamda evliya sabri var tedavi olmaya yanasmayan bir ev arkadasi bide aldatiyor ustune ustluk... Hala bende sorun diyor ama cozmeye de yanasmiyor. Burda neler neler dendi kendisine. Isteseydi yapardi.
Aldatmiyorum deme konu sahibi illa ten tene degmek zorunda degil aldatmak icin.

Esimle cinsellik disinda zaten kotu giden hayatimiz yok her konuda normal sartlarda iyi anlasiyoruz, kahvalti yemegi beraber hazirlariz, ev islerini beraber yapariz, birlikte cogu zaman yemege cikariz, tatile cikariz sikca. o konu disinda cok iyiyiz.

Esimle cinsellik disinda zaten kotu giden hayatimiz yok her konuda normal sartlarda iyi anlasiyoruz, kahvalti yemegi beraber hazirlariz, ev islerini beraber yapariz, birlikte cogu zaman yemege cikariz, tatile cikariz sikca. o konu disinda cok iyiyiz.

Bildigin ev arkadasiniz yani. Evliligin yuzde 80 i cinsellik neden evlendin ki o zaman?
O konu disinda cok iyisiniz de cok surecegini sanma bir gun adam yeter der o zaman gorursun. Evlilikte en fazla 3 yil canim cicim sonra niye yurutuyorum ki der ya aldatir ya da bosar seni

Bu arada sen o eski sevgilinle de goruseceksin adim gibi eminim gorus de bence bir rahatla biz de kurtulalim sen de.

2 senedir hiç cinselliğimiz yok, denemiyoruz bile ama çok uyumlu ev arkadaşıyız diyor konu sahibi. Beraber pişirip beraber yiyor, geziyor tozuyor, tatillere çıkıyorlarmış.

Aldatma bir yana hangi adam 2 sene bu konuda sitem bile etmez, denemeye bile yeltenmez. Bence K Kirginciceklerim gibi adam da cinsel sorunlara sahip. Eee ikisi de halinden memnun zaten, burada bu konuya ne gerek var. Bayanın tek pişmanlığı eşini aldatmaya yönelişi.

Bari vajinusmus konusa hiç değinmeseydi de kendi ilgilendiği soruna daha net yorumlar alabilirdi.

Yazmassam çatlıcam da. Belki bi kurban uyanır.Benim babam annemi 10 yıldır falan aldatıyor.Ama anneme balım canım şiirler yardım etmeler.. En son ki sevgilisine de şiir sayfası açmıştı faceden.Tabi benim bildiğimi bilmiyodu hiçbir zaman.Akıllı sanıyo da kendisini.Sevgilisine ne şiirler yazmış. Çiçekler falan alıyomuş.Şiirlerinde yalnızım da bilmem ne bi sen anlıyosun ooff ne şiirler görseniz aşklarından ölüyolar.En son ben yıktım ortalığı alıp gidicem annemi haketmiyosun dedim annem yokken.Yuvamı yıkma kızım.Ben yapmadım o ben değilim falan filan.Diğerine Allah bilir ne diyor.Şimdi sana yazıyorum çünkü bir gün kullanıldıını anlıcaksın ama ne zaman bilmiyorum.O adamı babama benzettim.Diyosun ya gözüme sokmaya çalışıyor.Gerçekte hayatı böyle olabilir.Hep birileri oldu babamın hayatında hepsine de aynı iltifatlar hepsine şiirler nelerrr nelerr.Annemi bırakmıyor.Ona da şiirler yazıp tatlı tatlı kelimeler kullanıyor.KENDİSİNİ SEVİYOR. Sen olmasan naparım seni seviyorum aşkım diyo anneme :)) Yazık sana gerçekten. Kendini kandırıyosun ve ego tatmini yapıyorsun.Her kadın gibi beğenilmek hoşuna gidiyor.Ama bir gün başka biri de sana yapar aynısını.

Onu sevse benimle yatmak istemez diyip kocamı seviyorum diyosun :)) Kendini benden iyi biliyosundur. Bu sevgi meselesi değil.Karakter meselesi.Senin adamı daha iyi anlaman gerekiyor halbuki neden hala anlayamıyorum diyosun? Bu kadar mı basiretin kapalı.Sen ve o adam aynısınız.O alamadığı sevişmeyi almak sen de alamadığı intikamı almak istiyorsun. :/ İlerde sen intikam falan aldğını sanıp hep nasıl mahvederim diye negatif düşünceler huzursuz tavırlar sergilerken,o herif nasıl da seviştim oh ne iyi yaptım şimdi de karıma gideyim.-Kapı açılır ve aşkım seni seviyorum cnm karım- Acaba bundan kim karlı çıkar? Adama aşık olursan bi de görürsün intikamı.

Hayir kesinlikle gorusmeyecegim. Bana esinin sehir disinda olacagini soyledi, davet etti evine ama cevap yazmadim tabiki.
Aslinda seytan diyor teklifi kabul et sonra karisinada soyle ben iceri girmeden karisi girsinde gorsun esinin gercek yuzunu.

allah iyilik versin maşallah biz sizi tutmayalım burada o zaman....

Benim de aklima geldi cinsel probl;emleri olabilir adamin ama konu sahibi kendini hakli cikarmak icin bunu soylerdi bence.

Adam ya cok saf ya kendi ihtiyacini gideriyor bekarkenki gibi ya da aldatiyor baska turlu hangi erkek cinsellik olmadan yasayabilir ki zaten dimi?

Hayir kesinlikle gorusmeyecegim. Bana esinin sehir disinda olacagini soyledi, davet etti evine ama cevap yazmadim tabiki.
Aslinda seytan diyor teklifi kabul et sonra karisinada soyle ben iceri girmeden karisi girsinde gorsun esinin gercek yuzunu.

Ya simdi olmadi bir gun mutlaka olacak. Seytan aklina coktan girmis senin.

Bana zaten esim dedi o isi yapamiyoruz bari ( afedersiniz ) benim ihtiyaclarimi baska turlu gider dedi, onada yanasamadim.

Bazı kadınlar gerçek yüzünü de görse boşayamaz o kadar güvenemezler kendilerine yaptığınla kalırsın.Zamanın israf olur.Salla gitsin.Hadi canım başka kapıya de intikam böyle olur.

Benim amacim zaten kesinlikle onla bulusup gorusmek degildi kizlar.

Gecmiste canimi cok yaktigi icin bu sekilde kendimi rahatlatirim dedim ama kendi kendimi atese atiyorum malesf.

Valla bana daha çok ben böyleyim ama buna rağmen eşim benden vazgeçmiyor diye hava atıyor gibi geldi..Biraz abartı süslemeler. Halbuki adamın da işine gelmiş sanki. Hayır adam niye aldatma gizli saklı kaçamaklarla yıllarca uğraşsınki, her erkek gibi sağlıklı bir ilişkisi, evde kendini heyecanla bekleyen bir eşi olabilecekken? Bu 2 yıl 20 yıla doğru gidiyor zaten. Bayanın tutumu belli.

Ay ne biliyim olabilir de sadece cok saskinim bir insan böyle olaylara niye girer?
Evlenmissin bitmis gitmis daha neyin intikami donup de bakmam bile. Intikam derken akli da kaymis adim adim sona yaklasiyor. Gorusmeye gitmem diyor ama bu kafadaki bir insan onu da yapar. Ben intikam icin gitmistim ama seytana uydum vs vs yazar burda bakin gorun.

senin içinde bulunduğun durum eskiye itmiş seni, bence psikolojik tedavi al ve artık kocana çektirme 2 yıl çok uzun bi süre.

Valla bak dalga geçmek için söylemiyorum ama acaba cinsel tercihlerde mi bi problem var

Çünkü normal bir insan yani kadın olsun erkek olsun farketmez, 2 sene hiç bi haz yaşamıyo ve sinir stres sahibi olmadan yemek yapıyo tatile çıkıyo...

Neyse siz probleminizin ne olduğunu da tam olarak ifade etmiyosunuz. Vajinismus mu problem? İki yıldır adamın kabullenmiş olmasi mi? Sizin tedavi konusunda ki boşvermisliginiz mi? Boşan benden gitsin dediğiniz halde admin bosanmamasi mi? İnsanların sizden bebek haberi beklemesi mi? Eski sevgilinin tekrar yskinlasmasi mi? Sizin boşta bulunup cevap vermeniz mi? Eski sevgilinin facebookta paylaştığı eşinin fotoğraflari mi? Olay nedir yani?

Boş insanla şeytan uğraşır diye bir laf var ya, kesinlikle inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…