Esimi aldatmayi göze almistim.

Bos bir insan oldugumu dusunmuyorum. Taninan bir sirkette yonetim asistaniyim, gayet verimli bir insanim.

Ozel hayatimda sorunlar oldugu bos insan oldugum anlamina gelmez.

Bos bir insan oldugumu dusunmuyorum. Taninan bir sirkette yonetim asistaniyim, gayet verimli bir insanim.

Çalışmıyorsun demedim zaten; özel hayatın boş. Biri var ama yok gibi. Sen de olması gereken aksiyonu, heyacanı dışarıdan telafi etmeye çalışıyorsun. İlla başkasına dokunman lazım değil ama sana ilk yazan adamı karşılıksız bırakmamışsın. 2-3 yıl sonra başka bir adam olsa, kendimi dizginleyebileceğime eminim diyor musun?

Hangimiz eminizki allah askina ? 2-3 yil sonra duygularimizin ayni olacagi garantisi varmi ? Insaniz sonucta.
İyice saçma bir yere gidiyor bu konu. Evli olan bir insanın başka erkeklerle ihtimallere açık olmaması lazım. Senin o adama yazmaman gerektiği gibi, hala evli isen sana pas atan başka bir adama da diyorum.
Boşan istediğin aşka yelken aç, o başka mesele.

Son düzenleme:

Valla istersen ceo ol bos islerle ugrasiyosun ozel hayatinda ve o yuzden bos bir insansin.

hangimizin duygulari degismeyecegi belli ki demissin. Birincisi eşini sevmiyorsun böyle bir cumle sarfettigine gore ve kendine itiraf edemiyorsun. İkincisi ise hadi gönül kaydi diyelim peki eşini kandırmak onu aldatmak cok mu durustce bir hareket? Yapamıyorum dersin ayrilirsin istedigin iliskiyi yasarsin kimsenin gururuyla oynamaya hakkin yok.
Cok bencilce davraniyorsun tedavi olmaya bile deger gormuyorsun eşini evlilik senin de isine geliyor amaan kim ayrilacak o kadar tatil gezme tozma hepsi bitecek çünkü.

Cok da sogukkanli cevaplar veriyosun ya gercekten senin gibi insandan korkulur.

Ayrica evlenmeseydin kardes ne oldu evlenince mi gozun acildi elin adaminin da gunahina girmeseydin. Insallah sana kocan iyi bir ders verir de micinin ustune oturursun!!!

Cok sinirliyim gercekten o pislik adama.

Sanki buluscakmisim gibi bana yalvar yakardi, ben cevap yazmadim bulusma talebine.
Sonra bugun utanmadan yazmiski 'esimle tatile gidiyorum, gelince gorusuruz'
Salakmidir nedir, kufretmemek icin bisey yazmamak icin zor tutuyorum ne zannediyor beni ya !

Tam da oldugunuz kişilikte biri zannediyor daha ne olsun

Ya ne olacağıdı...

yapabiliyorlar öyle şeyler erkekler. karısını gerçekten seviyordur amagerçekten fakat nedense aldatma ve başka şeyleri merak etme ihtiyacı duyuyorlar. eskiden konuşmuştumbi arkadaşımla. cidden anlam veremiyorum.

2 yıldır vajinusmusla bende uğraşıyorum, ama hiç bir zaman Allah yolundan şaşırtmasın.
gerçekten hayretle okudum yazını, bu dönem sancılıdır ama sevgiyi başka yerde aramakla vajili olmak bir değil bence.

bu sebeple ne dersen de bu durumunla ilgili bir yakınlaşma değil, bu senin isteğin dogrultusunda karakterinle ilgili bir durum.

Ben biliyorum ona ne yapicagimi. Karisina esinin pislik yuzunu gosterecegim!

O da kocana göstersin pislik yüzünü, vajinismuslu karısının derdinin ne olduğunu... Sonra olaylar olaylar...

Buraya da yaz heyecanlı oluyor.

O da kocana göstersin pislik yüzünü, vajinismuslu karısının derdinin ne olduğunu... Sonra olaylar olaylar...

Buraya da yaz heyecanlı oluyor.
Lutfen yazarken dikkat edermisniz?

Konusmaya gorusmeyi baslatan ben degilim, o.

O gosterirse basina buyuk belalar gelir yapamaz, ama ben karisina gercek yuzunu gosterebilirim.

Hangimiz eminizki allah askina ? 2-3 yil sonra duygularimizin ayni olacagi garantisi varmi ? Insaniz sonucta.
İnsan dediğinde akıl niçin var
İnsanız sonuçta diye diye aldatmayı mübahlaştırma
Kendi konun yetmiyo benzer konulara da vicdan rahatlatmaya geliyosun
Bi sen mi insansın bi duygu sende mi var kocanda aldatsın sonra ah canım insanız sonuçta deisn nasıl oluyo bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…