- 20 Ağustos 2015
- 145
- 8
- 11
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
Çalışmıyorsun demedim zaten; özel hayatın boş. Biri var ama yok gibi. Sen de olması gereken aksiyonu, heyacanı dışarıdan telafi etmeye çalışıyorsun. İlla başkasına dokunman lazım değil ama sana ilk yazan adamı karşılıksız bırakmamışsın. 2-3 yıl sonra başka bir adam olsa, kendimi dizginleyebileceğime eminim diyor musun?Bos bir insan oldugumu dusunmuyorum. Taninan bir sirkette yonetim asistaniyim, gayet verimli bir insanim.
Ozel hayatimda sorunlar oldugu bos insan oldugum anlamina gelmez.
İyice saçma bir yere gidiyor bu konu. Evli olan bir insanın başka erkeklerle ihtimallere açık olmaması lazım. Senin o adama yazmaman gerektiği gibi, hala evli isen sana pas atan başka bir adama da diyorum.Hangimiz eminizki allah askina ? 2-3 yil sonra duygularimizin ayni olacagi garantisi varmi ? Insaniz sonucta.
Bos bir insan oldugumu dusunmuyorum. Taninan bir sirkette yonetim asistaniyim, gayet verimli bir insanim.
Ozel hayatimda sorunlar oldugu bos insan oldugum anlamina gelmez.
Valla istersen ceo ol bos islerle ugrasiyosun ozel hayatinda ve o yuzden bos bir insansin.
hangimizin duygulari degismeyecegi belli ki demissin. Birincisi eşini sevmiyorsun böyle bir cumle sarfettigine gore ve kendine itiraf edemiyorsun. İkincisi ise hadi gönül kaydi diyelim peki eşini kandırmak onu aldatmak cok mu durustce bir hareket? Yapamıyorum dersin ayrilirsin istedigin iliskiyi yasarsin kimsenin gururuyla oynamaya hakkin yok.
Cok bencilce davraniyorsun tedavi olmaya bile deger gormuyorsun eşini evlilik senin de isine geliyor amaan kim ayrilacak o kadar tatil gezme tozma hepsi bitecek çünkü.
Cok da sogukkanli cevaplar veriyosun ya gercekten senin gibi insandan korkulur.
Cok sinirliyim gercekten o pislik adama.
Sanki buluscakmisim gibi bana yalvar yakardi, ben cevap yazmadim bulusma talebine.
Sonra bugun utanmadan yazmiski 'esimle tatile gidiyorum, gelince gorusuruz'
Salakmidir nedir, kufretmemek icin bisey yazmamak icin zor tutuyorum ne zannediyor beni ya !
Serefsiz adam bide utanmadan esiyle tatile gidiyor.
Cok sinirliyim gercekten o pislik adama.
Sanki buluscakmisim gibi bana yalvar yakardi, ben cevap yazmadim bulusma talebine.
Sonra bugun utanmadan yazmiski 'esimle tatile gidiyorum, gelince gorusuruz'
Salakmidir nedir, kufretmemek icin bisey yazmamak icin zor tutuyorum ne zannediyor beni ya !
Serefsiz adam bide utanmadan esiyle tatile gidiyor.
Ben biliyorum ona ne yapicagimi. Karisina esinin pislik yuzunu gosterecegim!
Lutfen yazarken dikkat edermisniz?O da kocana göstersin pislik yüzünü, vajinismuslu karısının derdinin ne olduğunu... Sonra olaylar olaylar...
Buraya da yaz heyecanlı oluyor.
İnsan dediğinde akıl niçin varHangimiz eminizki allah askina ? 2-3 yil sonra duygularimizin ayni olacagi garantisi varmi ? Insaniz sonucta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?