- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
Sorunlarim cozuldu dedim, sorunum yok esimle dedim, anlamistir herhalde.ay bu konu hala devam ediyor mu ?
kardeşim vajinusmus muşsun . yani erkeklerle pek ilgili değilsin .hani arzundan şehvetinden oluyor desem oda yok sende .
adam senin bu halini bence bilmiyor yalan söyleme .
e tamam adam bekareti gitti nasılsa benle yatar diye umut ediyor göremiyor musun bunu ?Sorunlarim cozuldu dedim, sorunum yok esimle dedim, anlamistir herhalde.
Oyuzden vazgecmostirYok aramizda onunla cinsel iliski yasanmadi ( cok sukur )
En kotusude onunla dertlesirken anlattim vajinismus oldugumu.
Lutfen yazarken dikkat edermisniz?
Konusmaya gorusmeyi baslatan ben degilim, o.
O gosterirse basina buyuk belalar gelir yapamaz, ama ben karisina gercek yuzunu gosterebilirim.
Banada niyeti cok iyi gibi gelmedi ama eskiden oyle bir insan degildi, yani sonucta aramizda cinsellik olmadi normal sevgili gibiydik. Ama simdi bana karsi bir ozlemi bir hasreti varmis gibi yaziyor.
Ben niye boyle sacmaliklar pesindeyim kisaca ozetliyim.
Birkac ay once kendilerini gordum esiyle bir konserde, orda gozumun icine baka baka esine sarildi optu gozlerimin onunde.
Birde beni suzdu konser boyunca dusunun artik.. Orda ona karsi gercekten bir nefret bir intikam duygusu olustu,
Zaten orda beni gordu yillar sonra ilk defa yeniden ve o gordukten sonra beni mesaj atmaya basladi.
Yani karinla napiyorsan yap ama nispet yaparmis gibi gozumun icine baka baka karini opmek nedir ya sonucta eski sevgilisiyim, ayip.
Cok sinirliyim gercekten o pislik adama.
Sanki buluscakmisim gibi bana yalvar yakardi, ben cevap yazmadim bulusma talebine.
Sonra bugun utanmadan yazmiski 'esimle tatile gidiyorum, gelince gorusuruz'
Salakmidir nedir, kufretmemek icin bisey yazmamak icin zor tutuyorum ne zannediyor beni ya !
Hayir opemez, gozumun icine baka baka opemez. Ben yokken istedigini yapsin ama benim gozume baka baka opmek nedir, gecmiste canimi yaktigi yetmiyormus gibi bide bunu yapti,Adam karısını istediği yerde istediği gibi öper, bence senin hiç mi hiç alınmaya hakkın yok ..
Eskide kalmışsın adı üstünde.
Hayir mesajlasmayacgim cogunlukle cvp yazmiyorum zaten o kendi kendine yaziyor.Tatile gitmese pislik değildi dimi
Dönünce yine onunla mesajlaşmaya devam edeceğinden emin demek ki
Ne zannediyor beni derken neysen o zannediyordur, ona bu cüreti sen vermişsin
ne mi zannediyor ne zannettiği gayet açık değil miCok sinirliyim gercekten o pislik adama.
Sanki buluscakmisim gibi bana yalvar yakardi, ben cevap yazmadim bulusma talebine.
Sonra bugun utanmadan yazmiski 'esimle tatile gidiyorum, gelince gorusuruz'
Salakmidir nedir, kufretmemek icin bisey yazmamak icin zor tutuyorum ne zannediyor beni ya !
Hayir opemez, gozumun icine baka baka opemez. Ben yokken istedigini yapsin ama benim gozume baka baka opmek nedir, gecmiste canimi yaktigi yetmiyormus gibi bide bunu yapti,
Hayir mesajlasmayacgim cogunlukle cvp yazmiyorum zaten o kendi kendine yaziyor.
Ben niye boyle sacmaliklar pesindeyim kisaca ozetliyim.
Birkac ay once kendilerini gordum esiyle bir konserde, orda gozumun icine baka baka esine sarildi optu gozlerimin onunde.
Birde beni suzdu konser boyunca dusunun artik.. Orda ona karsi gercekten bir nefret bir intikam duygusu olustu,
Zaten orda beni gordu yillar sonra ilk defa yeniden ve o gordukten sonra beni mesaj atmaya basladi.
Yani karinla napiyorsan yap ama nispet yaparmis gibi gozumun icine baka baka karini opmek nedir ya sonucta eski sevgilisiyim, ayip.
Pişman olsan hattını değişirdin o kendi yazıyor ne demekHayir mesajlasmayacgim cogunlukle cvp yazmiyorum zaten o kendi kendine yaziyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?