Esimi aldatmayi göze almistim.

20 lik çıtır gibisin sen onun eşine göstercen
hadi adam senin yüzünü gösteremezde kadın senide eşinide senin eşine
bi güzel anlatır eşini katil edersin valla
sen kimseyi dinlemiyorsn ama
biraz dua falan et uzaklaş bu durumda
kuyruk acını biraz hafiflet
tek sen değilsin hayatta terkedilen aldatılan
kendine yapılanı eşine reva görüyorsun
basit olmak kolaydır
sen o adam için basitsin şu an
tatilden dönünce eşim hami,le bana bi daha yazma der görürsün

Sendeki bu aşırı özgüven de beni benden aldı. Git ayrıl kocandan sonra ne halt ediyorsan et. O kadar tavsiye verdiler hala burnunun dikine gidiyorsun. Ne demesini bekliyorsun insanların anlamadım. Adam seninle heyecan yaşıyor işte bu kadar basit. Intikam alıcam diye kendini rezil ettiğinle kalırsın haberin yok. Bu kadar cahil cesareti iyi değildir.

Adamla mesajlaşıp eşini aldatırken iyi
Adam seni evine çağırıp 'ama karımı seviyorum' dedi diye kötü mü
Gidecem ama sadece eşine de haber verip onu rezil edecem derken, sen ondan daha mı temizsin
O da senin kocanı çağırsın da gör gününü

ay bu konu hala devam ediyor mu ?
kardeşim vajinusmus muşsun . yani erkeklerle pek ilgili değilsin .hani arzundan şehvetinden oluyor desem oda yok sende .
adam senin bu halini bence bilmiyor yalan söyleme .

ay bu konu hala devam ediyor mu ?
kardeşim vajinusmus muşsun . yani erkeklerle pek ilgili değilsin .hani arzundan şehvetinden oluyor desem oda yok sende .
adam senin bu halini bence bilmiyor yalan söyleme .
Sorunlarim cozuldu dedim, sorunum yok esimle dedim, anlamistir herhalde.

Sorunlarim cozuldu dedim, sorunum yok esimle dedim, anlamistir herhalde.
e tamam adam bekareti gitti nasılsa benle yatar diye umut ediyor göremiyor musun bunu ?
eşinde çok garip iki yıl bir kadınla aynı evi paylaşacak ona dokunamayacak ihtiyaçlarını gideremeyecek ama aldatmayacak aldatmadığı gibide bir girişimide yok bırakmış ne olursa olsun modunda . canım benim ben buna inanmam . bir erkek bir kadınla aynı evde ona dokunmadan kalamaz stres olur imkansız birşey bu . senin hikayende bazı boşluklar var . ben inanmadım konuna .

Inanip inanmamak size kalmis valla.

Sonucta hicbirinizi tanimiyorum, hicbirinizde beni tanimiyor, yalan soyleyerek cikar saglayamam bu durumda, yani elime bisey gecmez :)

Durum gayettte anlattiginiz gibi,

Banada niyeti cok iyi gibi gelmedi ama eskiden oyle bir insan degildi, yani sonucta aramizda cinsellik olmadi normal sevgili gibiydik. Ama simdi bana karsi bir ozlemi bir hasreti varmis gibi yaziyor.

Lutfen yazarken dikkat edermisniz?

Konusmaya gorusmeyi baslatan ben degilim, o.

O gosterirse basina buyuk belalar gelir yapamaz, ama ben karisina gercek yuzunu gosterebilirim.

Erkekler yapınca elinin kiri, karşıdan kuyruk sallamıştır falan deyip bir süre sonra unutulur. Siz yapınca direkt namus meselesi olacak, vajinismuslu haliyle ne fındıklar kırmış olacak. Kendinizi kandırmayın.

Yada kandırın olay baya eğlenceli bir noktaya gidiyor gibi.

Banada niyeti cok iyi gibi gelmedi ama eskiden oyle bir insan degildi, yani sonucta aramizda cinsellik olmadi normal sevgili gibiydik. Ama simdi bana karsi bir ozlemi bir hasreti varmis gibi yaziyor.

Evet evet öyle. Kesin özlemi hasreti var. Dünya sizin etrafınızda döndüğünden...

Ben niye boyle sacmaliklar pesindeyim kisaca ozetliyim.

Birkac ay once kendilerini gordum esiyle bir konserde, orda gozumun icine baka baka esine sarildi optu gozlerimin onunde.
Birde beni suzdu konser boyunca dusunun artik.. Orda ona karsi gercekten bir nefret bir intikam duygusu olustu,

Zaten orda beni gordu yillar sonra ilk defa yeniden ve o gordukten sonra beni mesaj atmaya basladi.
Yani karinla napiyorsan yap ama nispet yaparmis gibi gozumun icine baka baka karini opmek nedir ya sonucta eski sevgilisiyim, ayip.

Adam karısını istediği yerde istediği gibi öper, bence senin hiç mi hiç alınmaya hakkın yok ..
Eskide kalmışsın adı üstünde.

Tatile gitmese pislik değildi dimi
Dönünce yine onunla mesajlaşmaya devam edeceğinden emin demek ki
Ne zannediyor beni derken neysen o zannediyordur, ona bu cüreti sen vermişsin

Adam karısını istediği yerde istediği gibi öper, bence senin hiç mi hiç alınmaya hakkın yok ..
Eskide kalmışsın adı üstünde.
Hayir opemez, gozumun icine baka baka opemez. Ben yokken istedigini yapsin ama benim gozume baka baka opmek nedir, gecmiste canimi yaktigi yetmiyormus gibi bide bunu yapti,

Tatile gitmese pislik değildi dimi
Dönünce yine onunla mesajlaşmaya devam edeceğinden emin demek ki
Ne zannediyor beni derken neysen o zannediyordur, ona bu cüreti sen vermişsin
Hayir mesajlasmayacgim cogunlukle cvp yazmiyorum zaten o kendi kendine yaziyor.

ne mi zannediyor ne zannettiği gayet açık değil mi

Sen evli değil misin,
o da evli ..
İkinizde hayatlarınıza devam etmeyi seçmişsiniz ..
Ayrıca adamın nikahlı eşi ? sen ne sıfatla neyine karışabilirsin ki ..

Şu adamı düşünmek için sarf ettiğin enerjiyi eşine verseydin
şimdi belkide gayet güzel bir evliliğin vardı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…