- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
Bence tepki alınca her iki konuda birdenBen niye boyle sacmaliklar pesindeyim kisaca ozetliyim.
Birkac ay once kendilerini gordum esiyle bir konserde, orda gozumun icine baka baka esine sarildi optu gozlerimin onunde.
Birde beni suzdu konser boyunca dusunun artik.. Orda ona karsi gercekten bir nefret bir intikam duygusu olustu,
Zaten orda beni gordu yillar sonra ilk defa yeniden ve o gordukten sonra beni mesaj atmaya basladi.
Yani karinla napiyorsan yap ama nispet yaparmis gibi gozumun icine baka baka karini opmek nedir ya sonucta eski sevgilisiyim, ayip.
Ben niye boyle sacmaliklar pesindeyim kisaca ozetliyim.
Birkac ay once kendilerini gordum esiyle bir konserde, orda gozumun icine baka baka esine sarildi optu gozlerimin onunde.
Birde beni suzdu konser boyunca dusunun artik.. Orda ona karsi gercekten bir nefret bir intikam duygusu olustu,
Zaten orda beni gordu yillar sonra ilk defa yeniden ve o gordukten sonra beni mesaj atmaya basladi.
Yani karinla napiyorsan yap ama nispet yaparmis gibi gozumun icine baka baka karini opmek nedir ya sonucta eski sevgilisiyim, ayip.
Telefon yoluyla yollamiyor tatlim, email atiyor.Pişman olsan hattını değişirdin o kendi yazıyor ne demek
Niye başkasına değilde sana yazıyor sence ?
Bırak bu işleri
E-mail yolu veya telefon yolu fark etmezTelefon yoluyla yollamiyor tatlim, email atiyor.
Telefon asamasina gecemedik henuz, gecince ozellikle sana haber ederim.
Kendi kendine asama kaydetti beyefendi, ben ona bulusma teklif etmedim yada bulusma taleplerine olumlu cevap vermedim kesinlikle.E-mail yolu veya telefon yolu fark etmez
Adam karım evde değil bana gel dediyse siz baya aşama kaydetmişsiniz
Kem küme gerek yokKendi kendine asama kaydetti beyefendi, ben ona bulusma teklif etmedim yada bulusma taleplerine olumlu cevap vermedim kesinlikle.
Benle 1 kere gorustukten sonra iletisime kesicegine dair soz verdi ( evet sizin dediginiz gibi alip kullanip kenara firlatcak)
Iciniz rahatliyacaksa onuda anlatiyim.Kem küme gerek yok
Niye başkasına değil de sana, evli barklı sana.. Teklif edebiliyo..
Sana karısı yokken gel bari diyo ama tatile karısını layık buluyo mesela
AlemsinIciniz rahatliyacaksa onuda anlatiyim.
Bana 1 hafta sehir disina cikalim diye teklifte bulundu zaten. Buraya her detayi yazicaksam oooooooo.
Ben zaten ne ilk olmak ne ikinci olmak pesindeyim.Alemsin
Karısını tatile götürdü ama bana da 1 haftasını ayıracaktı diye kendini rahatlatıyosun resmen
Adam sana 2.kadın muamelesi yapıyo ve sende buna seviniyosun
Ne teklif etse az..
Suan sizi oyle bir yargilamak istiyorum ki burada aldatilan arkadaslarin konulari aklima geliyor. Esi baskasiyla msjlasirken yakalandigi icin bosan denen arkadaslarin konulari gelir aklima. Esleri pisman olduklarini soyleyip ozurler diliyorlar bizde bir kez yapan yine yapar diyoruz ya. Iste o kirik kalpli kadinlar icin sizi cok fena yargilamak istiyorum ama yargilamayin lutfen demissiniz o yuzden. YARGILAMAYACAGIM!
Adam karısını öptü, tatile gittilerBen zaten ne ilk olmak ne ikinci olmak pesindeyim.
Huzursuz olsun istiyorum.
Ben zaten ne ilk olmak ne ikinci olmak pesindeyim.
Huzursuz olsun istiyorum.
İşte bu da kıskanıyoAnlamıyorsun ki adam huzursuz falan değil... Karısıyla tatilde....
Ha o aşamaya da geçeceksiniz? Tamam canım, sana kolay gelsin takma aşamasında.Telefon yoluyla yollamiyor tatlim, email atiyor.
Telefon asamasina gecemedik henuz, gecince ozellikle sana haber ederim.
Zararın neresinden dönersen karmış sen bu durumu atlatmışsın allahtan..Iyi gunler arkadaslar,
Oncelikle lutfen beni yargilamanizi istemiyorum.
Tek amacim size icimi dokmek. Hicbirinizi tanimadigim icin beni yargilamiyacaginizi umdugum icin belki icimi size dokebilecegim. Cunku malesef yazacaklarim en yakinlarima bile anlatamiyacagim seyler. Sizi sIkmadan anlatmaya calisacagim yani uzun tutmamaya calisacagim.
Simdiden anlayisiniz icin tesekkurler.
Ben 2 yil once sevdigim adamla evlendim. Malesef vajinismus illeti benide buldu ve malesef hala birlikte olamadik, denemeyi felanda biraktik acik konusmak gerekirse.
Esim ben ne zaman hazir olursam benle birlikte olacagini soyledi ama belki o rahatliktan gelen birseymidir bilmem denemek bile icimden gelmiyor. Simdi siz diyeceksiniz 'esini sevmiyorsun sen' yok esimi seviyorum ama belkide a-seksuellik var bende ( cinsel iliski isteksizligi) yani o islere hic yanasamiyorum malesef. Neyse zaten konu bu degil.
Birkac ay once eski sevgilim beni mesajla taciz etmeye basladi ( oda evli ) baslarda karsilik vermeme ragmen seytan beni durttu ve cevap yazdim (yazmaz olaydim)
Beni ne kadar cok ozledigini yazdi, esini seviyormus guya ama benle yarim kalan bir hikayesi oldugu icin onu tamamlamak istiyormus. Evet cok sacma geldi bana esini seviyorsan benle isin ne ? Herneyse is sadece MESAJLASMAKTA kaldi cok sukur. O bircok kez bulusmak istedi eski gunleri hatirlamak istedi, her defasinda bir aksilik cikti. Iyikide cikmis. Simdi oda mesaj atmayi birakti 'ikimiz pisman olacagimiz seyler yapmadan evliligimize yonelelim bu isten zararli cikacagiz ' dedi, bence korku sardi onu.
Benimde evliligimde sikintilar oldugu icin hosuma gitti acikcasi onun ilgisi. Ama su an mesajlasmayi kestik.
Bu adam benle niye hala gorusmek bulusmak istedi anlayamiyorum? Kendi cikari icindir illaki. Ama o zaman niye her mesajinda 'karimi seviyorum' dedi. Erkekleri anlamak imkansiz gercekten.
Kendim dengesiz oldugumu kabul ediyorum ama erkekleride anlamak zor.
Ben gercekten cok pismanlik yasiyorum, esimizin yuzune her baktigimda utaniyorum kendimden utaniyorum.
Gercekten dipsiz bir kuyudayim, cikmazlardayim, ne yapicagimi bilmiyorum.
Kendime cok kizginim. Esime karsida cok mahcubum.
O her halime ragmen benden destegini esirgemedi ama benim yaptigima bakarmisiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?