Esimi aldatmayi göze almistim.

Bence tepki alınca her iki konuda birden
Çevir kazı yanmasın yapıyorsun
Yoksa sabah senin gibi birine 'nasıl geliyorsa içinden onu yap cnm snei anlıyorum' demiştin. tepkilerle beraber yan çizdin
Konun neydi neye döndü
Adam eşiyle tatile gitmese, pislik demezdin
Adam karısını öpüyo, ayıp diyosun. Sen kocanı aldatırken ayıp değil yani pes..

Adam diyor ki hem karımla devam ederim hem seni ayartırım. Başarmış da...

Ayrıca karısını öpmeyecekte kimi öpecek?

E-mail yolu veya telefon yolu fark etmez
Adam karım evde değil bana gel dediyse siz baya aşama kaydetmişsiniz
Kendi kendine asama kaydetti beyefendi, ben ona bulusma teklif etmedim yada bulusma taleplerine olumlu cevap vermedim kesinlikle.
Benle 1 kere gorustukten sonra iletisime kesicegine dair soz verdi ( evet sizin dediginiz gibi alip kullanip kenara firlatcak)

Kem küme gerek yok
Niye başkasına değil de sana, evli barklı sana.. Teklif edebiliyo..
Sana karısı yokken gel bari diyo ama tatile karısını layık buluyo mesela

Kem küme gerek yok
Niye başkasına değil de sana, evli barklı sana.. Teklif edebiliyo..
Sana karısı yokken gel bari diyo ama tatile karısını layık buluyo mesela
Iciniz rahatliyacaksa onuda anlatiyim.

Bana 1 hafta sehir disina cikalim diye teklifte bulundu zaten. Buraya her detayi yazicaksam oooooooo.

e git ver kurtul kardeşim biz ne edek artık . yapma etme demekten imanımız gevredi kaç gündür .
vjnusmus derdine çare belki o adam .

karisini oper de sarilir da sanane...bnce adam degil de sen kafayi takmissn ona..umrumda degil cvp vermiyrm bilmem ne diyosun ama sen ariyosun sen mesaj yaziyosun gbi geliyo bana..bildigin kiskaniyosun sahiplenmissn sen bu adami..yok karisina soylerim bilmem ne..adam zaten serefsz o ayri..sana acikca zaten demis karisini sevdigini..sen daha catir catir ayirma pesindesin..amacin ne senin ?ayrica melek gbi kocan var..cnsel iliski yok yillardr dayanmis buna ragmen bebek gibi davraniyo sana..baska adam olsa cekmez bosanirdi..boyle bi insann arkasindan cevirdgn islere bak haline sukredecegn yere..smdi bi laf var soylemk istiyrm ama tutuyrm kendimi ..allah akil fikir versn ...

Iciniz rahatliyacaksa onuda anlatiyim.

Bana 1 hafta sehir disina cikalim diye teklifte bulundu zaten. Buraya her detayi yazicaksam oooooooo.
Alemsin
Karısını tatile götürdü ama bana da 1 haftasını ayıracaktı diye kendini rahatlatıyosun resmen
Adam sana 2.kadın muamelesi yapıyo ve sende buna seviniyosun
Ne teklif etse az..

Ben de tam bundan bahsedecektim, eşim internette tanımadığı Kadınla yazışınca herkes boşanmamı söyledi. Kesinlikle bunu eşimi aklamak için söylemiyorum, ama o tanımadığı görmediği bir Kadınla yazıştığı halde onu nasıl ihanetten sayıp Boşanma sebebi olarak gördüysek bu da öyle. Eşimin yaptığı nasıl ki alçaklık, pislikse bu kadının yaptığı da aynısıdır. Ki biz artık erkeklerden bekler olduk. Yapıları gereği cinsel zaafları var pek çoğunun, bizim için duygular önde gelir erkekler için arzular. Bu Yüzden Erkeğin iğrençliğine şaşırmıyorum ama bir kadının bunu yapabilmesine, seven bir kadının yapabilmesine hayret ediyorum. Ortada çocuk yok, cinsel beraberlik yok, bence sizde sevgi-saygı da yok, e zahmet edip bir tedavi bile ölmüyorsunuz . Keşke eşinizi boşasanız. Adam yoluna bakar.

Ben zaten ne ilk olmak ne ikinci olmak pesindeyim.
Huzursuz olsun istiyorum.
Adam karısını öptü, tatile gittiler
Sen böyle bakakaldın diye mi
Bu intikam duygusu

Yani senin eşin senin huzurun nerede ? Varsa yoksa eski sevgilinin mesajlarına takmışsın

Zararın neresinden dönersen karmış sen bu durumu atlatmışsın allahtan..
Neyse,şimdi şu vajinismus olayını hallet tedavisi var terapiyle bildiğim kadarıyla eşinde nekadar sabreder allah bilir ve o öyle mesajlaşıp pişman olmaz gayette ZEVK ALIR evliliğin ve sevdiğin adam için iyileş ve sex ten kaçma aranıza soğukluk girmiş rahatlamak için bişeyler yapın bırda eşine çok iş düşüyo önce seni düşünüp gevşetmesi lazım umarım iyileşirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…