- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
He he sen sütten çıkmış ak kaşık o adam tek hatalı değil mi?Neyi nasil yapicagimi bilmiyorum ama kesinlikle yuvama sahip cikacagim !
Ama o adaminda burnundan kesinlikle getirecegim !
Milletle ugrasacagina git de once tedavini ol daha ciddi bir problem bu farkinda misin ?
Belki yillarini alacak bakalim esin sabredebilecek mi o kadar dimi?
Herkes yoluna bakar sen eline yuzune bulastirdiginla kalirsin ne hali varsa gorsun de gec yaa cok mu zor iradesiz misin sen?
Ay isteyen tum ilisigini bicak gibi keser atar ama isteyen diyorum bak sen hala intikam pesindesin sacma sapan bos isler...
Hatami zaten kabulleniyorum, ilk baslarda aklimi celmeyi basarmisti nerdeyse ama cok sukur kendime geldim erkenden.
Ama kendimede yediremiyorum boyle bisey olmamis gibi davransam kendimi enayi gibi hissediyorum.
hayır bunları kocası duyunca ne olucak bide buna kafa yor hayret takıntılı olmak ve sürekli intikam duygusuna bürünmek hastalıktır.
kocada bunu bırakıcak gidip başkasıyla evlencek o adam zaten evli bu sefer iki adamın intikamı için ugracak
kendi de çok masum gibi onun canını yakma peşinde oh ne ala memleket
karisini operken senden izin mi alcakti? adam sana nispet yapmak istemis sende yemissin. bende eski sevgilim tarafindan aldatildim hemde beni aldattigi kizla su an evliler. bi iki kezde karsilastik. vay kizin elini gozumun icine baka baka tutuodu vay bide hic utanmadan dugun resimlerini paylasti die bende mi intikam duygusuna kapilmaliyim? simdi cok sukur iyi giden bi evliliim var bebisim yolda. yani kocami ve hayatimi seviorm. sen kocani da sevmiosun hayatini da. bi dediin bi dediini tutmuo kocamla cinsel hayat haricinde hic bi problemimiz yok diosun hersey yolunda diosun bi kac sayfa once o aralar kocamla aram kotuydu seytana uydum cevap yazdim eski sevgilime diosun. tutarsizlik var kendini mi hakli cikarmaya calisiosun? naparsan yap kendini hakli cikarabilecein tek bi nokta yok bu hikayede. kotu bi kadinsin ozur dilerim baska diicek bisi bulamiorm. esine yaptiin ayri bi kotuluk evliliinin iyi gittiini dusunen bi kadin icin kafanizda kurdugunuz dusunceler ayri bi kotuluk. eski sevgilinize umut verip verip cekilmeniz bide ustune ustluk intikam planlari kurmaniz da farkli bi kotuluk. iyi niyet masumiyet hicbirisi yok en kotusu vicdan yok ki en cokda bundan korkarim. umarim en kisa zamanda aklin basina gelir diicem ama hicde gelcege benzemioBen niye boyle sacmaliklar pesindeyim kisaca ozetliyim.
Birkac ay once kendilerini gordum esiyle bir konserde, orda gozumun icine baka baka esine sarildi optu gozlerimin onunde.
Birde beni suzdu konser boyunca dusunun artik.. Orda ona karsi gercekten bir nefret bir intikam duygusu olustu,
Zaten orda beni gordu yillar sonra ilk defa yeniden ve o gordukten sonra beni mesaj atmaya basladi.
Yani karinla napiyorsan yap ama nispet yaparmis gibi gozumun icine baka baka karini opmek nedir ya sonucta eski sevgilisiyim, ayip.
Bu kafayla giderse ortada kalir ki zaten.
Hepsini gec de ki hadi bu konu kapandi unuttu gitti cok gecmeden kocam vajinusmusum diye beni aldatti diye konu acarsa hiiic sasirmam. Tehlikenin farkinda misin konusahibi huuu...
Her vaji olan aldatilacaksa ooo
belki gttide hayatı korku filmine dönüyor yada konu sahibi için korkuyorum bilmiyorum ama samara geliyor sabahtan beri aklıma geliyor bu video olduğu gibi adamla eşi tv izlerken ekrandan çıkıyormuş
Beni sadece tek gecelik birsey olarak gordugu icin evet nefret ediyorum evet intikam almak istiyorum.
o ikisi bir arada olmuyor canım..adamla uğraşacaksan,kendi evliliğinim bitişini göze alacaksın.adam bunu yanına bırakır mı sanıyorsun??Neyi nasil yapicagimi bilmiyorum ama kesinlikle yuvama sahip cikacagim !
Ama o adaminda burnundan kesinlikle getirecegim !
yine bir dengesizlik tabi ki yukardki yazınla..Beni sadece tek gecelik birsey olarak gordugu icin evet nefret ediyorum evet intikam almak istiyorum.
ınsallah adam kocana ulasır herseyı anlatırAma kendimede yediremiyorum boyle bisey olmamis gibi davransam kendimi enayi gibi hissediyorum.
O gerizekalı da kaşınıyor! O halde bence adamın karısına durumu anlat, o adam da senin eşine anlatır; hem o kadın, hem de senin eşin gerçeği öğrenir, sizleri boşar, adalet de yerini bulmuş olur. :)Mesaj atti gerizekali tatildeyken ' Aklim sende' diye
Mesaj atti gerizekali tatildeyken ' Aklim sende' diye
Mesaj atti gerizekali tatildeyken ' Aklim sende' diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?