Esimi aldatmayi göze almistim.

Milletle ugrasacagina git de once tedavini ol daha ciddi bir problem bu farkinda misin ?

Belki yillarini alacak bakalim esin sabredebilecek mi o kadar dimi?

Herkes yoluna bakar sen eline yuzune bulastirdiginla kalirsin ne hali varsa gorsun de gec yaa cok mu zor iradesiz misin sen?

Ay isteyen tum ilisigini bicak gibi keser atar ama isteyen diyorum bak sen hala intikam pesindesin sacma sapan bos isler...

Hatami zaten kabulleniyorum, ilk baslarda aklimi celmeyi basarmisti nerdeyse ama cok sukur kendime geldim erkenden.

Ama kendimede yediremiyorum boyle bisey olmamis gibi davransam kendimi enayi gibi hissediyorum.

Neyi nasil yapicagimi bilmiyorum ama kesinlikle yuvama sahip cikacagim !

Ama o adaminda burnundan kesinlikle getirecegim !
He he sen sütten çıkmış ak kaşık o adam tek hatalı değil mi?

Kiskanclik ve hırstan gözün dönmüş senin.önce kendi burnunu işin içine kat!

Eşin için çok üzülüyorum zavalli adam.

hayır bunları kocası duyunca ne olucak bide buna kafa yor hayret takıntılı olmak ve sürekli intikam duygusuna bürünmek hastalıktır.

kocada bunu bırakıcak gidip başkasıyla evlencek o adam zaten evli bu sefer iki adamın intikamı için ugracak

kendi de çok masum gibi onun canını yakma peşinde oh ne ala memleket

Hatami zaten kabulleniyorum, ilk baslarda aklimi celmeyi basarmisti nerdeyse ama cok sukur kendime geldim erkenden.

Ama kendimede yediremiyorum boyle bisey olmamis gibi davransam kendimi enayi gibi hissediyorum.

Bir gunde kendine geldiysen cok garip ama neyse olsun iyidir tamam. (yani dun tatilde diye adama kin guduyodun)

Aman allasen hangimiz enayi olmadik zamaninda salak gibi ogrenci halimle taksiye binmistim adamin yolu uzattigini da anladigim halde sesimi cikarmayip param yetmez korkusundan yari yolda inip yurumustum ne yapaydim adami bulup yakasina mi yapissaydim. Enayilik dersen boyle olur bak.

Birak ya kin nefret altinda kabullenemedigin bir tutku vardir. Unut diyoz unut millet neleri unutmuyor hepsinin hesabini soracak olsak hey yavrum hey...

Bu kafayla giderse ortada kalir ki zaten.

Hepsini gec de ki hadi bu konu kapandi unuttu gitti cok gecmeden kocam vajinusmusum diye beni aldatti diye konu acarsa hiiic sasirmam. Tehlikenin farkinda misin konusahibi huuu...

karisini operken senden izin mi alcakti? adam sana nispet yapmak istemis sende yemissin. bende eski sevgilim tarafindan aldatildim hemde beni aldattigi kizla su an evliler. bi iki kezde karsilastik. vay kizin elini gozumun icine baka baka tutuodu vay bide hic utanmadan dugun resimlerini paylasti die bende mi intikam duygusuna kapilmaliyim? simdi cok sukur iyi giden bi evliliim var bebisim yolda. yani kocami ve hayatimi seviorm. sen kocani da sevmiosun hayatini da. bi dediin bi dediini tutmuo kocamla cinsel hayat haricinde hic bi problemimiz yok diosun hersey yolunda diosun bi kac sayfa once o aralar kocamla aram kotuydu seytana uydum cevap yazdim eski sevgilime diosun. tutarsizlik var kendini mi hakli cikarmaya calisiosun? naparsan yap kendini hakli cikarabilecein tek bi nokta yok bu hikayede. kotu bi kadinsin ozur dilerim baska diicek bisi bulamiorm. esine yaptiin ayri bi kotuluk evliliinin iyi gittiini dusunen bi kadin icin kafanizda kurdugunuz dusunceler ayri bi kotuluk. eski sevgilinize umut verip verip cekilmeniz bide ustune ustluk intikam planlari kurmaniz da farkli bi kotuluk. iyi niyet masumiyet hicbirisi yok en kotusu vicdan yok ki en cokda bundan korkarim. umarim en kisa zamanda aklin basina gelir diicem ama hicde gelcege benzemio

belki gttide hayatı korku filmine dönüyor yada konu sahibi için korkuyorum bilmiyorum ama samara geliyor sabahtan beri aklıma geliyor bu video olduğu gibi adamla eşi tv izlerken ekrandan çıkıyormuş

Tobe bismillah konunun bu kadar uzamasi hayra alamet degildi zaten

Beni sadece tek gecelik birsey olarak gordugu icin evet nefret ediyorum evet intikam almak istiyorum.

Pardon da evli kadınsın; seni başka nasıl görmesini isterdin? Ciddi olarak mı düşünmeliydi. Seni "tek gecelik ilişki" olarak gördüğü için nefret et ama seni "sadece tek gecelik ilişki" olarak gördüğü için nefret ettiğini söylediğinde sanki seni daha ciddiye almasını istiyormuşsun gibi bir şey ortaya çıkıyor. En başından beri yazdığın tek mesajda haklılık payın yok. Adam sana zaten her fırsatta ben karımı seviyorum demiş ama sen bir de inanmıyorsun. Ben de senin kocanı sevdiğine inanmıyorum. Şu haline bak. Rezillik !

Neyi nasil yapicagimi bilmiyorum ama kesinlikle yuvama sahip cikacagim !

Ama o adaminda burnundan kesinlikle getirecegim !
o ikisi bir arada olmuyor canım..adamla uğraşacaksan,kendi evliliğinim bitişini göze alacaksın.adam bunu yanına bırakır mı sanıyorsun??

Beni sadece tek gecelik birsey olarak gordugu icin evet nefret ediyorum evet intikam almak istiyorum.
yine bir dengesizlik tabi ki yukardki yazınla..
doğruya doğru ,sen vaji olmasaydın,bu adamal şimdiye kadar kırk kere beraber olmuştun ,yanlış mıyım??
ne sanıyordun,kocan gibi seni bekleyecek sevişmeden,sadece uzaktan sevecek,hatta karısından ayrılacak mı??

işine gelene cevap yazıyosun konu sahibi işine gelmeyen hiçbişiye cevap vermemişsin bıkmadan okudum bütün sayfaları eşimle aram bozuk ondan cevap verdim yazıosun sonra eşimle aram iyi diosun umrumda diil o adam diosun sonra nefret ediyorum diosun senin çok ciddi tedaviye ihtiyacın var eşimle bodrumda diilim o yüzden içim rahat mı yazmalıyım sana oh aldatan adam benim kocam diil die? adam yazıo sen ilk başta cevap veriosun sonra intikam ve hırs bürüyo insanlar seni burda uyarmaya çalışıo bi anda adam her gece başkasıyla yatıp kalkan iğrenç bi kimliğe bürünüyo madem bu kadar iğrenç bi adam bunu sana anlattığında sen niye muhabbeti kesmiosun demekki bana da aynısını yapcak diip neden geri durmuyosun bal gibi bu adamı saplantı haline getirmişsin bana aşık olsun gözü benden başkasını görmesin moduna girmişsin. ama adamın zerre umrunda diilsin karakteri buysa gerçekten zaten bi kez yataga atıp kocanın arkasından bi tarafıyla senin yapamadıını yaptım diip gülüp yoluna devam edecek. aldatan hiçbi erkek zaten karımla cinsel hayatımız mükemmel demez bunu göremeyecek kadar kör müsün acaba? neyse sana ne dense boş zaten anlamazsın

ınsallah adam kocana ulasır herseyı anlatır
kocanda sana nasıl hıssettıgını en guzel sekılde hıssettırır tatluuumm

Mesaj atti gerizekali tatildeyken ' Aklim sende' diye
O gerizekalı da kaşınıyor! O halde bence adamın karısına durumu anlat, o adam da senin eşine anlatır; hem o kadın, hem de senin eşin gerçeği öğrenir, sizleri boşar, adalet de yerini bulmuş olur. :) başka çözüm yolu yok

Mesaj atti gerizekali tatildeyken ' Aklim sende' diye

Nasıl karakterde insanlarsınız anlamadım ki. Tencere kapak olmuşsunuz her tarafınızdan kir akıyor, karısına acırım da size acımam. Umarım eşiniz bir şekilde öğrenir her şeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…