Esimi aldatmayi göze almistim.

Birde yasim 28, bende anne olmak istiyorum ileride ama bu illeti yenemessem anne olamiyacagim.

Belki evlenmek icin hazir bile degildim bilmiyorum kafam allak bullak.

Aynı olayı kocan yapsaydı ve sen burada konu açsaydın cinsellik yaşayamıyoruz, ama eski sevgilisiyle görüşüyormuş diye, topa tutulurdu. Ama yorumlara bakıyorum ciddi tepki yok gibi. Geçenlerde bir konu vardı kocası swarm da kızları eklemiş diye herkez ona hamile haliyle boşan, ondan koca olmaz, kapında köpek olsun gibi yorumlarda bulunmuştu. Bende ona aldatıyorsa zaten kokusu çıkar hamile halinle evi terk etme dedim diye, ne geniş insanmışım bile denildi. Senin adamla bi yatmadığın kalmış kalkmış burda kendine destek arıyorsun. Ve işin tuhafı buluyorsun!

ben eşimle hala tam anlamıyla cinsel birliktelik yaşamadım.ve sorun benle ilgili değil.buna rağmen hala sabırla bekliyorum..

Sırf vajinismus olduğunuz için yorum yapmak istedim. Ben de malesef kısa bir sürede olsa bu sıkıntıyı yaşadım. Lütfen tedavinizi olun. Göreceksiniz bak eşinizin de sizin de hayata bakışınız değişecek eğer bu illetten kurtulursanız. 2 yıl çok uzun bir süre ve bu çok kısa sürede çözebileceğiniz bir durum. Tembellik falan diye adlandırmayın hemen bugün yarın başlayın çözüm için.

vajinismusunu sevgilinle mi yenecektin neden hiç masum gelmedi bana bu konu..nickte manidar ,neden kimsenin uykusu açılmadı bugün..Allahım hormonlarım mı çok depreşti acaba

Bence sizin aklınız bir köşesinde hala eski sevgilinizde...
Nasıl en özelinizi anlatırsınız elalemin adamına....
Eşinizde size iki yıldır bu şekilde katlanıyormuş birde onun açısından bakın duruma...

vajinismusunu sevgilinle mi yenecektin neden hiç masum gelmedi bana bu konu..nickte manidar ,neden kimsenin uykusu açılmadı bugün..Allahım hormonlarım mı çok depreşti acaba
Cok sacma ve gereksiz bir yorum olmus. Benim niyetim beni tanimayan insanlara beni yargilamiyacaklari icin icimi dokmek sadece. Inanmazsaniz okumazsiniz, keyfimizden yazmiyoruz herhalde.

Belki kendime bile itiraf edemiyorum ama belki onun yuvasini huzursuz etsem bundan mutluluk duyacaktim, cunku gecmiste beni terk eden ve bana acilar yasatan oydu.

evet...hala çok seviyorum eşimi.ama o beni seviyo mu bilmiyorum.seviyosa neden halaa bişi yapmıyo anlayamıyorum..ev arkadaşı gibiyiz..
Konuşsanız, evlilikte niyet okumak hiçte iyi sonuçlar doğurmuyor. Uygun bir zamanda her şeyi, bütün hissettiklerinizi anlatın eşinize. Allah'ın izniyle sorunlarınız çözülür.

Kegel egzersizleri var internette. Cinsel hazzi arttiran. Onlari uygularsan belki haz almaya baslarsan kasmassin kendini..

Düştüğün bosluklardan neye saracagini sasirmissin..
Fakat aynini eşin yapsa neler hissederdin. Ne yapmasını beklerdin.. empati yap bence.
Ama ilk is baglantiyi kesmek. Numara degisikligi..

Yok numaram felan yok onda. Internet uzerinden mesajlasiyorduk.

Egzersizlere bakarken bile kasiliyorum ben gercegini nasil yapicam bilmiyorum

Konuşsanız, evlilikte niyet okumak hiçte iyi sonuçlar doğurmuyor. Uygun bir zamanda her şeyi, bütün hissettiklerinizi anlatın eşinize. Allah'ın izniyle sorunlarınız çözülür.
konuştum hem de kaç kez..ama düzelicek dio yine de soğuk hep bana karşı..bi gün yakın bi gün uzak.o bir erkek.buna rağmen nasıl karısından uzak kalabiliyo anlayamıyorum.

Geçmiş geçmişte kalır adam size tekrar acı çektirecekti bunun farkında olamadınız mı? Ucuz atlatmışsınız...

En kotusude herkes bizden bebek haberi bekliyor evleneli baya oldu cunku.
Ben bu piskolojide birak cocuk yapmayi beraber olmayi denemek bile istemiyorum.

arkadaşlar....lütfen yorumlarınızı bekliyorum...eşinizle cinsel birlikteliğiniz hiç olmuyosa napardınız?aldatmayı düşünür müydünüz ki ben hiç düşünmedim ama gerçekten aptal yerine mi koyuluyorum diye düşünüyorum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…