- 21 Ağustos 2015
- 32
- 4
- 1
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
Ben aldatmazdım mesela ama olaylarını gidişatı bellidir baktım olmayacak boşanırdım yani neden omurgası hasarlı bi evliliği devam ettirip kendime ve karşımdakine zarar vereyim. Ya bu aldatmak çok matah bişeymi ne aldatması ben evliyken ne olursa olsun hayatta başkasıyla temasa geçmem geçecek gibi olursam ya da başka birini istersen önce o evliliği bitiririm neden boşanmak değilde aldatmak bende bunu anlamıyorum boşanmak dunyanın sonu mu. Neden bu kadar meraklı bu millet aldatmayaarkadaşlar....lütfen yorumlarınızı bekliyorum...eşinizle cinsel birlikteliğiniz hiç olmuyosa napardınız?aldatmayı düşünür müydünüz ki ben hiç düşünmedim ama gerçekten aptal yerine mi koyuluyorum diye düşünüyorum artık..
kimse bişi yazmadığına göre herkes çok mutlu galiba..
eşimle çok konuştum.sadece düzelir dio okadar.hala kadın olduğumu hissettiremedi bana.ama aldatmayı asla düşünmedim düşünmem de.boşanmayı düşünmekten başka bişi bırakmıyo bana.
Vajinismus oldugunu soyledigin icin sana yazmayı birakmistir eski sevgilin...[/QUOdoktora gitmek istemio bi sorunum yok dio.ama hala orgazm nedir bilmeyen bir kadınım maalesef..
Bu evlilik böyle nereye kadar böyle hayat geçmez. Erkeklerde bir tuhafEn kotusude herkes bizden bebek haberi bekliyor evleneli baya oldu cunku.
Ben bu piskolojide birak cocuk yapmayi beraber olmayi denemek bile istemiyorum.
Esime gozu kapali guveniyorum.Bir erkek 2 yıl boyunca sabrediyorsa mutlaka günahını almıyayım ama bir alternatifi vardır
İnşallah dediğiniz gibidir. O zaman eşinizde bir sorun varEsime gozu kapali guveniyorum.
evet bu konu kadar saçma yapmışım yorumumu dikkate almak zorunda değilsiniz yapılan her yorumu ama insanların hangi konulara yorum yapacağına da müdahale edemezsiniz ,anladınız mı ?Cok sacma ve gereksiz bir yorum olmus. Benim niyetim beni tanimayan insanlara beni yargilamiyacaklari icin icimi dokmek sadece. Inanmazsaniz okumazsiniz, keyfimizden yazmiyoruz herhalde.
Belki kendime bile itiraf edemiyorum ama belki onun yuvasini huzursuz etsem bundan mutluluk duyacaktim, cunku gecmiste beni terk eden ve bana acilar yasatan oydu.
yorumları okudum da ek bir şeyler yazayım dedim.
bu sitenin hanımları çok enteresan.
bekar bir kız "eski sevgilim evli olmasına rağmen konuşuyoruz ona zaafım var" deseydi ne rezilliği, ne ahlaksızlığı, ne metresliği kalırdı.
yorumlara bakıyorum "ay canım bir hata yapmışsın" tadında.
yok artık.
aynen.. o yüzden onlara yaptığım yorumu buraya da yapayım..
inşallah eşin öğrenir nasıl bir insan olduğunu ve senden boşanır.. sende evli adamla boşluğunu rahat rahat doldurursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?