Esimi aldatmayi göze almistim.

Ben aldatmazdım mesela ama olaylarını gidişatı bellidir baktım olmayacak boşanırdım yani neden omurgası hasarlı bi evliliği devam ettirip kendime ve karşımdakine zarar vereyim. Ya bu aldatmak çok matah bişeymi ne aldatması ben evliyken ne olursa olsun hayatta başkasıyla temasa geçmem geçecek gibi olursam ya da başka birini istersen önce o evliliği bitiririm neden boşanmak değilde aldatmak bende bunu anlamıyorum boşanmak dunyanın sonu mu. Neden bu kadar meraklı bu millet aldatmaya

Bu hikayede eski sevgilin mesaj atmış, konuşmuşsun, anlatmışsın fıtı fıtı fıtı bizi ilgilendiren kısımlar değil, senin vicdanın sonuçta ama 2 yıl vajinusmus olup bu konunun üstüne düşmemek atlanacak bir konu değil.

Bi iki yıl sonra kocan başka kadınlarla sen başka erkeklerle mesajlaşmaya başlarsan şaşırma. Evliliğin devamı için cinsellik ve çocuk önemli bacım böyle yayma totoyu kalk bi hal çaresine bak, 2-3 saatlik çözümü olan bir dert bu. Belki aseksüel değilsindir, gerçek hazzı yaşayamadığın için kendini öyle sanıyorsundur.

eşimle çok konuştum.sadece düzelir dio okadar.hala kadın olduğumu hissettiremedi bana.ama aldatmayı asla düşünmedim düşünmem de.boşanmayı düşünmekten başka bişi bırakmıyo bana.

Yaptığınızın bir hata olduğunu düşünüyorsanız bence ben nasıl bunu yaptım diye düşünmeyi bir kenara bırakın.... Eşinizle doktora gidin ya da vajinismusla ilgili bir çok yerde bulabileceğiniz bilgileri araştırın. Çünkü önceliğiniz evliliğiniz ve cinsel sorununuz. Her şeyden önce bu konuda eğitim almış biri olarak size en önemli önerim "istemek " ve bu konuda eşinizin desteği... Eşinize ve evliliğinize odaklanın bu yaşadıklarınızı unutmanız daha kolaylaşacaktır

Tamam iste bunu anladıgı icin hatasını anlamıs ben esimi seviyorum demistir mesajlastıgınız kisi.

evet bu konu kadar saçma yapmışım yorumumu dikkate almak zorunda değilsiniz yapılan her yorumu ama insanların hangi konulara yorum yapacağına da müdahale edemezsiniz ,anladınız mı ?

bu sorunu çözmeye uğraşıp, evliliğinizi olması gereken şekle sokmak yerine eskilerden kalmalarla sohbet etmeyi tercih etmişsiniz.
eşinize üzüldüm.
adam sabırla geçmesini bekliyor ama gördüğü şey bu.

yorumları okudum da ek bir şeyler yazayım dedim.
bu sitenin hanımları çok enteresan.
bekar bir kız "eski sevgilim evli olmasına rağmen konuşuyoruz ona zaafım var" deseydi ne rezilliği, ne ahlaksızlığı, ne metresliği kalırdı.
yorumlara bakıyorum "ay canım bir hata yapmışsın" tadında.
yok artık.

aynen.. o yüzden onlara yaptığım yorumu buraya da yapayım..

inşallah eşin öğrenir nasıl bir insan olduğunu ve senden boşanır.. sende evli adamla boşluğunu rahat rahat doldurursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…