- 15 Şubat 2013
- 26.415
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.345
- 798
Kedinin dogumgununu unuttun yani simdi bebek gelince. Artik bi onemi yok muDoğru ama bebeğimin bir yaşında yapicam bu planımı artk .
Bebek karnında, sen bebek değilsin. Bilmem anlatabildim mi?Dün ben istediğim için eşim annemlere bıraktı beni yemek yiyip burdan ise gidecekti bende dün gebe olduğumu öğrendim ve onun stresi vardi üzerimde o çok istiyordu bebek olmasını çok mutlu oldu ama sabah kahvaltı hazırlayıp sürpriz yapar diye bekledim yapmadı uyuyordu ben hazırladım sonra çağırdım kalktı bende bağırdım biraz kötü laflar ettim sonra beni annemlere bırak dedim ses etmedi getirdi annemlerde sohbet ediyoruz annemle bize katilmayip telefonu ile oyun oynuyordu bi iki kez uyardım devam etti bende annemin yanında defol git seni gözüm görmesin m.. gibisin aynı öyle tele bakıyorsun gibi hakaretler ettim oda hiç ses etmedi bana müsaade dedi anneme kalktı annem gitme yemek yiycez dedi ama gitti bende waatsptanda kızıp engelledim ve aramadı insan hamile karısına küsebilirmi haksizmiyim ben yani?
Tabiki de var olmaz mii zaten bebek gelince piskolojisi bozulmaz inşallah kıskançlık senderomu yaşayabilir fln yazıyor nette veterinerinede sordum başta zor kabullenebilirmiş kardeşini ama dengeyi bulabiliriz inşallah yoksa antideprasana başlatır belki veteriner bilemiyorum.Kedinin dogumgununu unuttun yani simdi bebek gelince. Artik bi onemi yok mu
Pardon ama kardesi gelicek diye kediyi kimyasal ilaca baslatamazsin. Bobrekleri zarar gorur. Bence konusarak ikna edebilirsin simdiden baslarsanTabiki de var olmaz mii zaten bebek gelince piskolojisi bozulmaz inşallah kıskançlık senderomu yaşayabilir fln yazıyor nette veterinerinede sordum başta zor kabullenebilirmiş kardeşini ama dengeyi bulabiliriz inşallah yoksa antideprasana başlatır belki veteriner bilemiyorum.
Guzel troll karşim. Emege saygi.Tabiki de var olmaz mii zaten bebek gelince piskolojisi bozulmaz inşallah kıskançlık senderomu yaşayabilir fln yazıyor nette veterinerinede sordum başta zor kabullenebilirmiş kardeşini ama dengeyi bulabiliriz inşallah yoksa antideprasana başlatır belki veteriner bilemiyorum.
Mabel Matiz'in Antidepresan'idir belki?Pardon ama kardesi gelicek diye kediyi kimyasal ilaca baslatamazsin. Bobrekleri zarar gorur. Bence konusarak ikna edebilirsin simdiden baslarsan
Vallahi Temmuz ayında kedisinin üzerine arsa istemiş, bu zamana kadar eşi ne boşamış ne de ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatırmış ki hala buraya bu şekilde yazabiliyor.
Ruh ve sinir hastaliklari hastanesi derken dalga geçmiyorum, bana göre böyle davranan bir insanin gerceklikle bağı kopmuş demektir.
Abartmayın eşim benimle evlendiği için.cok mutlu ve bana aşık
Kıyamam sizeönce konuyu okudum sonra artık bebekten eğilemediğim için dışarıda eşimden bağcıklarımı bağlamasını isterkenki mahcubiyet geldi gözümün önüneAh hayattttt
Oyle olur. Acsin yutupdan dinletsin kulakliklaMabel Matiz'in Antidepresan'idir belki?
Ben ona karar veremem veteriner ne derse çok hasas bir kedi o kısırlaştırma oluncada çok etkilenmisti bir ay kendine gelemedi piskolojik veteriner demişti böyle devam ederse antideprasan kullanırız bir süre diye bende şaşırdım hatta kedilerinde böyle ilaçları oluyor mu diyePardon ama kardesi gelicek diye kediyi kimyasal ilaca baslatamazsin. Bobrekleri zarar gorur. Bence konusarak ikna edebilirsin simdiden baslarsan
ay teşekkür ederimKıyamam size
Bu arada saka bir yana hayvanlara sakinlestirici ilac verilebiliyor. Hem bitkisel hem normal kimyasal versiyonlari var.Oyle olur. Acsin yutupdan dinletsin kulaklikla
Estağfurullah, o sizin tatlılığınız, sevgileray teşekkür ederimne tatlısınız
Bu mesajınız bağırım bağırım bağırıyor sizin konuyu ne amaçla açtığınızı. Ama eğer gerçekseniz, hani bazı konularda yazılıyor ya böyle adamla nasıl evli kalıyorsun, böyle adamı nasıl içiniz alıyor vs diye, işte o konulardaki öyle adamların kadın versiyonusunuz resmen...Eşim gerçekten çok sabırlı biri ses etmez çoğu zaman Altan alır ben gebe olunca birden panik oldum ablama anlattım oda dedi iyi olmuş bosver oda sohbet etsin
Iyi de kardes geliyo diye kediye antidepresan vermesinler ya yazuk hxhchxhx 3 gun once hilton da doomgunu yapcam diyodu, yatlarini katlarini kedinin ustune yapiyodu. Simdi dayiycak ilaci uvey evlat gibi jxjxjxhBu arada saka bir yana hayvanlara sakinlestirici ilac verilebiliyor. Hem bitkisel hem normal kimyasal versiyonlari var.
Ama konu sahibinin troll olduguna yemin edebilirim ama ispatlayamam. Troll degilse sıkıntı daha buyuk zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?