Eşimi annemlerden kovdum haksizmiyim sizce?

Bebek karnında, sen bebek değilsin. Bilmem anlatabildim mi?

Ay tabiki haklisiniz bizde eslerimize nisanli ve sevgilerimize aynen böyle yapiyoruz kovamakla kavga etmeklede kalmiyoruz sacini basini yolluyor öyle kovuyoruz siz daha az yapmisiniz bunu nasil yapabilir sizin gibi bir hamile bayana bence hemen gidin ayaklariniz yikatin yemek hazirlatin ev isi gördürün is bittince balkonda yatsin sizi rahatsiz etmesin hamilesiniz siz cünki

Size birsey diyim ciddi ciddi ben esinizin yerinde olsam sizi annenizin evinden birdaha almaz bosanma davasi acardim

Kedinin dogumgununu unuttun yani simdi bebek gelince. Artik bi onemi yok mu
Tabiki de var olmaz mii zaten bebek gelince piskolojisi bozulmaz inşallah kıskançlık senderomu yaşayabilir fln yazıyor nette veterinerinede sordum başta zor kabullenebilirmiş kardeşini ama dengeyi bulabiliriz inşallah yoksa antideprasana başlatır belki veteriner bilemiyorum.

önce konuyu okudum sonra artık bebekten eğilemediğim için dışarıda eşimden bağcıklarımı bağlamasını isterkenki mahcubiyet geldi gözümün önüne Ah hayattttt

Pardon ama kardesi gelicek diye kediyi kimyasal ilaca baslatamazsin. Bobrekleri zarar gorur. Bence konusarak ikna edebilirsin simdiden baslarsan

Allah sabır versin enişte beye. Bebeyi de yapmış daha çok sabır versin.

Guzel troll karşim. Emege saygi.

Gerçekten ben bu konuları yeni okuyorum yeni gördüm şaşkınlık içinde okudum. Gerçeklik algıları bozulmuş gözüküyor biz de kedimizi vs çok severiz hemde aşkla ama üstüne birşey yapmak veya doğum günü yapmak aklımıza gelmez hani insanlara yapılan tarzda bu çok uç şeyler insan formuna sokmuş resmen. Hiç sağlıklı görmedim. Birde anne olacak ama ya troll dimi yaa troll deyin.

Abartmayın eşim benimle evlendiği için.cok mutlu ve bana aşık

Dr a gittin mi? kesinlikle gitmelisin Borderline veya Bipolar olma ihtimalin var.

Pardon ama kardesi gelicek diye kediyi kimyasal ilaca baslatamazsin. Bobrekleri zarar gorur. Bence konusarak ikna edebilirsin simdiden baslarsan
Ben ona karar veremem veteriner ne derse çok hasas bir kedi o kısırlaştırma oluncada çok etkilenmisti bir ay kendine gelemedi piskolojik veteriner demişti böyle devam ederse antideprasan kullanırız bir süre diye bende şaşırdım hatta kedilerinde böyle ilaçları oluyor mu diye

Pardon yaş kaç ? Hem haksızsın hem ilgi bekliyorsun biraz olgun davranmayı dene bence tavsiyem yoksa çevrendeki herkesi saçma sapan öfken ile kaybedersin

Oyle olur. Acsin yutupdan dinletsin kulaklikla
Bu arada saka bir yana hayvanlara sakinlestirici ilac verilebiliyor. Hem bitkisel hem normal kimyasal versiyonlari var.

Ama konu sahibinin troll olduguna yemin edebilirim ama ispatlayamam. Troll degilse sıkıntı daha buyuk zaten.

İnanmayan gitsin baksın bakalm kedilerde kullanıyormuş antideprasan bende o gün öğrendim googlede de yazıyor sizinle daha fazla uğraşmam

Eşim gerçekten çok sabırlı biri ses etmez çoğu zaman Altan alır ben gebe olunca birden panik oldum ablama anlattım oda dedi iyi olmuş bosver oda sohbet etsin
Bu mesajınız bağırım bağırım bağırıyor sizin konuyu ne amaçla açtığınızı. Ama eğer gerçekseniz, hani bazı konularda yazılıyor ya böyle adamla nasıl evli kalıyorsun, böyle adamı nasıl içiniz alıyor vs diye, işte o konulardaki öyle adamların kadın versiyonusunuz resmen...

Bu arada saka bir yana hayvanlara sakinlestirici ilac verilebiliyor. Hem bitkisel hem normal kimyasal versiyonlari var.

Ama konu sahibinin troll olduguna yemin edebilirim ama ispatlayamam. Troll degilse sıkıntı daha buyuk zaten.
Iyi de kardes geliyo diye kediye antidepresan vermesinler ya yazuk hxhchxhx 3 gun once hilton da doomgunu yapcam diyodu, yatlarini katlarini kedinin ustune yapiyodu. Simdi dayiycak ilaci uvey evlat gibi jxjxjxh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…