Eşimi çok seviyorum ama o ilgisiz

Unicorn kadin

Allah(c.c)
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2018
188
106
18
S.aleykum iki yıllık evliyim şimdi bir yaşında oğlum var şuanda 5aylık hamileyim. Eşim evliliğimizin ilk aylarında korktuğunu geceleri uyuyamadığını söyledi bunun üzerine sürekli üçüncü bir kişi evimizde kalıyordu . Kaynanam kayınpederim kaynım görümcelerim... beni isteyerek almadıkları için bunu fırsat olarak kullaniyorlardi. "Yusuf bizsiz yapamaz " deyip işin içinden çıktılar bana istedileri zulmü yaptılar eşimde hem ailesine karşı pasif olduğu için hemde küsüp hiç gelmezler korkuyor diye herkese yaranmaya çalışıyordu ve ben iki aylık hamile olduğumu öğrendim hamileligimi burnumdan getirdiler gitmem için ellerinden geleni yaptılar eşimin bu rahatsızlığını kullanıp iyice bana karşı soğuttular burda sağlıklı bi doğum yapamayacağım için malatyaya memlekete gittim orda doğum yapmadan bir hafta önce eşim geldi babam herseyi konuştu ama nafile benim ailem nesibeye.birsey yapmadı dedi başka birşey demedi boşanmak istediğini bile dile getirdi yinede çıkıp geldim dogumdan on gün sonra evime. Biraz iyi gibi olduk ama aylar geçtikçe işler sarpa sardı eşim sürekli beni ablasıgile annesigile annemgile yolluyordu .yollarkende git gez kafani dağıt diyodu ben bunun sebebinin başka kızlarla konuşması olduğunu anlayacak kadar akıllıyım ama bu aklım boş.benim elimden birsey gelmiyordu en son mesajlarda yakaladim sosyal medyada kızlarla konuşmuş özür diledi araya büyük birilerini koydu bende çekip gitmek yerine sakince konuştum ...eşime " ben namaz kılan kuran okuyan biriyim yani güzelim de bir evladimizda var temizlik desen evi hiç ihmal etmiyorum yemek desen her akşam hazır başka kadınlar gibi çıkıp geziyim para harcayayım diye hareketlerimde yok seninle ilgilenmeme gelince sen sürekli beni evden yollarsan evdeykende kardeslerini toplarsan Ben seninle sağlıklı bir sekilde nasil ilgilenebilirim diye herseyi anlattim sonra hakediyor muyum Böyle bir şeyi diye sordum.haketmiyorsun dedi bende konuyu hic açmamak üzere kapatalım sadece bana fırsat verirsen bizi evde başbasa bırakirsan ben herşeyi toplayabilirim dedim.kabul etti biraz düzeldi ama kaynanam sağolsun öyle düsman etmiş ki kocami bana Ben bu durumu düzeltmek icin nasil çabalayacam onu bile bilmiyorum...

Kaynanaya değil süt kuzusu eşine suç bul. Yemediği nane kalmamış. İlk çocuğu anlarım da bu adamdan 2. çocuk niye?

Ayrıca, emin ol o "gezen tozan, para harcayan kadınlar" diye tabir ettiğin kesim en iyisini yapıyor. Kim için ne için sabrediyorsun? Adam iyi olsa eyvallah diyeceğim de, bu adama en ufak iyilik bile zarardır. Yemediği nane kalmamış. Siz hala kaynana diyorsunuz. Buna izin veren kim?

sana kocana zerre uzulmem ama neden ya neden iki cocuk tazik degil mi o cocuklara adam seni sevmiyor aile olmayi ogrenenemis neden iki cocuk buna cevabin ne cok merak ediyorum adam onla bunla konusuyor senin derdin yok kaynanam bana dusman etti hayir efendim adam zaten seninle hic aile olmamis valla isyan edesim geliyor adam anasinin eteginden cikmiyor ikide bebesi oluyor ne diyim ki

Kaynanaya değil süt kuzusu eşine suç bul. Yemediği nane kalmamış. İlk çocuğu anlarım da bu adamdan 2. çocuk niye?

Ayrıca, emin ol o "gezen tozan, para harcayan kadınlar" diye tabir ettiğin kesim en iyisini yapıyor. Kim için ne için sabrediyorsun? Adam iyi olsa eyvallah diyeceğim de, bu adama en ufak iyilik bile zarardır. Yemediği nane kalmamış. Siz hala kaynana diyorsunuz. Buna izin veren kim?

Kim icin mi tabi cocuklarim icin yuva yikmak kolaymi zaten esimin ailesinde herkes bosanmis onlar icin normal olan bu yasanti beni yikayacak. Cocuklarima olan olacak kocama birsey olacagi yok zaten istedigide bu.neden bu firsati ona vereyim nasil gelip istediyse oyle bana cocuklarima Valhalla hukumlu

Kocam zaten basli basina suclu ama ilk evlendigimizde bile sana kiz cok deyip erkek aklina scma.sapan seyler sokarsa kaynanami suclarim

Madem böyle kaynana ve iradesiz,pısırık bir kocanız var o zaman birşeyler yoluna koyulana kadar neden beklemediniz ve 2 yıla 2 çocuk niye sığdırdınız?

Sizde hiç suç yok yani öyle mi?

sana kocana zerre uzulmem ama neden ya neden iki cocuk tazik degil mi o cocuklara adam seni sevmiyor aile olmayi ogrenenemis neden iki cocuk buna cevabin ne cok merak ediyorum adam onla bunla konusuyor senin derdin yok kaynanam bana dusman etti hayir efendim adam zaten seninle hic aile olmamis valla isyan edesim geliyor adam anasinin eteginden cikmiyor ikide bebesi oluyor ne diyim ki

Insan icin cocuktata korundum ama rabbim sinayacakmi nedir hep supriz oldular simdide iyiymisim gibi yapiyorum ama psikolojim alt ust

a
Insan icin cocuktata korundum ama rabbim sinayacakmi nedir hep supriz oldular simdide iyiymisim gibi yapiyorum ama psikolojim alt ust
ama tamam da yazık degil mi sana çocuklara rezil herif birde emzik biberon alda anasina ver bari bi o kalmis bu harif sana koca cocuklarina baba olur mu sence dusun bakalim umarim kendini kurtarirsin boyle herifler neden evlenir hic anlamadim

Kocam zaten basli basina suclu ama ilk evlendigimizde bile sana kiz cok deyip erkek aklina scma.sapan seyler sokarsa kaynanami suclarim
Kocanızın aklı çuval mı ki doldurulsun yahu kıl oluyorum böyle tabirlere.
Ayrıca gece uyuyamıyorsa doktora gitseydi sebebi nedir diye kim akıl etti evde kv kp ya da görümce olunca uyuyacak diye tövbe est tuhaf tuhaf kafalar ya.

Olmz deyip cekip gitsem bana faydasi olmaz ama birseyleri bekleyip duzeltmeye calissam Allah yardimci olur belki nerden bilebilirim herseyin cok guzel olmuyacagini. Ilk senemde bosanip ne elime gececek ...neden simdi bosanmlarin cok oldugunu anliyorum sabirsiz oldugumz icin eskiler.hicmi cekmemis.hicmi aldatilmamis.

Olmz deyip cekip gitsem bana faydasi olmaz ama birseyleri bekleyip duzeltmeye calissam Allah yardimci olur belki nerden bilebilirim herseyin cok guzel olmuyacagini. Ilk senemde bosanip ne elime gececek ...neden simdi bosanmlarin cok oldugunu anliyorum sabirsiz oldugumz icin eskiler.hicmi cekmemis.hicmi aldatilmamis.

Kendinizce bir Günah Keçisi yaratmışsınız fakat;
Yanlış kişiyi seçmişsiniz.

2 yıla 2 çocuk çoook
Allah verdi vs.... hikayelerini geçin lütfen.
O çocukları evliliğinizin temelini sağlamlaştıracak beton olarak görüyorsunuz,
Sonra da ben şimdi ne yapacağımlarla buralarda akıl arıyorsunuz.

Back
X