• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi çok seviyorum ama o ilgisiz

Olmz deyip cekip gitsem bana faydasi olmaz ama birseyleri bekleyip duzeltmeye calissam Allah yardimci olur belki nerden bilebilirim herseyin cok guzel olmuyacagini. Ilk senemde bosanip ne elime gececek ...neden simdi bosanmlarin cok oldugunu anliyorum sabirsiz oldugumz icin eskiler.hicmi cekmemis.hicmi aldatilmamis.

E niye konu aciyon o zamn kardes akli basinda her insan oyle kocayi cekmez zaten e sende cekmek istiosun aldatilmaya devam etmk istiosun cek o zamn birdan ne bekliosun

Bu durumda olan herzamanki gibi cocuklara olmuş madem böyle giden bir evliliniz var neden cocuk yaparsınız bide iki tane kendinizi ve cocuklarınızın hayatını maf etmisiniz önünüzde iki secenek var ya bunların hepsine göz yumup cocuklarınızı en iyi bir şekilde büyütüceksiniz yada boşanıp calışıp cocuklarınızı bakıp en iyi şekilde büyütüceksiniz karar sizin ama sizinde sucunuz böyle bir adama iki senede iki cocuk yapmak olmuş nasıl cesaret ve düşünmedir sizinki anlyamadım

Belki kötü bir bir niyetin yok ama sen kendi yapmadıklarıni, belki “yapamadıklarını” yapan kadınları “diğer” diye ötekileştirirsen burda sana iyi gözle bakılmaz.Bilerek ya da bilmeyerek yeriyorsun.Gezen ve para harcayanlar bunları hak eder, ben etmeme geliyor iş.

Olmz deyip cekip gitsem bana faydasi olmaz ama birseyleri bekleyip duzeltmeye calissam Allah yardimci olur belki nerden bilebilirim herseyin cok guzel olmuyacagini. Ilk senemde bosanip ne elime gececek ...neden simdi bosanmlarin cok oldugunu anliyorum sabirsiz oldugumz icin eskiler.hicmi cekmemis.hicmi aldatilmamis.

E oturun çekin o zaman biz ne yapabiliriz ki?
Boşanmalar arttı evet. Çünkü kadınlar oturup, daha annesinin eteğinden çıkamayan koca koca bebeklerin kahrını çekmek istemiyor. Okuyorlar, çalışıyorlar, bu dünyaya sadece çocuk bakmaya gelmedikleri gibi elin oğlunu büyütmeye de gelmediklerinin bilinciyle hareket ediyorlar. Çok da güzel geziyorlardır eminim.

Ama siz uğraşın belki düzelir :işsiz:

Hersey iyi guzel de hadi birinciyi yaptin neden ikinci cocuk? O kadar sıkıntı cekmissin ben bazen gercekten anlamiyorum insanlari.. degisir diye mi dusunuyosunuz degismez arkadasim degismez

eskiler.hicmi cekmemis.hicmi aldatilmami

o zaman buraya neden yazıyorsunuz? gidin çekin çilenizi.

adam sizi aldatmış siz de ödül verir gibi "ben seninle daha güzel ilgileneceğim (?) toparlayacağım" demişsiniz. utanmasanız özür dileyeceksiniz.

buradaki kadınlara çalışan diliniz kocanıza çalışmamış nedense.

Evet eskiler aldatilmis sonra en rahat edecekleri yasta hasta olmuslar.sizin hic mi grurunuz yok Allaha buyuk konusmayayim ihanet affedemeyecegim tek sey.bosanin ve onunuze bakin bu adamla cürürsünuz adam sizi istemiyor niye uzatiyorsunuz

Wala cabalamadan goremem bu bir ikincisi bu devirde cocugu yetistiren kadinlar simdi biz cekemeyiz diyoda sizde bir bayansinz ozmn siz olan veya olacak olan evlatlarinzii duzgun yetistirinki elin kziin elinde kalmasin bu devirde butun erkekler ole ozmn butun kizlarda okusun calissn ole erkeklerin kahrni cekmesin. Baska tur erkeklerde dogru duzgun olmayacgi evlenemesn. Sizce bu mantk nereye. Bnmki yanlis adimlar kabulde ya sizn kesin dusuncelernz ne

Eşim evliliğimizin ilk aylarında korktuğunu geceleri uyuyamadığını söyledi bunun üzerine sürekli üçüncü bir kişi evimizde kalıyordu . Kaynanam kayınpederim kaynım görümcelerim...

Hayatimda duydugum en sacma sey..sarilsin karisina yatsin korkuyorsa...ne b.k yemeye evlenmis o zaman...
Ben 10 senedir tanidigim adamla evlenince iki sene cocuk yapmadim, simdi ikinciyi yapmak icin en az 3 sene bekleyecegim
..
Siz de acele etmissiniz..

Nesibe, eşin kaç yaşında?

8 aydır iyi misiniz yani? Artık pek bi sorun kalmadı gibi anlatmışsın.

Neden korkuyor? Psikojik bir rahatsızlık ya da kötü bir deneyimi mi var? Artık hem siz hem de bir çocuk varken ortada korkmuyordur di mi?

Ya 17-18 yaşında yalnız yaşıyordum ben. Bu şekilde çok kızımız var. Bunları hatırlatın.

Eşim 25 yasinda .evet yavas yavas duzeliyor en azindan bana cocuguma karsi ilgili.artik korkusu yok evliligimiz ilk aylarinda vardi evet psklojk galiba

S.aleykum iki yıllık evliyim şimdi bir yaşında oğlum var şuanda 5aylık hamileyim. Eşim evliliğimizin ilk aylarında korktuğunu geceleri uyuyamadığını söyledi bunun üzerine sürekli üçüncü bir kişi evimizde kalıyordu . Kaynanam kayınpederim kaynım görümcelerim... beni isteyerek almadıkları için bunu fırsat olarak kullaniyorlardi. "Yusuf bizsiz yapamaz " deyip işin içinden çıktılar bana istedileri zulmü yaptılar eşimde hem ailesine karşı pasif olduğu için hemde küsüp hiç gelmezler korkuyor diye herkese yaranmaya çalışıyordu ve ben iki aylık hamile olduğumu öğrendim hamileligimi burnumdan getirdiler gitmem için ellerinden geleni yaptılar eşimin bu rahatsızlığını kullanıp iyice bana karşı soğuttular burda sağlıklı bi doğum yapamayacağım için malatyaya memlekete gittim orda doğum yapmadan bir hafta önce eşim geldi babam herseyi konuştu ama nafile benim ailem nesibeye.birsey yapmadı dedi başka birşey demedi boşanmak istediğini bile dile getirdi yinede çıkıp geldim dogumdan on gün sonra evime. Biraz iyi gibi olduk ama aylar geçtikçe işler sarpa sardı eşim sürekli beni ablasıgile annesigile annemgile yolluyordu .yollarkende git gez kafani dağıt diyodu ben bunun sebebinin başka kızlarla konuşması olduğunu anlayacak kadar akıllıyım ama bu aklım boş.benim elimden birsey gelmiyordu en son mesajlarda yakaladim sosyal medyada kızlarla konuşmuş özür diledi araya büyük birilerini koydu bende çekip gitmek yerine sakince konuştum ...eşime " ben namaz kılan kuran okuyan biriyim yani güzelim de bir evladimizda var temizlik desen evi hiç ihmal etmiyorum yemek desen her akşam hazır başka kadınlar gibi çıkıp geziyim para harcayayım diye hareketlerimde yok seninle ilgilenmeme gelince sen sürekli beni evden yollarsan evdeykende kardeslerini toplarsan Ben seninle sağlıklı bir sekilde nasil ilgilenebilirim diye herseyi anlattim sonra hakediyor muyum Böyle bir şeyi diye sordum.haketmiyorsun dedi bende konuyu hic açmamak üzere kapatalım sadece bana fırsat verirsen bizi evde başbasa bırakirsan ben herşeyi toplayabilirim dedim.kabul etti biraz düzeldi ama kaynanam sağolsun öyle düsman etmiş ki kocami bana Ben bu durumu düzeltmek icin nasil çabalayacam onu bile bilmiyorum...
İyi bir evlilik, namaz kılıp kuran okumak,temizlik yapmak,yemek pişirmekten ibaret değildir.Çıkıp gezmek,para harcamakta kötü bir şey değildir.Hatta insan sosyalleşmeli,çıkıp gezmeli kendine vakit ayırmalıdır.Korkuyorum bahanesi arkasına saklanıp,evi otele çeviren koca (korkuyorsa gitsin tedavi görsün) çanta gibi oraya buraya gönderilen kadın.Kızlarla mesajlaşan koca.Ve hala herşeyi ben toparlarım diyen kadın.Tek başına toparlanmaz o iş.

Wala cabalamadan goremem bu bir ikincisi bu devirde cocugu yetistiren kadinlar simdi biz cekemeyiz diyoda sizde bir bayansinz ozmn siz olan veya olacak olan evlatlarinzii duzgun yetistirinki elin kziin elinde kalmasin bu devirde butun erkekler ole ozmn butun kizlarda okusun calissn ole erkeklerin kahrni cekmesin. Baska tur erkeklerde dogru duzgun olmayacgi evlenemesn. Sizce bu mantk nereye. Bnmki yanlis adimlar kabulde ya sizn kesin dusuncelernz ne

Bunu bana yazdınız sanırım. Ama hiçbir şey anlaşılmıyor. :işsiz:

Çabalamak istiyorsanız çabalayın. 10 sene sonra 5 çocuklu ve sinir hastası bir kadın olmazsınız umarım...

Ya güzelim bu kafadan çık.Ne eskisi ne çekmesi.İşte senin o kocan gibileri yetiştirenlerde sağlıksız evlilik sürdüren anne babalar.Hangi çağdayız.Devir değişti şartlar değişti.Yahu 3 günlük ömürde,birini çekmek kendine hayatı zehir etmek niye.Anne baban seni,elin oğlundan çek diye mi büyüttü.Sen çocuklşarına bu ortamda bu psikolojiyle nasıl sağlıklı bir gelecek sunacaksın.

Back
X