Normal ötesi...
çok normalllll.............kızlar daha 1 aylık evli çiftiz..
Kayda değer sorunlarımız yok çok şükür fakat ufak tefek olaylar yüzünden çok tartışıyoruz...
Birbirimize olan saygımızı ve heyacanımızı kaybetmekten korkuyorum..
Bu tartışmalar ilk zamanlar da normal midir??
yani olmasa daha iyi tabi ama olması da çok normal. iki ayrı insan bi evin içinde "biz" olmaya çalışıyo. evlilige yeni adım atıldığında afallanır biraz. erkekler reis olmayı öğrenirken abartıp baskı yapmaya kadınlar da evlilik korkusu ile baskıyı bertaraf etmek için ben özgür bir bireyim moduna girmeye çalışabilir. fakat bi süre sonra iki taraf da birbirini tanır, sakinler ve karşılıklı anlayış gelişir. benim tavsiyem mümkün olduğunca tartışma çıkacağı anları durduran bi formül geliştirin. mesela anlaşın aranızda ve gerilince ikinizden biri balkonda 5 dakika hava alsın ve bi saat sonra konuyu baştan konuşmayı deneyin. ama ne yaparsanız yapın sakın aradaki saygıyı ihlal edecek tavır ve sözler sarfetmeyin karşılıklı. çünkü bu dönemde saygı biterse ilişki laçkalaşıyor...
mutluluklar..
kesinlikle normal,alışma süresindesiniz.yalnız nerde dur demeniz gerektiğini bilmelisiniz.herşey kıvamında iyidir..
çok normalllll.............
önemli olan siniriniz geçtikten sonra arkaya dönüp baktığınızda unutulmayacak sözler söylememiş olmanızdır.
eşinizi de bu konuda uyarın.... mutluluklar..
dün biraz fazla tartıştık yine çok saçma sapan bir konu yüzünden....
Ama susmayı deniyorum bu sefer hep daha fazla baskı uygulamaya çalışıyor.. Yada hep ben kendimi haklı görüyorum...
Anlaşamıyoruz gibi geliyor.. Daha çok yeniyiz cicim ayı bu kadar çabuk bitmesin
Tartışmak normal ama tartışmaları nerede bırakacağınızı bilmeniz lazım.
Birbirinize,sonradan pişman olacağınız sözler söylemeyin.
Argo,küfür,hakaret kullanmaktan kaçının.İtmek,dürtmek,birşeyler kırmak bile olsa,şiddet gösterileri asla olmamalı.
Başta geliştireceğiniz konuşma dili,sonra aynen devam eder.
bitmez merak etmeyin ama bunu yaşatmak da sizin elinizde. erkekler çok verici olmaz bu konuda. dediğim gibi bence eşiniz yeni evli olduğu için "koca" olmayı öğrenmeye çalışıyo. ve pek çok erkek koca olmak için sadece kendi sözlerinin dinlenmesi gerektiiğini düşünür baskı yaparlar başta. bu sadece sizin eşinizde olan bi durum değil. bunu yalnız siz yaşıyor gibi düşünüp eşinizden ve ilişkinizden umudu kesip karamsar olmayın. haklı ya da haksız olanın kim olduğu değil evin içinde huzursuzluk olup olmadığı önemli. bence kavgayı bertaraf etmeyi öğrenin birlikte. daha önce de söylediğim gibi sakin bi zamanda konuşun ve birlikte gergin anlarınızı tolere edecek bi formül geliştirin. çünkü kalpler kırılıp da ağızdan istenmeyen laflar dökülünce bir kere haklı olmak neye yarar?
biz düğün öncesi başladık birbirimiizi yiyoz herkes normal diyoo ama ben acaba karşımdakini yanlış mı tanımışım bu zamana kadar diye düşünmeden edemiyorum...şimdi böyleyse evlendikten sonra birbirimizi camdan atçaz sanırım, öle böle seviyoz işte
Normal cnm bende 1,5 aylık evliyim bizde tartışıyoruz.
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :)
Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Benim korkum bu olayın alışkanlık haline gelmesi...acaba ne kadar sürüyo bilen varmı , birde bayanlar bu tartışmalarda stresli taraf sizmisiniz yoksa eşlerinizmi yani tartışmayı sizmi çıkarıyorsunuz ??? ( merakımın sebebi 1 ay sonra evleniyorum kısmetse, şu an aşırı tartışıyoruz saçma sapan şeylerden nişanlım sonra hatasını farkediyor ama tartışma anında bi tane vurasım geliyo sinirimi alamıyorum sonra hatasını anlıyo idare et beni falan diyo ama nereye kadarrr ???)
evet gayet normal.... bizimde olurdu ilk yıl tartışmalarımız. Bizim dini nikahımız kıyılırken hoca ikimizlede çok güzel konuştu. bu ufak tefek tartışmalardan bahsetti bir birinizi kıracak sözler söylemeyin ve asla yataklarınızı ayırmayın, yatağa küs girmeyin dedi. Tartışma başlayacağını hissedince kim sinirliyse duşa girsin suya anlatsın suyla birlikte aksın gitsin dedi. Allahımıza çok şükür eşimle arkadaş gibiyizdir. 3 yıllık evliyiz eşimin bana kötü bir söz söylediğini bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?