yine öyle kolay güzel doğurursun umarım :)
Cnm benim eşim beni anlar diye değil günah diyorbi de kıskanç biri biraz benm gerçekten bayan doktorlarla frekansım tutmuyor ve kuzenim de o doktor da doğum yapmış herkes çok memnun ama benim eşim çok düşüncesi
Gitmiyor. Illa bayan olacak. Biz bu sebep yüzünden şu an konuşmuyoruz ve bu sebep boşanma sebebim olacak daha doğrusu bardağı taşıran son damla olcak gibi geliyor
Ya günahından değil, başka bir adam karımın mahrem yerini görecek diye kıskançlık yapıyor.
Kadın orasından bebek çıkarırken hallenecek zihniyete kendi sahipmiş demek ki, kişi kendinden bilir işi, demek ki o da doktor olsa hastalarına o gözle bakacak.
karsi cikanlar olacaktir ama nedense benim hissettigim turkiyede erkek jinekologo gitmek biraz sanki modernlik belirtisi gibi gorunuyor.
doktoru cok begenirsin seversin gitmek istersin anlarimda bunu kuzenimde onda yapti bende yapmaliyim boyutuna getiriyosan ozenti diycem biraz.
ben kendim kadin tercih ettim, hatta partneride kadin olsun gecenin bir yarisi dogum olur o gelemezse oburu gelsin oda kadin olsun istedim, cokta memnun kaldim ikisinden de.
herkesin tercihi kendine tabi, doktoru bir gorup degerlerndirmeni oneririm, belkide onuda sevmeyeceksin.
Benim dediğim doktor un evi hastanenin dibindeymis bi durum olduğunda hemen geliyormuş. Ama gece ya da hafta sonu olunca doktor sıkıntısı olabiliyor dediler. Modernlik ile ne ilgisi var güldürmeyin beni lütfen. Özenti duyacak yaşta değilim ayrıca. Buraya eşim in tayini çıktı 7 aydır burada yaşıyorum ve burada dayımlar var tek akıl danışabilecegm kişi onlar ve Tüp Bebek tedavisi dolayisi ile çok doktor gezmişler o yüzden bütün doktorları çok iyi biliyorkarsi cikanlar olacaktir ama nedense benim hissettigim turkiyede erkek jinekologo gitmek biraz sanki modernlik belirtisi gibi gorunuyor.
doktoru cok begenirsin seversin gitmek istersin anlarimda bunu kuzenimde onda yapti bende yapmaliyim boyutuna getiriyosan ozenti diycem biraz.
ben kendim kadin tercih ettim, hatta partneride kadin olsun gecenin bir yarisi dogum olur o gelemezse oburu gelsin oda kadin olsun istedim, cokta memnun kaldim ikisinden de.
herkesin tercihi kendine tabi, doktoru bir gorup degerlerndirmeni oneririm, belkide onuda sevmeyeceksin.
Eşim ile anlaşmam çok muzdarip olduğum huyları vardır ama bu konuda kesinlikle yani öyle yanlış anlaşılcak biri değildir :) tv de açık saçık kadın çıkınca oda da beni yok zannettgi zamanlarda bile kanal değiştiren biridir biraz dini şeylere kendini fazla kaptırdı sanırım. Bana diyor fıkıh kitaplarını okuyorum bayan varken erkeğe gitmek doğru değil diyor. Biraz düz düşünceli biri. Akrabaları hacı hoca bi de onlar ile kıyasliyo kendini esimin biraz kişiliği tam oluşmamis. Eşim öyle kötü niyetli biri değildir sadece hayata bakış açısı farklıSakin olun öncelikle onun da kendi icinde aşamadıgı seyler var demekki. Onun buldugu doktora gidin birlikte belki onunla enerjiniz tutar. Ama siz de kadın doktorlara önyargıyla gitmeyin. Kadını erkeği hepimiz aynıyız valla :)
Yok öyle oldugunu zannetmiyorum, kisi kendinden bilir isi diye değil. Simdi empati yapıyım, ben de esimin üroloji muayenesi icin bir kadın doktora gitmesini istemem. Yahut gögüs muayenem icin de erkek bir doktora gitmek istemem. Insanın kafasındaki mahremiyet kavramıyla alakalı bu. Erkekler doğum nedir ne degildir tam onun anlamına varamıyorlar ve olayı sadece esimin vajinasına bakacak benden baska biri görecek olarak anlıyorlar. Yani bunu anlayabilirim aslında, sonuçta biz her ay anne olmak için hazırlanırken tüm vücudumuzla onlarda bu durum yok, konuyu sadece vajinadan ibaret düşünmesi de normal.
He ama baska bir erkek durumun ciddiyetinin farkındadır ve bu konularda görece daha az önyargılıdır o bisey demez.
Adamin sapık oldugunu zannetmiyorum. Doğum olayını henüz tam anlayamadigini düşünüyorum.
bunla ilgili konu acicaktim ama konu varken yorum yapayim en sonki muayenemde dk tacizine ugradım bugüne kadar hic boyle bisy yasamadim hep erkek dk gitmeme ragmen sonradan insanin aklina keske söyle yapsaydım derya bende o anda ne yapıcağımı bilemedim bi kacgun hala inanamadim
adam doktor olmadığı için düşünemiyor yalnız.ben göğüs estetiği için ameliyat olmaya gittiğimde hastane odasında dr um çizimleri yapacağı zaman eşim de odadaydı eşimi musade isteyerek dışarı çıkarttı aynen dediği şuydu eşin için senin göğüslerin başka bir şey benim için başka şey.gerçi benim eşimde zerre kıskançlık yoktur ama dr yapması gerekeni yaptı.yani çoğu erkek dr ların hastasını kadın yada erkek olarak görmediğini idrak edemiyor.Ya günahından değil, başka bir adam karımın mahrem yerini görecek diye kıskançlık yapıyor.
Kadın orasından bebek çıkarırken hallenecek zihniyete kendi sahipmiş demek ki, kişi kendinden bilir işi, demek ki o da doktor olsa hastalarına o gözle bakacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?