Cnm benim eşim beni anlar diye değil günah diyoreşim de kadın doktor olsun, seni daha iyi anlar demişti o dönem.
ama ben ilk randevumu daha önceden araştırdığım bir erkek doktordan almıştım. sonra o kadar rahat bir iletişim kurduk ki ikimiz de doktorla, eşim değiştirmeyelim diye kendi söyledi hemen.
bence bulduğun doktora randevuyu al, eşin de gelsin, zaten eski doktorlarla frekans uyuşmamış, bu doktorla uyuşursa eşin de bir şey demez.
bir yandan haklılar çünkü kadın kadını daha iyi anlar diye düşünüyorlar, ama işte her zaman öyle olmuyor.
Gitmiyor. Illa bayan olacak. Biz bu sebep yüzünden şu an konuşmuyoruz ve bu sebep boşanma sebebim olacak daha doğrusu bardağı taşıran son damla olcak gibi geliyorTrilyon tane şey görüyoruz okurken de meslekteyken de. Hani doktor meraklısı degildir oranızın merak etmeyin.
Üstelik doktor konusunda bir günah durumu yok diye biliyorum. Esinizle birlikte gidin doktora onun da ici rahat eder. Esiniz alo fetva hattını da arayip sorsun, kendi kafasına göre ya da bir cemaate göre bakmasın olaya.
Gitmiyor. Illa bayan olacak. Biz bu sebep yüzünden şu an konuşmuyoruz ve bu sebep boşanma sebebim olacak daha doğrusu bardağı taşıran son damla olcak gibi geliyor
Başka çok problemim var cnm bu adam ile ilgilibu sebepten boşanılır mı ya
Ya günahından değil, başka bir adam karımın mahrem yerini görecek diye kıskançlık yapıyor.Trilyon tane şey görüyoruz okurken de meslekteyken de. Hani doktor meraklısı degildir oranızın merak etmeyin.
Üstelik doktor konusunda bir günah durumu yok diye biliyorum. Esinizle birlikte gidin doktora onun da ici rahat eder. Esiniz alo fetva hattını da arayip sorsun, kendi kafasına göre ya da bir cemaate göre bakmasın olaya.
Bunun modernlik ile ilgisi yok bence. 8 haftadır 4 doktor değiştirdim artık yoruldum net olsun istiyorum. Eşimin bulduğu doktorlardi o gittiğim doktorlar artık kendi istediğim doktora gideceğimher bayan doktor yada her erkek doktor aynı mı ne demek frakanslar tutmuyor kadın doğum konusunda çok modern olmama ragmen ben hep bayan doktor tercih ederim eşinizi haklı buldum
Peki neden çocuk yaptınız o zaman?Başka çok problemim var cnm bu adam ile ilgili
Başka çok problemim var cnm bu adam ile ilgili
baska cok probleminiz var ise ve hamileliginizin basindaysaniz; bence yapmaniz gereken ilk sey, bu evliligin dolayisiyla da bebegin gelecegini tayin etmek.Başka çok problemim var cnm bu adam ile ilgili
jinekolog için eşim de erkek doktora gitmemden rahatsız olur
vajinal muayene yapılacaksa hiç erkek doktora gitmedim
normal ultrason muayenesine gittim erkek jinekologları daha iyi buluyorum aslında.
ama vajinal muayenede ben kendim de rahatsız olurdum
utanırım sanırım
eşim dışında hiçbir karşı cinse göstermediğim bi organım ama bi kere gitsem sonra rahatlarım diye düşünüyorum
hamilelik için gidecek olsam allem eder kallem eder istediğim doktor için eşime kabul ettirirdim
o noktada artık orası vajina değil döl yatağıresmen sadece doğuma yarayan bi organ gözüyle bakması lazım eşinin
ya zaten doğumda o kadar çok kişi görüyor ki, sen de amaaaaan boşver diyorsun bir süre sonra.
sonra da doğum yapmış kadınların neden bu kadar geniş olduğunu anlamaya başlıyorsun, ha ha
Esiniz gercekten gunah diye dusunuyorsa eger isinde uzman bir erkek doktor ise ve size faydasi olacaksa erkek doktoru secebilirsiniz.Dini olarakta doktor haram olmuyor neticede tedavi bu.Onemli olan doktorun isinin ehli olmasi.Ayrica dogum bu son dakikada her sey degisir ve pat diye erkek bir doktor girer doguma ki benim oyle oldu,o zaman ne diyecek kocaniz?Musaade edin ben yaptiririm dogumu falan mi?Ona dogum meselesinin bir saglik durumu oldugunu ve aksi bir durumda kendisini sorumlu tutacaginizi soyleyin...Cnm benim eşim beni anlar diye değil günah diyorbi de kıskanç biri biraz benm gerçekten bayan doktorlarla frekansım tutmuyor ve kuzenim de o doktor da doğum yapmış herkes çok memnun ama benim eşim çok düşüncesiz biri
kadıncağız orada koca kafalı bir şey çıkarmaya çalışıyor :)
heralde yeter ki kurtarın beni diye herkesten yardım bekliyodur kim görürse görsün yeter ki doğurayım diye
eşim de kimse görmesin istemiyosa gitsin öğrensin de kendi doğurtsun bana
Iyi de günahsa sana günah
Eşin uyarmış sen dinlememişsin sorumlusu sensin
Bir de sanki islamiyetin ilk yıllarında kadın doğum uzmanı erkek mi varmış
Her köyde bir yaşlı kadın ebe olur kızı, gelini evde kim varsa o da yardım eder yaşlı ebe elden ayaktan düşünce ya da vefat edince de yerine öbürü geçermiş
Haliyle de X efendi kadınları doğurtmazmış
Tıp bilimi ve eğitim işin içine girmiş artık kadın erkek değil doktor ve hasta var
aynen öyle, kadınmış erkekmiş, hiç umurunda değil.
hatta hep diyorum, hepsinden Allah razı olsun.
benim şansıma hepsi de o kadar ilgili ve güler yüzlüydüler ki,
dediğim gibi benimle şakalaşmalar motivasyonumu yüksek tutmak için muhabbet etmeler falan.
valla benim hiç bir pişmanlığım yok,
ama işte o ortamı bilmeyen bir erkek de bu fikirden hoşlanmayabilir, çok da üzerlerine gitmemek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?