eşimi evden kovdum

Krep. Yapanlar bilir sıcak yenir !

ilk 5 sayfayı okudum ama inanın ki ben bir şey anlamadım.konu sahibi olayı çok kopuk anlatmış.diğer taraftan eşiniz hem kadınlığınıza laf edecek kadar duygusuz. hem de kırdığı tabağı temizleyecek kadar kibar, hem de aninde sinirlenicek kadar asabi mi?mutluyduk demişsiniz madem mutlusunuz nasıl sizin kadınlığınıza pervasızca laf edebiliyor?olayı eksik anlatmışsınız gibi geldi bana.acaba siz de eşinizin gururunu kıracak sözler sarf etmiş olabilir misiniz?

ben krep yapıyorum sen beklemeyip krebi peynir ekmekle karnını doyuruyosun desem ben kocama
kocamda bana atarım krepini camdan kalırsın orda dikildiğinle dese ilk mesajda anlatıldığı gibi
bence bende delirirdim bu ne abuk ve gereksiz sert bi tepki diye.
bence kocası bişeyin sıkıntısını çıkardı ama kimbilir ne
sen krep yaparken doyurma karnını dediğinde fırlatırım o tavayı kalırsın öyle diyene adam herkes fıttırır ama
bu iş öyle kadın ol tatllı dil falanla olucak iş değil
robocop muyuz biz sinirleri alınmış

bence gurur yapma boşver barışın biraraya geldiğinizde birbirinizi üzmeden konuşun anlaşın illa ki herşey erkek tarafından beklenecek diye birşey yok ya kanımca

Krep. Yapanlar bilir sıcak yenir !

adam krebi yemiyo sıcakken
peynir ekmekle doyuruyo karnını
ayrıca krebin sıcak yenmesi azıcık bekle doyurma karnını diyen kadına kızıp tavanın camdan atılmasına bahane değil
sıcaksa sıcak

naptin arkada$im aradinmi kocani

gelmi$ i$te heyheyler ikinizede , olmu$la ölmü$e çare yok derler
Sabah olsun bi bakalim, gun ola Harman ola.

yalniz o tabagi temizlediyse bi daha yapmaz korkma :)
ben bir iki senelik evliyken e$ime kizip duvara salata tabagi firlatmi$tim
sonra noldu , bi saat kendi kendime soylenerek cam ve yagli salatayi temizledim
duvarla yer giitti , tabak zaten bizlere ömürr
tovbe ettim o gun bugun kirilacak bi$ey firlatmam
yastik pelus falan firlatiyorum ama

nese canım belkide dediğin gibi bi iki gn ikinz içinde daha iyi olcak demekki bu ara ikinizde patlamaya hazır bomba gibisiniz birbirinizi özler bu yaptığınızada iyice bi gülersiniz insan sinirliyken istemeden birşeyler yapıyor işte evlilik bu işte her dakkası iyi geçmiyor iki taraftan biride alttan almayınca böyle sorunlar çıkıyor artık krep yemek istemezsiniz bence:)

ne krepmiş yahu olsa da yesek hakkaten

konu sahibi, son durum ne? haber var mı eşinden?

Son düzenleme:
adam krebi yemiyo sıcakken
peynir ekmekle doyuruyo karnını
ayrıca krebin sıcak yenmesi azıcık bekle doyurma karnını diyen kadına kızıp tavanın camdan atılmasına bahane değil
sıcaksa sıcak

Benım bıldiğin erkekler çok yer krep ı yerdi kavga etmeye ne gerek var

Benım bıldiğin erkekler çok yer krep ı yerdi kavga etmeye ne gerek var
işte bende onu dedim ne gerek var kadına abuk subuk bağırmaya azıcık tut gırtlağını
kadın özenip bezeniyo sana eliyle bişey yapıp yedirmek istiyo mideni doldurma istiyo
ama sen kalkıp atarım krebini camdan diye hedehödöyle dalıyosun olaya
ne gerek var di mi?

Yemin ederim canım krep cekti :) Yapmayı bilsem soluğu mutfakta alıcam

Basligi esime okudugumda su yorumu yapti...

Bir erkek esinden birsey isteyipte eside onun icin yapiyorsa sirf karisinin bu sozune bukadar tepki gostermez bu noktaya getirmez.... Altta yatan baska nedenler var buda patlama noktasi olmus sebep baskaymis.... Her erkegin tepkisi farklidir desemde yine ayni seyi dusunuyor....

Benım düşüncem ıse bu noktaya gelınmemelıydı... Hemen valızı elıne vermeler... Bu sefer kendıne huy edıp herdefasında evı terkedecek... Ben olsam aynı ev ıcınde burnu surtup özür dılemeyınceye kadar asla bır kelıme etmezdım....

aa çok basit elmayra
yumurta sut un varsa evde al sana kep :)
ben yemem bu saatde kondisyonum bozulurr
$aka $aka gece yemiyorum prensip oalrak, ama Sabah vallahi yapicam unutmazsam

Son düzenleme:

kpnu dışı derler dıye tarıf edemıyorum :18::18::18:

bu arada benım eşim krep sevmez ıyıkıde sevmıyormuş sevseydı benımkıde beklmez yerdı ucundan bende söylenırdım bekle falan dıye ama duymazlıktan gelır devam ederdı

yanı işin ince noktası bırınız sınırlıyken bırınız susun herzaman yapamasakta ufak tartışmaların çözümü

bu cevabınızı eşinize okudunuzmu gece gece korkutmayın adamı yoksa bu gidişle otellerde yer kalmıycak

aa çok basit elmayra
yumurta sut un varsa evde al sana kep :)
ben yemem bu saatde kondisyonum bozulurr
$aka $aka gece yemiyorum prensip oalrak, ama Sabah vallahi yapicam unutmazsam

Gece gece onu yaparsam annem de alır tavayı aşağı falan atarsa ne olacak Kalorileri saymıyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…