- 3 Ağustos 2021
- 209
- 72
- 13
- 35
- Konu Sahibi tuuggccee3434
-
Ne kadar abartmışsınız alt tarafı bir simit. Evde başka yiyecek yok muydu açlığınızı bastırmak için yiyebilirdiniz. Bu aşerme olayını fazla abartmışsınız ve saçmalamışsınız. Ben eşinizin yerinde olsam o eve bir daha gelmezdimMerhaba kızlar. Hemen anlatıyorum olayı. Ben hamileyim ve çok zorlu geçiriyorum bu dönemi. Hiç bişey yiyemiyorum her şeyden tiksiniyorum ve en kötüsü sürekli açım gerçekten çok açım. Haliyle canım hiçbir şey istemiyor. Dün gece saat 20:00 sularında eşim arkadaşının nikahına katıldı haberim vardı. Saat 21:30 gibi canım inanılmaz bir şekilde simit istedi. Çok sevindim çünkü canım bişey isteyince İştahla ve fazla fazla yiyorum. Eşimi aradım tamam getiririm hediyemi takayım hemen çıkıyorum dedi. Bir saat oldu ses seda yok ben de açlıktan kıvranıyorum 23:00 gibi tekrar aradım nerde kaldın diye.. Arkadaşının eşi (gelin) rica etmiş konvoya katılması için! Çok sinirlendim ben evde kıvranıyorum o keyfinde.. bulunduğum bölgede simit alabileceğim bir yer yok gece geç saatler yoksa asla ona minnet etmezdim sinirlendim ve telefonu kapattım numarasını da engelledim. O da aramamış zaten. 00:30 gibi eve geldi kapıyı çaldı. Açmadım.. Bu saatte eve gelemezsin git annenlerde kal dedim. Annemlere uykuda kaldığımı zil sesini duymadığımı söyleyip yedek anahtarı almış. Eve gelince kapıyı açmama sebebini öğrenebilir miyim diyo. Cevap vermedim ışığı kapatır mısın dedim. Yastığını alıp başka yere uyumaya geçti hem suçlu hem güçlü çok soğudum haksız mıyım sizce
Evet doğuluyum burda konvoy düğün bitince oluyoGece 23.00de konvoy mu olur... konvoy gelin almada olur benim bildiğim. Bir de uykuda kalmak deyince doğulu musunuz??
Annesine gitmeyeceğini biliyordum. Ben zaten her sorunda konuşuyorum onunla ama bişey değişmiyo hep kendi bildiğini yapıyoHaklılığınızı kapıda bırakmakla degil konuşarak çözmeniz lazım tepkinizi anlamazsa yine yapar.
Üstelik büyüklere sansıtıp olayı daha vahim hale getirmeye çalışmak dogru degil.
Maalesef hiç bişey yiyemiyorum yukarıda da yazdım. Zaten her yemekten sonra en az 2 saat rahatsızlık yaşıyorumNe kadar abartmışsınız alt tarafı bir simit. Evde başka yiyecek yok muydu açlığınızı bastırmak için yiyebilirdiniz. Bu aşerme olayını fazla abartmışsınız ve saçmalamışsınız. Ben eşinizin yerinde olsam o eve bir daha gelmezdim
Haksızsın benceMerhaba kızlar. Hemen anlatıyorum olayı. Ben hamileyim ve çok zorlu geçiriyorum bu dönemi. Hiç bişey yiyemiyorum her şeyden tiksiniyorum ve en kötüsü sürekli açım gerçekten çok açım. Haliyle canım hiçbir şey istemiyor. Dün gece saat 20:00 sularında eşim arkadaşının nikahına katıldı haberim vardı. Saat 21:30 gibi canım inanılmaz bir şekilde simit istedi. Çok sevindim çünkü canım bişey isteyince İştahla ve fazla fazla yiyorum. Eşimi aradım tamam getiririm hediyemi takayım hemen çıkıyorum dedi. Bir saat oldu ses seda yok ben de açlıktan kıvranıyorum 23:00 gibi tekrar aradım nerde kaldın diye.. Arkadaşının eşi (gelin) rica etmiş konvoya katılması için! Çok sinirlendim ben evde kıvranıyorum o keyfinde.. bulunduğum bölgede simit alabileceğim bir yer yok gece geç saatler yoksa asla ona minnet etmezdim sinirlendim ve telefonu kapattım numarasını da engelledim. O da aramamış zaten. 00:30 gibi eve geldi kapıyı çaldı. Açmadım.. Bu saatte eve gelemezsin git annenlerde kal dedim. Annemlere uykuda kaldığımı zil sesini duymadığımı söyleyip yedek anahtarı almış. Eve gelince kapıyı açmama sebebini öğrenebilir miyim diyo. Cevap vermedim ışığı kapatır mısın dedim. Yastığını alıp başka yere uyumaya geçti hem suçlu hem güçlü çok soğudum haksız mıyım sizce
Ülkenin 3 köşesinde yangınlar olması beni de eşimi de yeterince üzdü elimizden gelen desteği de yolladık eşim de ben de çalışıyoruzSimit için değilde şöyle bir zamanda eşimin konvoya katıldığı için olay çıkarsaniz sizi ayakta alkışlardım, ülkenin 3 köşesinde yangınlar varken , ben dat dat korna sesleriyle gezmeyi aşırı derece görgüsüzlük olarak görüyorum.
Başka zaman da bunu görgüsüzlük olduğunu düşünürüm ama trafiği kapatıp yolda oyun oynayan fotoğraf çeker tipler dışında kimseye laf etmemiştim.
Bilmiyorum belki de öyledir ama kendimi gerçekten çok çaresiz hissettim o zor durumda olsa elimden geleni yapardım. O beni yalnız bıraktı dündendir göz yaşlarım kurumadıHaksızsın bence
Evet hamileliğin zor geçiyordur anlarım ama bu tepkiler cok abartılı
Kapiyi açmamak nedir
Komikmiş !Ben sizi haklı buldum. Adamın işini gücünü bırakıp başınızda asker gibi beklemesi lazımdı bence. Hamilesiniz sonuçta. Ya açlıktan ölseydiniz. Ne olacaktı o zaman. Ohhh kadın karnında çocukla simit beklesin, adamın umurunda değil. Ya o çocuk kırk yılda birşey istedim almadılar ne biçim anne baba bunlar diye düşünüp küserse size, ya psikolojisi bozulursa? Hiç bunları düşünen yok. Hayır açlıktan bayılabilirdiniz de.
Ben olsam adamı bir daha eve almam. Canınız bir simit istemiş onu bile getiremiyorsa neye yarar bir erkek. Dahası hamile halinizle sizi neden yalnız bırakıyor? Tek başınıza mı büyüteceksiniz çocuğu karninizda? Kapının önüne bir sandalye koyun orada beklesin gece gündüz. Günde iki saat uyku izni verseniz yeter bence.
Komşum hamile, kocası bir haftadır ilk defa uyku iznine çıktı daha. Sizinki vicdansizmis resmen.
Ekmekte yoktu tatilden dönmüştük evde yiyeceğim sadece meyve vardı ama o da midemi bozuyoİyi de o saatte simiti nereden bulacaktı ?
Yaptığınız şımarıklık ve abartmışsınız, hiç gerçekten aç kalmamışsınız, aç olan insan, hamile bile olsa yemek ayırdetmez, simit yoksa ekmek kemirseydiniz.
O zaman düğüne gitmemesini rica edecektiniz. adam düğüne gitmiş gittiğine gideceğine pişman etmişsiniz. sizin yaptığınız bana göre tamamen şımarıklıkMaalesef hiç bişey yiyemiyorum yukarıda da yazdım. Zaten her yemekten sonra en az 2 saat rahatsızlık yaşıyorum
Sizinki daha komik bence.Komikmiş !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?