Eşimi eve almadım

Benim de çekti ama üşeniyorum. Kocamı arayıp getirmesini isteyeceğim. Adetliyim, işi benden daha önemli olamaz herhalde. Sonuçta doğurgan bir kadınım hala.
En çok ben doğuruyorum en çok ben simit yemeliyim
Şaka bir yana valla canım simit çekti

Cidden yorulmadınmı bunları yaparken. Hamilelik böyle birşeymiydi ya? Ne şartlarda yaşıyor millet 1 simit içinmi bu tantana? Açlıktan kıvranıp simitten başka birşey yiyememek?!
Bence adam senin dediğini yapmadı,o saatte gelmedi,gelin hanımı kırmadı diye tüm bunlar.

Böyle bir sebepten eşinizi eve almama hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz, hayret.
Ufak bir olayı daha ne kadar büyütebilirsiniz acaba?
Böyle durumlarda o hak karındaki çocuktan alınır. Hamile değilse kişi, doğurgan olduğu için yumurtaliklarindan ve rahminden alır, menopozdaysa adamın yaşlanmış olmasından alır. Siz de bilmiyorsunuz hiç.

Delisin ya güldürdün

Bilmiyorum belki de öyledir ama kendimi gerçekten çok çaresiz hissettim o zor durumda olsa elimden geleni yapardım. O beni yalnız bıraktı dündendir göz yaşlarım kurumadı
Zor durumda değilsiniz sadece hamilesiniz çogu kadın hamileligin ilk aylarında zorlanır sizde onlardan birisiniz.çıkın bir fırından simit alıp çay ile yemeyi deneyin.

Sadece ilk hamileliğimi yaşamış olsaydım amma abartıyorsunuz derdim ama ikinci hamileliğimde bulantılardan başımı kaldıramayıp, hayata küsmüştüm. Açtım ama bir şey yiyemiyordum, nadiren canım bir şey isterdi, onu o an yiyebilmek dünyalara bedel olurdu. Sizi de anladım canınızın simit istemesi, onu yiyebilme umudu. Eşiniz siz bu durumdayken gitmişse kısa sürede dönmeliydi, gelicem diyip gelmemesi de çok sinir bozucu. Ama verdiğiniz tepki böyle olmamalıydı, bence eşinizle durumunuzu paylaşın, konuşun. Her hamilelik farklı, bazıları çok kolay geçiyor, bazıları hasta gibi oluyorsunuz, dünya ettafınızda dönmek zorunda kalıyor. Sizinkinin zor olduğunu, yalnız kalmamanız gerektiğini, ona ihtiyaç duyabileceğinizi, Naz niyaz değil gerçek olduğunu söyleyin.

Ben hamileyken hic canım bişey istemedi , isteyen birinin durumunu bilemiyorum. Belki size kızardım tek hamile siz misniz diye ama hormonlar, mide bulantısı demek ki cok istemişsiniz. Tepkiniz aşırı olmuş konuşarak halledilebilirdi. Peki gece geldiğinde simit var mıydı?
.

Hemen boşan bence. Sogumakta haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…