- 26 Nisan 2021
- 837
- 2.351
- 28
- Konu Sahibi tuuggccee3434
-
Benim de çekti ama üşeniyorum.Kocamı arayıp getirmesini isteyeceğim. Adetliyim, işi benden daha önemli olamaz herhalde. Sonuçta doğurgan bir kadınım hala.
Kocam uzakta getiremezEvliysen kocan bu günler için var bilesin.
Getiremezse nikah düşebilir benden söylemesi. Hassas konular bunlar.Kocam uzakta getiremez
Patrona diyeyim haha
Dakika tutmayı düşünüyorum.Susamlari yanmamış olsun, yaniksa eve almayın lütfen.
En çok ben doğuruyorum en çok ben simit yemeliyimBenim de çekti ama üşeniyorum.Kocamı arayıp getirmesini isteyeceğim. Adetliyim, işi benden daha önemli olamaz herhalde. Sonuçta doğurgan bir kadınım hala.
Böyle durumlarda o hak karındaki çocuktan alınır. Hamile değilse kişi, doğurgan olduğu için yumurtaliklarindan ve rahminden alır, menopozdaysa adamın yaşlanmış olmasından alır. Siz de bilmiyorsunuz hiç.Böyle bir sebepten eşinizi eve almama hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz, hayret.
Ufak bir olayı daha ne kadar büyütebilirsiniz acaba?
Delisin yaBen sizi haklı buldum. Adamın işini gücünü bırakıp başınızda asker gibi beklemesi lazımdı bence. Hamilesiniz sonuçta. Ya açlıktan ölseydiniz. Ne olacaktı o zaman. Ohhh kadın karnında çocukla simit beklesin, adamın umurunda değil. Ya o çocuk kırk yılda birşey istedim almadılar ne biçim anne baba bunlar diye düşünüp küserse size, ya psikolojisi bozulursa? Hiç bunları düşünen yok. Hayır açlıktan bayılabilirdiniz de.
Ben olsam adamı bir daha eve almam. Canınız bir simit istemiş onu bile getiremiyorsa neye yarar bir erkek. Dahası hamile halinizle sizi neden yalnız bırakıyor? Tek başınıza mı büyüteceksiniz çocuğu karninizda? Kapının önüne bir sandalye koyun orada beklesin gece gündüz. Günde iki saat uyku izni verseniz yeter bence.
Komşum hamile, kocası bir haftadır ilk defa uyku iznine çıktı daha. Sizinki vicdansizmis resmen.
daha bu çocuk doğacak sen o zaman olacakları görBöyle bir sebepten eşinizi eve almama hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz, hayret.
Ufak bir olayı daha ne kadar büyütebilirsiniz acaba?
Zor durumda değilsiniz sadece hamilesiniz çogu kadın hamileligin ilk aylarında zorlanır sizde onlardan birisiniz.çıkın bir fırından simit alıp çay ile yemeyi deneyin.Bilmiyorum belki de öyledir ama kendimi gerçekten çok çaresiz hissettim o zor durumda olsa elimden geleni yapardım. O beni yalnız bıraktı dündendir göz yaşlarım kurumadı
Hemen boşan bence. Sogumakta haklısın.Merhaba kızlar. Hemen anlatıyorum olayı. Ben hamileyim ve çok zorlu geçiriyorum bu dönemi. Hiç bişey yiyemiyorum her şeyden tiksiniyorum ve en kötüsü sürekli açım gerçekten çok açım. Haliyle canım hiçbir şey istemiyor. Dün gece saat 20:00 sularında eşim arkadaşının nikahına katıldı haberim vardı. Saat 21:30 gibi canım inanılmaz bir şekilde simit istedi. Çok sevindim çünkü canım bişey isteyince İştahla ve fazla fazla yiyorum. Eşimi aradım tamam getiririm hediyemi takayım hemen çıkıyorum dedi. Bir saat oldu ses seda yok ben de açlıktan kıvranıyorum 23:00 gibi tekrar aradım nerde kaldın diye.. Arkadaşının eşi (gelin) rica etmiş konvoya katılması için! Çok sinirlendim ben evde kıvranıyorum o keyfinde.. bulunduğum bölgede simit alabileceğim bir yer yok gece geç saatler yoksa asla ona minnet etmezdim sinirlendim ve telefonu kapattım numarasını da engelledim. O da aramamış zaten. 00:30 gibi eve geldi kapıyı çaldı. Açmadım.. Bu saatte eve gelemezsin git annenlerde kal dedim. Annemlere uykuda kaldığımı zil sesini duymadığımı söyleyip yedek anahtarı almış. Eve gelince kapıyı açmama sebebini öğrenebilir miyim diyo. Cevap vermedim ışığı kapatır mısın dedim. Yastığını alıp başka yere uyumaya geçti hem suçlu hem güçlü çok soğudum haksız mıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?