Eşimi eve almadım

Gece 23.00de konvoy mu olur... konvoy gelin almada olur benim bildiğim. Bir de uykuda kalmak deyince doğulu musunuz??
Ben o gecenin 23'ünde konvoy yapanlara ana avrat sövüyorum.
Hatta çogu da bedduamı alıyor.
Bıktım bu kekoluktan.
İnanın pandemiden önce her gün gece vakitlerinde daat daat kornalara basan bu ayılardan defalarca millet pencerelere dökülüp isyan etti ama nafile.

Bazen oluyor böyle cinnet halleri.. Sizi anlayabiliyorum. Yaptığınız hareket etki edecekse iyi ama hala böyle düşüncesiz hareket edecekse eşiniz, kendinizi yıpratmakla kalacaksınız sadece.

Takımı takıp çıkıyorum demiş fakat gelmemiş, evet buna bende bozulurdum sonuçta geç kalacaksa gelemeyeceğim demeliydi..Ama maşallah sizin tepkiler de çok gereksiz..Telefonu kapatıp engellemeler adamı eve almamalar, napacaksınız bunun için boşayacakmısınız:) Hamilesiniz diye dünya sizin etrafınız da dönmüyor (Henüz bir çocuğum yok bilmiyorum ama bu yeni nesil hamilelerin çok abarttığını düşünüyorum)

Benim de çekti ama üşeniyorum. Kocamı arayıp getirmesini isteyeceğim. Adetliyim, işi benden daha önemli olamaz herhalde. Sonuçta doğurgan bir kadınım hala.
Benim de çekti valla, kahvaltı etmedim ofisteyim pofff.
patronuma diyeyim de alsın, getirmezse ofise almayayım

Buralar karışırrrrrrrrr kahvaltımı hazırlayayım gelişmelere bakıcam
Yani madem o gelmedi eşinzin erkek kardeşi falan yok muydu ona söyleseydiniz eşinizin ailesine söyleseydiniz mesela

ya da kendi ailenize
Eve almamak aşırı saçma olmuş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…