- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi tuuggccee3434
-
Ben yazacaktım yaa öfffBi de bayıl Feriha.
Bana yarım saat kalıp gelecem dedi. Amaç takı takmaktıO zaman düğüne gitmemesini rica edecektiniz. adam düğüne gitmiş gittiğine gideceğine pişman etmişsiniz. sizin yaptığınız bana göre tamamen şımarıklık
Ben o gecenin 23'ünde konvoy yapanlara ana avrat sövüyorum.Gece 23.00de konvoy mu olur... konvoy gelin almada olur benim bildiğim. Bir de uykuda kalmak deyince doğulu musunuz??
Öbür sefer de sen shbsahgdhdgdBen yazacaktım yaa öfff
Umarım yaşamazsınızSizinki daha komik bence.
Sanırım etki etmedi üstüne odasını ayırdı başka yerde uyudu.Bazen oluyor böyle cinnet halleri.. Sizi anlayabiliyorum. Yaptığınız hareket etki edecekse iyi ama hala böyle düşüncesiz hareket edecekse eşiniz, kendinizi yıpratmakla kalacaksınız sadece.
Sanmıyorum. Öyle bir şey yaparsam adam terketsin zaten beni, ona da yazık.Umarım yaşamazsınız
12den sonra geç vakitte eve gelmesini sindiremedim bilmiyorum haksızım belkiHaksızsın bence
Evet hamileliğin zor geçiyordur anlarım ama bu tepkiler cok abartılı
Kapiyi açmamak nedir
düğüne giden birinin yarım saatte gelebileceğine inanıyor musunuz gerçekten ?Bana yarım saat kalıp gelecem dedi. Amaç takı takmaktı
O kadar çok simit yazdık ki canım simit çekti. gideyim de alayımSabah oldu simiti alsın gelsin , çayla yiyin ve olay kapansın bence.
Hayır öyle zannetmiyorum düğün gününü falan seçmedim neden böyle bişey yapayım anlamadımIste bazilari hamile olunca kendini dunyanin en onemli insani zannediyor. Düğün gününü secmeniz de çok manalı. Gercekten esinize acidim ya.
Benim de çekti ama üşeniyorum.O kadar çok simit yazdık ki canım simit çekti. gideyim de alayım
Benim de çekti valla, kahvaltı etmedim ofisteyim pofff.Benim de çekti ama üşeniyorum.Kocamı arayıp getirmesini isteyeceğim. Adetliyim, işi benden daha önemli olamaz herhalde. Sonuçta doğurgan bir kadınım hala.
Ben de simit var çayları getir sen.O kadar çok simit yazdık ki canım simit çekti. gideyim de alayım
Evliysen kocan bu günler için var bilesin.Benim de çekti valla, kahvaltı etmedim ofisteyim pofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?