- 12 Ağustos 2019
- 220
- 257
- 18
- 35
- Konu Sahibi Melikeninmelikesi
-
Onuda birkac sene once denedik yine boyle bir krizde ben isin icinden çıkamadım ordan al oraya yatir burdqn al suraya ekle bilmem kac tane yerden para ceviriyor borc gider vs. Hic yapamadım yapmakta istemedim aklim ermedi o kadarina.Esinizin maaş kartini alın en iyisi önce borçları ödeyin kenara bir miktar para koyun sonra yatirim olarak. Sonra kalan parayi kendinize ve esinize bölüstürün herkes kendi parasiyla istedigini yapsın
Bakici olmaz malesef kimsenin evine gonderemem bebegimibence işe dönün çocuğa bakıcı baksın herhalde bin lira kalır size
Aynen öyle yapmasaydim. Bugunde dedim ona cok salakmisim cidden dedim. Farkimiz var. Benim harcadigim 1000 lira onun harcadigi paranin milyarda bir bile etmezBulunmasaydınız. Örneğin altınlarınızı vermişsiniz zorla almadı ya, siz verdiniz. Zorla aldıysa da polise gitseydiniz.
Eşiniz de parasını kafasına göre harcıyor, borç yapıyor kendini düşünüyor yani. E siz de öylesiniz. Aldığınız paranın 1000 lirasını keyfi harcamışsınız. Siz de kendi rahatınızı düşünüyorsunuz. Ne farkınız var sizce birbirinizden, ben bulamadım.
Iste 2 aydir zorbalik yapiyorum esim pinti bana pinti hemde. Burda beni haksiz goren kisiler var olsun beni anladiginiza sevindim. Bir ayaklabiyi bile 10 senedir giyiyor yirtilmamis ama eskimia belli. Daha saglam diyor eli yuzu kaysin umursamazCanım zorbalık yap o zaman kendi giysin 15 sene kazak pinti herif
Aynen öyle yapmasaydim. Bugunde dedim ona cok salakmisim cidden dedim. Farkimiz var. Benim harcadigim 1000 lira onun harcadigi paranin milyarda bir bile etmez
Hayir napiyim birikimmi yapayim. Neden? Ev icinmi araba icinmi. Ee hepsi var zaten ilerisi icin. Hep daha fazlasi icinmi. Zaten esim daha cpk kazaniyim diye diye bu borclara girdi doyumsuzlugu yuzunden. Bana daha fazla birikim yap demeyin rica edicem. Ne yapicam kiKonu miktarı değil ki, anlatmak istediğimin miktarla alakası yok. Parayı aynı şekilde harcadığınızı kabul ediyorsunuz yani. Bu durumda dediğim gibi birbirinizden farkınız yok
Bende bebeğimden dolayı çalışmıyorum şuan ama eşimden para istemem şu gün şu kadar ver falan diye Allah razı olsun ne istersem alır zaten alışverişe vs brlikte gideriz internet üzerinden bişey aldığımdada canım çıkarken şu kadar bırakır mısın sipariş verdim derim sormadan bırakırMerhaba hanimlar. Iyi bir isim var fakat çalışmıyorum kucuk bebegim var bakiciya vermek istemiyorum. Esiminde iyi bir isi var ama yillardir kisisel borc yaptigi icin yillardir onlari ödüyoruz icralar kesintiler filan. Onun kafasizligi yüzünden yillardir borc icinde yasadim hicbir birikimim yok olan paralarimida hep esim aldi altinlarimida. Yani bu evlilikte benim.maddi olarak hicbir gelirim yoi ve para üzerindede hükmüm yok. Dedim her ay bana bir buçuk milyar para vereceksin. Gecen ay verdi har vurup harman savurdum. Bu ay geldi bana 200 verdi. Dedim gerisi nerde? Yok desi bu ay borc kapatacakmis bendede yok dedi. 6 gun bekledim bu akşam buyuk olay cikardim. Ver parami diyip durdum cildirttim resmen. Yok bu ay bendede yok nerden bulup vereyim diye tekrarladi. Bende beni ilgilendirmez benim de param yok ben nerden kazanayim cocuk bakıyorum. Sen calisip kendi borclarini oduyorsun benim kazancim ne benim parami ver bana olam borclarini ode dedim. En sonunda pes etti. Cuma vercem dedi. Bende senin sozune güvenmem ne zaman sozunu tuttunki dedim ama tamam vermezsem bana ne istiyorsan yap dedi bosan dedi bende tamam dedim. Bakalim cuma ne olacak verecek mi para. Sizler nasil eslerinizden para alıyorsunuz calismayan hanımlar. Benimki zoraki oluyor artik malesef durum buraya geldi
Ne guzel. Benimkisi ne alacaksin napacaksin param yok bosver ne gerek var derBende bebeğimden dolayı çalışmıyorum şuan ama eşimden para istemem şu gün şu kadar ver falan diye Allah razı olsun ne istersem alır zaten alışverişe vs brlikte gideriz internet üzerinden bişey aldığımdada canım çıkarken şu kadar bırakır mısın sipariş verdim derim sormadan bırakır
Huy işte herkeste farklı maalesef enazından ihtiyaçlarınız için size bir miktar para bıraksa kendi isteğiyleNe guzel. Benimkisi ne alacaksin napacaksin param yok bosver ne gerek var der
Iste 2 aydir zorbalik yapiyorum esim pinti bana pinti hemde. Burda beni haksiz goren kisiler var olsun beni anladiginiza sevindim. Bir ayaklabiyi bile 10 senedir giyiyor yirtilmamis ama eskimia belli. Daha saglam diyor eli yuzu kaysin umursamaz
Aynen oyle para bana olmamasi. O çalışıyor diye parayi ıstediği yere harcayamaz istediği kisiye karsiliksiz veremez. Bana danismasi izin istemesi lazim. Lafa gelince bizim paramız ayri gayrimi var der ama icraata gelince eee ben para görmuyorum ki hani ayri gayri yoksa benim para nerde? Ben evde isime gidemeyecegim cocuk buyitcem ev kadini olcam ama maddi gelirim olmucak nasil ortaklik buBaşta beğenmedim butonuna basmistim hemen geri çekiyorum..Anladığım kadarıyla esinizde para olmaması mesele değil onca saçma şeye ve borca para varken size para olmaması..Bu konuda sizi destekliyorum ama bari siz harman vurup savurmayin ..Birikim yapın
200 bıraktı bu ayHuy işte herkeste farklı maalesef enazından ihtiyaçlarınız için size bir miktar para bıraksa kendi isteğiyle
Hayir napiyim birikimmi yapayim. Neden? Ev icinmi araba icinmi. Ee hepsi var zaten ilerisi icin. Hep daha fazlasi icinmi. Zaten esim daha cpk kazaniyim diye diye bu borclara girdi doyumsuzlugu yuzunden. Bana daha fazla birikim yap demeyin rica edicem. Ne yapicam ki
Hakli olabilirsiniz. Zaten ben buraya kendimi hakli cikarmaya da yazmadim nasil bir durum içindeyim farkedebilmek icin yazdim. Benim zoruma giden beni parasiz bırakması kendisine muhtac etmesi. Ondan para istemek zorunda kalmam hatta vermemesi hatta bunun icin yuzgoz olmamiz. Aslinda maddi acidan siddet uyguluyor yani ben anlatamamisda olabilirim derdimi aslinda her seyide anlattım ama iyice kafam karistiE bu nasıl yıllardır borç içinde yaşamak? İlk mesajınızda öyle bir anlatmışsınız ki şimdi maşallah ev var, araba var, hatta çocuklarınıza birer ev bırakabilecek durumunuz varmış. Çocukların yedikleri önlerinde yemedikleri arkasında, ilaç bez vb ihtiyaçlar anında karşılanıyor. Burda evine tek kuruş para vermeyen nice adamların konularını okudum. Mesele eşinizin ayda bin lira alışveriş parasını har vurup harman savurmak olarak bulmasıysa yüzde yüz haklı. Kusura bakmayın ama yazdıklarınızdan çıkarttığım sonuç sizin doyumsuz olduğunuz yönünde.
Elinize para verilmemesinden hoşnut değilsiniz haklısınız da ama zaten bütün ihtiyaçlarınız karşılanıyor. Sizin de çocuklarınızın da. Lükse kaçan harcamalarınızı da biraz bekleyin işe döndükten sonra kendiniz yaparsınız. Böyle adamın boğazına her ay para ver bana diye çökmek çok itici. Aranızda saygı kalmamış sizin, böyle evlilik olmaz.
Konunun devamındaki mesajlarınızı okuyunca isteme yöntemi dışında hak verdim size. Ama belli ki bu şekilde istemeyince vermiyor. O zaman pes etmeyin bi süre sonra alışacaktır. Sizde istediğiniz gibi harcayın ama nacizane tavsiyem eşinizden gizli bir miktar parayı kenara atın. Çocuğunuz varmış herhangi bir aksi durumda elinizde azda olsa bi para olur.Hayir napiyim birikimmi yapayim. Neden? Ev icinmi araba icinmi. Ee hepsi var zaten ilerisi icin. Hep daha fazlasi icinmi. Zaten esim daha cpk kazaniyim diye diye bu borclara girdi doyumsuzlugu yuzunden. Bana daha fazla birikim yap demeyin rica edicem. Ne yapicam ki
Parayı vereceğine eminsiniz ancak bu adam size para için ya kumara harama başvururursa yine bence bunlarıda düşünmeniz lazımm. Yada madem bu kadar güveniniz yok eşinizden maaşını aldığında elinize saymasını isteyin gelir gider borç diye ayırıp ay sonunu getirin. Hani bir söz var ya tatlı dil yılanın deliğinden çıkarır diye. He o söz bizlerdede geçerli . Bağırıp çağırarak hç bişey çözemezsiniz. Yetişkin bireylersiniz karşılıklı konuşarak çözebilirsiniz herşeyiMerhaba hanimlar. Iyi bir isim var fakat çalışmıyorum kucuk bebegim var bakiciya vermek istemiyorum. Esiminde iyi bir isi var ama yillardir kisisel borc yaptigi icin yillardir onlari ödüyoruz icralar kesintiler filan. Onun kafasizligi yüzünden yillardir borc icinde yasadim hicbir birikimim yok olan paralarimida hep esim aldi altinlarimida. Yani bu evlilikte benim.maddi olarak hicbir gelirim yoi ve para üzerindede hükmüm yok. Dedim her ay bana bir buçuk milyar para vereceksin. Gecen ay verdi har vurup harman savurdum. Bu ay geldi bana 200 verdi. Dedim gerisi nerde? Yok desi bu ay borc kapatacakmis bendede yok dedi. 6 gun bekledim bu akşam buyuk olay cikardim. Ver parami diyip durdum cildirttim resmen. Yok bu ay bendede yok nerden bulup vereyim diye tekrarladi. Bende beni ilgilendirmez benim de param yok ben nerden kazanayim cocuk bakıyorum. Sen calisip kendi borclarini oduyorsun benim kazancim ne benim parami ver bana olam borclarini ode dedim. En sonunda pes etti. Cuma vercem dedi. Bende senin sozune güvenmem ne zaman sozunu tuttunki dedim ama tamam vermezsem bana ne istiyorsan yap dedi bosan dedi bende tamam dedim. Bakalim cuma ne olacak verecek mi para. Sizler nasil eslerinizden para alıyorsunuz calismayan hanımlar. Benimki zoraki oluyor artik malesef durum buraya geldi
Parayı vereceğine eminsiniz ancak bu adam size paraiçin ya kumara harama başvururursa yine bence bunlarıda düşünmeniz lazımm. Yada madem bu kadar güveniniz yok eşinizden maaşını aldığında elinize saymasını isteyin gelir gider borç diye ayırıp ay sonunu getirin. Hani bir söz var ya tatlı dil yılanın deliğinden çıkarır diye. He o söz bizlerdede geçerli . Bağırıp çağırarak hç bişey çözemezsiniz. Yetişkin bireylersiniz karşılıklı konuşarak çözebilirsiniz herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?