Eşimi kaybettim :((((

bende babamı çok zamansız kaybetmiştim anlayabiliyorum sizi allah yardımcınız olsun. böyle durumlarda teselli sözcükleri biraz havada kalır en iyi ilacı zaman başka ilacı yok maalesef. evlatlarınızın size ihtiyacı var anladığım kadarıyla maddi sıkıntınızda yok inşallah zaman sizin için çok çabuk geçer güzel günlere uyanırsınız artık

basınız sagolsun.eşinize Allah tan rahmet size de sabır dilerim.
umarım biran evvel toparlanırsınız.
çocuklarınız için güçlü olmaya çalısın lütfen.
Allah yar ve yardımcınız olsun

başınız sağolsun, büyük acı allah sabır versin.. neyseki bir işiniz ve yavrularınız var bunlar alışmanıza destek olacaktır..

Sözün bittiği yer Allah yardımcınız olsun eşiniz yadigarları olan çocuklarınızın dilerim ki çok uzun ve mutlu olsun.

Allah rahmet etsin. Başınız saolsun.
Allah bir ömür sizin ve yavrularınızın yardımcısı olsun.

Esinize Allah rahmet etlesin mekani cennet olsun cok uzuldum..
Cocuklariniz icin ayakta durup onlar icin guclu olmalisiniz
Geriye kalan 3 kisilik aile birbirine smsiki tutunmali
Yeni dogan bebeginiz size moral olur umarim
Esinizden bi parca olan iki yavruya sahipsiniz onlarla teselli bulursunuz insaAllah

Cok uzuldum Allah yardimciniz olsun
Ama unutmayin ki yalniz degilsiniz esini kaybeden bir cok kadin var..

Yüce rabbim yar ve yardımcınız olsun, başınız sağolsun... Allah size iyilik sağlık, güç kuvvet, sabır versin; çocuklarınıza sımsıkı sarılın...

başınız sağolsun .ALLAH rahmet etsın eşinize

evlatlarınızı size bağışlasın ALLAH kolay olmıycak

ama sizinde sınavınız bu belki

Başın sağolsun.. Allahım ne dertler var. Buraya üye olduğumdan beri ne sıkıntılar okuyorum. Halimize şükretmemiz gerekiyor..
Allahım yardımcın olsun çok zor. Ama hayat yaşatıyor insanı tüm acılara rağmen..

Allah rahmet eylesin, esinin mekani cennet olsun insallah . Rabbim cocuklarina uzun omurler versin... sana da guc kuvvet versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…