Eşimi kaybettim :((((

ne denir ki bilemiyorum.
hastalık ölüm hepsi bizim için. zamanı dolmuş göçmüş eşin, sıra bizde.....
allah sabır versin. kızın ne durumda. böyle şeylerde ilk aklıma gelen hep çocuklar oluyor.......

oncelikle Allah sabir versin kelimelerin olmadigi bi durum bu inan cok uzuldum Allah gani gani rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Allah size de sabır versin.
Umarım en kısa sürede toparlarsınız :26:

Allah sabır versin, başın sağolsun canım.
Allah geride kalanlara sağlıklı ömürler versin.
Kolay değil çok zor...Allah kaldıramayacağımız imtihanlar ve yükler vermesin...

Gözümden iki damla yas akti. Basiniz sagolsun. Yüce Allahim hep iyiyle güzelle tanistirsin sizi ve cocuklarinizi. Bunaldiginiz, gücsüz caresiz hissettiginiz zamanlar, morale güzel seyler duymaya ihtiyaciniz oldugu zaman mutlaka gelin bir iki satir yazin buraya. Eminim buradaki üyelerin hepsi derdinize ortak olacak, sizi ferahlatacak bir iki cümle yazacaktir.

çok sağolun iyiki varsınız hepiniz....

Çok çok üzüldüm, rabbim sabır evsin, evlatlarına uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin.

Başın sağ olsun. Çok yıkıcı bir durum.

Çocukların için eskisinden iki kat güçlü olmalısın. Çünkü artık babalık görevinide sen üstleneceksin.

Allah yar ve yardımcın olsun.

başın sağolsun canım,allah rahmet eylesin sanada sabrın en büyüğünü versin.ne söylesek az gelir sana şimdi.rabbim sana güç kuvvet versin ki sana muhtaç 2 evladın var.

başınız sağolsun beimde babam oldugunde be 4,5 yasındaymışım kardeşim de yeni doğmus annem 27 yasındaymıs çok zor bi durum ama hayat devam ediyor bi sekılde yaşıyorsun sen annesin oyle guclu olcaksınkı gun gectıkce çocukların seni hem anne hem baba olarak görücek allah yanınızda olucak emin ol...

başınız sağolsun öncelikle,rabbim yar ve yardımcınız olsun hem ana hem baba olacaksınız umarım hayırlı kapılar açılır hakkınızda en hayırlısını diliyorum.

Son düzenleme:
Ne denir ki!!!! Allah mekanını cennet etsin.Sana da sabırlar versin.Bunu aratacak acı vermesin.Çocuklarınla mutlu olacağın bir hayat nasibetsin.Eften püften şeylere dertlenenlere bir örnek olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…