Eşimi kaybettim :((((

Acınız daha çok taze.

Her kayıp erken gelir insana, bir de söz konusu -gerçekten erken gelen kayıplar- olunca, karşılaması çok daha güç oluyor mutlaka.

Allah rahmet eylesin eşinize ve sizin de başınız sağolsun.

Yüce Rabbim yüreğinizi tez zamanda ferahlatsın, yavrularınızı bağışlasın size ve onlara sağlıklar, güç kuvvet versin...

Çok üzüldüm
Başınız sağolsun. Çocuklarınız en büyük desteğiniz olacak.
Güç verecek size. Allah yardımcınız olsun..

başınız sağolsun. allah sabır ve güç versin. kelimeler yeterssizz kalıyor malesef.

Başınız sağolsun, Allah ım sabrını versin, insanın sevdiğini kaybetmesi çok zor çokk 😞, sizin kadar olmasa da hissedebiliyorum duygularınızı bana inanın, Allah size ve çocuklarınıza hayırlı, sağlıklı ömürler versin inş

Başınız sağolsun Rabbim eşinizin mekanını cennet eylesin
Kelimeler düğümlendi boğazımda çok zor Allah yar ve yardımcınız olsun

hiç kolay değil gerçekten ama sen bir annesin ALLAH yavrularına ve sana uzun ve güzel ömürler versin...

başın sağ olsun,
keşke elimizden birşeyler gelebilse,
güçlü ol ki evlatların da güçlü yetişsin,

Mekanı cennet olsun, Allah size sabırlar versin , yavrularınızı büyütmede kolaylıklar versin, yavrularınıza uzun sağlıklı ömür versin ve sizi onların başlarından eksik etmesin Rabbim ..

Allah sabir versin,aciniz büyük,allah sizi de cocuklariniza bagislasin,esinizin mekani Cennet olsun insallah.

Rabbim sabırlar versin. Yar ve yardımcın olsun.Eşinden geride kalan yadigarlarıyla uzun,sağlıklı bir ömür diliyorum size. Rabbim eşinin ömrünü sana ve çocuklarına versin.

Canim Allah rahmet eylesin. Allah sana sabir güc versin evlatlarini sana bagislasin ins. Cennetinde kavustursun ins. Senin icin yapabilecegim bisey var mi cnm hic bisey de yapamasam dualarimi gönderiyorum sana ins

sen bir annesin. eminim ki çocukların için türlü fedakarlıklar yapıp, dimdik ayakta durucaksın.
aklıma Necip Fazıl'ın şiirlerinden birinin bir bölümü geldi.
'yarın elbet bizim, elbet bizimdir.
gün doğmuş gün batmış, ebed bizimdir.'

başınız sağolsun öncelikle, yaşadıklarınız çok zor durumlar, benim babam akciğer kanserinden vefat ettiğinde abim 11 ben 5 yaşındaydık tabi sizin çocuklarınızdan daha büyüktük, ama annem her zaman ayakta durmayı güçlü kalmayı bir şekilde başardı. Derdi veren Allah dermanını da verir, bol bol dua edin, yıllar sonra bir bakacaksınız çocuklarınız büyümüş güçlü bi şekilde kalkmışsınız bütün bu güçlüklerin altından alnınızın akıyla..

Başınız sağolsun arkadaşım.
Allah size sabırlar versin. Güç versin,kuvvet versin dilerim.
Allah dayanma gücü versin.
Çocuklarınızı size bağışlasın mevlam,sizi de onların başından eksik etmesin inşallah ..

Allah herzaman yar ve yardımcınız olsun kardeşim.
Eşinizinde mekanı cennet olsun inşallah..

Allah rahmet eylesin...cocukleriniz teselliniz olacak onlarla gelecege umutla bakmaya basliycaksiniz.tabi suan acin taze acini icinde yasama konus insanlarla ama cocuklarini bu surecten olabildigince uzak tut etkilerini ne kadar az yasarlarsa o kadar cabuk atlatirlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…