Eşimi kaybettim :((((

Başın sağ olsun canım. Eminim hiç kolay değildir, kendimi yerine koydum da çok kötü oldum.
Teyzem de aynı senin gibiydi küçük çocuklarıyla dul kaldı başta çok zor ama şu an geçmişini temizledi, sildi güzelce acılarını ve dimdik ayakta duruyor, her şeye yetişiyor, çocuklarıyla ilgileniyor, çok mutlu yani
Eminim sen de kendi kendine ayakta durmayı öğreneceksin
Yaşadığın dönem, üzüntülerin çok normal
Bir yas dönemi yaşamalısın, dibine kadar yaşa ki içinde kalmasın, sonradan patlamasın...

Basin sag olsun,
Allah yardimciniz olsun.
Cok zor, üzücü ve yorucu....
Ama üstesinden geleceksiniz ve güzel günler sizi bekliyor.

Başınız sağ olsun,Allah rahmet eylesin...
Kolay bir durum değil, Rabbim sabrını versin. Evlatlarınızla hayırlı, mutlu ömürler versin.

Allah yar ve yardımcınız olsun okuyunca esimi arayasım geldi ve aradım seni seviyorum dedim
sağol ortak dedi gülüştük ...sen hep böyle gül dedim basladım ağlamaya tutamadım kendimi etkilendim yazınızdan o giderse ben üzülürüm
ama ölüm bizim için bir sınav zor ama geçirilecek bir sınav
bebeğinizle olmanız dahada yüklü ve sorunlu eminim ama iste sınavın zorluğuda bu
aşıcaksınız
özliceksiniz ama gecicek
bitmicek sadece dinicek
yokolup silinmicek ama kat kat azalıcak
yeni yuva kurma vs gibi konulara girmicem o sizin rabbimizin bileceği is ,,evladlarınıza sıkı sıkı sarılın bol bol dua edin yasini şerif okuyun ayeteml kürsiyi okuyun esinize armağan edin allahım onun azabını azalt diyin o sizi duyar ...evladlarınızla kala kalmıssınız ne üzücü ne yorucu anlayamam ama tahmin edebilirm mesgale bulun kendinize .yoksa zaman geçmez
hayat böyle iste hep kah kaha olala bolaalla yok ...eğer bu sınavı hakkıyla geçerseniz Allah mükafatını kat ve kat verir
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

Rabbim sabır versin yokluğunu artmasın her işiniz rast gîtsin sizi evlatlarınızdan güldürsün allahım eşinizin mekanı cennet olsun

iyi olmaya çalışyorum bazen en dipte hissediyorum bazende çok güçlü karmaşık duygular içindeyim. eşimi çok özlüyorum bana hayatımın en güzel 10 yılını verdi ve sevgimizin meyveleri iyiki onlar var yoksa delirmem içten değil...

Allah rahmet eylesin hiç kolay değil, kesinlikle gözyaşlarınızı akıtın kasmayın kendinizi takdiri ilahi, ne desem bilemiyorum? Çok üzüldüm, birini kaybetmenin acısını iyi bilirim, annemi kaybettim bende 1,5 sene önce, ama elden birşey gelmiyor yaşıyoruz bir şekilde Allah yardımcınız olsun.

Konunu epeydir görüyorum, yazmaya ancak cesaret edebildim...

Allah sabrını veriyor ama bu sabırla insan hayat karşısında nasırlaşıyor

Şükür ki kalbini sıcacık tutacak evlatların var, her ne kadar evladın yeriyle eşin yeri aynı olmasa da tutunabilcek bir dal...

Teselli için uygun sözcük yok, inan kalbim acıyor, hastalıkla yaşanan kayıplar bir başka, her ölüm zor ama ...

Ölüme sabırla dayanmanın mükafatı çok büyük denir, umarım öyle olur, umarım hayatta yaşadığın son acıdır, bizler birbirimizi tanımıyoruz ama ister abla, ister kardeş kabul et bir anlık da olsa, sımsıkı sarıldım sana, yüreğindeki kora bir damla da olsa su serpmeyi çok isterdim. Rabbim yar ve yardımcın olsun...

Kelimelerin tükendiği an bu an olsa gerek, Allah sabır versin sana ve çocuklarına da uzun ömür versin cnm, çok zor gerçekten ama güçlü olman gerek bende 9 sene önce babamı kaybettim, annem, ben ve kardeşimi hiç yalnız bırakmadı, acısını içine gömdü bizim için, hep bi tarafımız eksik ama yapacak bi şey yok işte hayat işte, Allahım yardımcın olsun

Çok teşekkür ederim. ablacım hayt hikayem inanılır gibi değil zaten 2 yaşında babamı kaybettim annem beni terketti babannem ve dedemle büyüdüm tam herşeyimi eşimi 19 umda bulup evlendim ve 29 umda çocuklarımla kaldım herkesin eşi kendine özeldir ama biz birbirimize çok bağlıydık 10 yılı çok dolu dolu geçirdik yaşadığım acı tarifsiz RABBİM hiç kimselere vermesin kızım çok hırçınlaştı dr a götürdüm ama faydalı olmadı nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum karmakarışığım. iyi dilekleriniz için çoooooooook sağolun.

Bu dünya sınav yeri işte, herkes bi şekilde sınanıyor, Allaha ve yavrularına sığın, Allah çok büyük gerçekten

ahh canım benim okuyunca o kadar ve o kadar üzüldüm ki anlatamam. Teyzemın kocası yani eniştemi 2 yıl önce kaybettik kanserden sonra ertesi yıl yani bu yıl oluyor teyzemin oğlunu kaybettik teyzemin tek dayanağıydı. Hiç kimse sahip çıkmıyor dayımlar ben bakarım demişler antalya ya çağırdılar sonra burnundan getirmişler biz de yanımıza çağırdıl ona göre tek sahibi biziz. Yeni bunun ne demek olduğunu tahmin edebiliyorum. Ama allahım ne yazdığysa o oluyo. Allahım seni şuan sınav yapıyo. Şimdi biz ne dersek senin için boş bir kulağından girip diğerinden çıkar. Senin acın başka dua et allaha sığın allahım kalanlara sabır versin. Sevdklerimizi bize bağışlasın. Kıyamam :/

canım yaaaa çok üzüldüm. ama sana tavsiyem bir an önce toparlanman gerek.

eğer inancın varsa eşinin aslında sonsuza dek yokolmadığını biliyorsundur. sana en sadık dost Allahtır ve iki yavrun için dirayetli olman gerek. tabii kendin için de ama destek almanı da tavsiye ederim çabuk üstesinden gelebilmen için.
eşinin emanetlerine uzun ömürler versin Rabbim ya hiç çocuğun olmasaydı tutunacak dal gibi sabiler..buna da şükür.nefes alıyorsak umut var demektir

Canim bende esimi 10 ay once ani bir sekilde doktor hatasi yuzunden kollarimda kaybettim o ani hic bir zaman unutamam o son nefesini yuzunun o hali hic cikmiuor aklimdan seni okadar iyi anliyorum ki ben12 yillik evliydim birlikte yaslanicagimiz cocuklarin mezuniyetlerini askerlilerini planlarini yaparken beni yanliz birakti 11 yasinda ve 3 yasinda oglum varr bu acinin tarifi asla yok bazen hafifliyo diyosun guluyosun ama bazen tamamen dibe vuruyosun onunla oturdugun koltukda yemek yedigin masada simdi yanliz oturmak insanin cigerini yakiuo hep neden diuorumm sonra allaha isyan etmekdende korkuyorum kucuk oglumun babasini sadece fotograflardan taniycak olmasi yuregimi cigerimi yakiuo biyuk oglumun babasinin cenaze namazinda mezarinin basinda doktugu gozyaslarini hatirlamak beni paramparca ediuo soruyorum kendime simdi biz ailemiyiz hala degiliz o yok biz eksildik kanadimiz kirildii buna nasil alisicaz nasil dayanicaz kii off ole zorkii gel gorki takdir ilahi rabbim ole nasip etti bizede simdii gunduzleri mutlu gorunmeye calisan ama gece olunca sessizce gozyasi doken bir kadinim rabbim mekanlarini cennet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…