Eşimi kaybettim :((((

Basin sagolsun arkadasim.benim rabbim sabirlar verain ne desek bos eminim
Ama sukurki ondan sana kalan iki tane emaneti var

Sizi hiç tanımasam bile boğazım düğümlendi resmen Allahım sabır versin, eşinizin mekanı cennet olsun. Kelimelerin tükendiği an...

Diyecek bir kelime bulamadım. Başın sağolsun. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. sana 2 tane hediye, emanet bırakmış. Rabbim hepimizin evlatlarına uzun ömür versin

Rabbim sabrını versin inşallah. çok üzüldüm başınız sağolsun.

canım allah kalan ömrünü evlatlarına bağışlasın eşinin... çok üzüldüm ne desek boş dua edeceğim sana rabbim sabrını verir inşallah...

canım başın sağolsun sıkıntılarından tezlikle kurtulursun inşallah Allah inşallah eşinie rahmet etsin seninle birkaç ayet paylaşmak istedim (banada çok değerli bi arkadaşım sıkıntıda olduğumda sölemiştii ) 'Hiç kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez.''

* * * Secde sûresi / 17.Ayet * * *

''Şüphesiz ki Allah, Sabredenlerle Beraberdir”

* * *Bakara sûresi / 153.Ayet* * * senin için dua edicem.......

allah yardımcın olsun cnm cok uzuldum allah senın ve cocuklarına uzun ve mutlu bı omur versın yardıma ıhtıyacın olursa bızler burdayız .....en azından dertlese bılırız.

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin çok üzüldüm inanın... Allah sabrını verir mutlaka... sizin ve çocuklarınızın ömrü uzun olsun eşinizin de mekanı cennet olur inşalah...

Son düzenleme:
başınız sağolsun. mekanı cennet olsun.
Allah size de güç kuvvet sabır versin. çocuklarınızın başından sizi eksik etmesin. anne, her zaman yuvayı toparlayan, idame ettirebilen kişidir.

Basiniz sagolsun Allah yavrulariniza ve size uzun omurler versin çok zor gercekten Allah sabir versin

ciğer acısı yaşayan bilir annemi bir ay icinde aniden kaybettim 3 ay önce o kadar iyi anlıyorumki seni aglatti beni yazdığın satirlar...
ne teselli sözleri ne de baska bişey.... hiçbirsey dindirmez acini biliyorum evlatlarinin kokusundan başka. .. unutma seninle beraber onlar da bu kaybi yaşıyor ozellikle melegin guzel kizin 9 yasinda herseyin farkında onun da acısı büyük hırçın olmasi cok normal aci çekiyor tepkisini bu sekilde disa vuruyor demekki
sen cok güçlü fedakar bir kadinsin cocuklarinin sana ihtiyaci var...
eşini ozledikce düşündükçe kalbinin sizisini evlatlarila dindir... sana eskisinden de cok ihtiyaçları var.. allaha sigin ve sukret... iki evladin icin esinden sana böyle güzel iki emanet kaldigi icin....
yuce allahtan yeni baslayan yasaminizda sana ve cocuklarina sağlık ve huzur diliyorum
başın sağ eşinin ruhu şad olsun....

Başınız sağ olsun Allah size sabır versin evlatrınıza ve size uzun ömür versin inşallah gerçekten çok üzüldüm:26:

Başınız sağ olsun ,,, kelimelerin tükendiği andır bu an ,,,
Rabbim evlatlarınızla hayırlı bir ömür geçirmenizi nasip etsin..

İnna lillahi ve inna ileyhi raci'un... ( Şüphesiz O'ndan geldik ,şüphesiz ki donuş yine O'na'dır... )

allah yardımcınız olsun .başınız sağolsun kolay bir durum değil ateş düştüğü yeri yakıyor ne de olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…