Eşimi nasıl düzeltebilirim?

Üzgünüm başkası var insan karısını çocuğunu aramadan nasıl durur o kadar zaman?

Böyle olmasının sebebi sürekli olunun iyiliğini düşünmeniz aşırı fedakar olmanız her yaptığını affetmeniz. Annesi olmuşsunuz maalesef. Babanız arkanızdayken boşanın. Hayata yeniden başlayın

Reactions: hlz
Babanız dağ gibi arkanızda helal olsun öyle babaya can kurban aklın yolu birdir

Evet ben köye gelince öyle oluyor merkezde evim var annesi babası Bi abisi benle kalıyor
Ohhhhh ben olsam hayatta bırakmam tabi. Çocuklari senden alamaz da. Boşanmamak için herşeyi yapacak. Zina kanıtın olursa daha kolay ilerler.

Evet ben köye gelince öyle oluyor merkezde evim var annesi babası Bi abisi benle kalıyor
Bu bile başlı başına sorun, abisi anne babası niye sizinle kalsın, kalıyor?
Buna bile razı olmuşsunuz, yazık cidden.
Delili falan bosverip, babamın evine gitmiştim ben çoktan.
Delil diyerek zaman kaybedeceksiniz sadece.

Ben asistanlık okudum hukuk bölümünden çalışsam çalışırım ama çocuğum küçük olduğu için işi bıraktım
Bnce bazı şeyler bahane.ben 2 aylik çocuğu bırakıp işe gittim.guclenmelisin.o seni evde bekleyen ise yaramaz bakıcı gbi görüyor belliki.guclen süslen puslen çalış paran olsun oda nasil değişir fkt sen guclenince kocanı yine begenir misin bilmem

Babası tedavi için merkezden hastaneye dahaa rahat gidiyor kaynımda onu götürüp getiriyor o yüzden yanımdalar haftada 4 gün falan sonra köye geliyorlar

Bu adam, ailesi bulmuş köleyi bırakır mı? Daha hızlı boşanmak için kanıt toplasın bence. Tazminatla gözlerini korkutup hızlıca bosanin derim. Tabi bir avukatla görüşmeniz en sağlıklısı.

Reactions: hlz
Yüksek ihtimal görüştüğü biri var gibi.
Çok erken evlenmişsiniz. Eşiniz daha yeni yeni kendini ve duygulafını tanıyor. Siz de öyle.

Yapmayın ya şunu işte yapmayın. Kocasız duramam deyin, kocasız kendimi çıplak hissederim deyin, sinek kadar da olsa başımda dursun deyin. Daha çok saygıya layık olur sonuçta dürüstlük. Babalarını kötü bilmesinlermiş. Hay maşallah herkes şöyle pis pis kocalara gelince iyilik abidesi oluyor, bişey deyince biz kötü oluyoruz. İyi adamın kıymeti bilinmiyor bu kadar, ben düşünüyorum bazen adamlar bilerek mi yapıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…