• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi nasıl ikna edebilirim?

Eşiniz taşınmayı kabul etmiyorsa evi sizin korkmayacağınız kızınıza zarar vermeyecek hale getirmesini söyleyin. Sineklik, belli aralıklara ilaçlama, giderleri kontrol etme vs..
Sineklik var ama dışardan Geliyo girişte oturuyoruz ve en çok benim eve geliyo böcek, Kırkayak, haşere

Bebek emeklemeye başlayınca çok büyük sıkıntı olacak, bunu anlatın.
Gereksiz inadın yüzünden çocuğumun sağlığı ile oynayamazsın, diyin.
Yine yakın olsun ama daha oturtulabilir bir yer olsun diye de uzakta kalmayacağını falan söyleyin...
Biz 500 lira veriyoruz bu fiyata ev yok diyo daha fazla vermem diyo ev almakta yok aklında nereye kadar böyle bilmiyorum

Arkadaşım kaynanası nın üst katına gelin geldi yemek birdi anlaşamadılar toplafı evini taşındı kızın babası boşanmak yok dedi kabul etmedi kızı kız tuttuğu evde tek yaşadı kocası gelmedi aylarca sonra geldi eve barıştılar evde ayrılmış oldu biraz cazgır olmak lazım galiba

Çocuğu böcek ısırmasından korkuyorum uykularım kaçıyor vs de, vicdan yapsın.

Evden sürekli şikayet et. işte bugun burası bozuldu, bugun burası aktı- koktu vs vs
Bezdirme psikolojisi en sonunda dayanamaz diye düşünüyorum.

Evlenmeden önce yani daha elde edilmemisken nazın geçerken ikna edemedin de şimdi mi edeceksin,sanmıyorum artık torun da var gidin derler mi, en en en iyi ihtimalle yan apartman falan olur

Back
X