Eşimi seviyorum ama evliliğimiz hiç iyi gitmiyor ne yapmalıyım

Hediye baska sey yardim baska sey. Yardim zaten kumar oynayarak iddaa oynayarak yapilmaz. Hediye boyle hic alinmaz. Siz ayi seyden bahsetmisisniz

Vermeyin artık:)

Tabii ki alınabilir durumunuz iyiyse sizin maddiyatınıza göre bulaşık makinası basit birşeydir ama şöyle ki kişi kendisi kirada iken geleceğine dair evini almak için yatırım yapmıyorsa o aileyi bi sorgularım ben destek olacakları yerde

Bu devirde bir kamu kurumunda çalışma fırsatını elinizin tersiyle ittiğiniz için öncelikle sizi tebrik ediyorum (!)
Kötüye kullanılmadığı müddetçe insanların anne ve babalarına destek olmaları olağandır ama bu sizin evin gereksinimlerini ihmal edip anne ve babasına sürekli maddi destek olmaksa hayır, o halde evlenen çift gerçek bir aile olamıyor maalesef. Çünkü yeni girilen yuva ikinci plana atılmış oluyor. Bunu önlemek için güzel bir konuşma yapın, evimizi ihmal ediyorsun borçlarımız var, evlendiğinin ve artık yeni bir aile kurduğunun farkında ol, ben maddi anlamda istediklerimi sağlayamıyorum (Atıyorum bu istek her hafta kuaföre gitmek alışveriş yapmak bakım yapmak da olabilir yeni bir araba almak hatta takı giyim kuşam almak da olabilir) bu sebeple maddi isteklerimi sağlamak için çalışacağım, gibi bir şeyler söyleyebilirsiniz. Kararlı olun, gerekirse bu şekilde devam ettiği takdirde kendisinden soğuyacağınızı da belirtin.

Kirada ev var dediğim kirası 300 lira dedim. Sizce nasıl bir evdir o? Ailem zaten para verin diye bir şey asla demedi. Ben verdiysem de bu yaz onlar torunlarına b8r şey ala ala öderler onu. Eline nakit verdiklerini saymıyorum bile. Benim aileme verdiğim ile peşinat falan birikmez zaten. anlamadım ki neyi ima ediyorsunuz bu kadar. Aileme mi laf ediyorsunuz bana mı anlamadım.

oyle seyler zaten cifter cifter gidiyor bizde.. ailesi de kalabalik esimin. herkese iki hediye alirim. birer kiyafet, bebek, parfum, canta neyse.. hep markali. sevgimi hediye vererek gosteren biriyim ben derdim kendimi ovmek degil. ama artik yapmayacagim bunu gittigimizde hediye almak yok artik. vazifemmis yapmak zorundaymisim gibi davraniliyor. gunlerce geziyorum magaza magaza herkesin zevkini tutturmaya calisacagim diye stresten.. agiz ucuyla tesekkuru zor duyuyorum. ne caya davet eden oluyor ne deger veren.

Hediye baska sey yardim baska sey. Yardim zaten kumar oynayarak iddaa oynayarak yapilmaz. Hediye boyle hic alinmaz. Siz ayi seyden bahsetmisisniz
Ben konu sahıbınden bahsetmeden ılk yorumda zaten haklısınız böyle iş olmaz ben başka bır uyenın diğer uyeye annenlerın evı kıra mı kendılerınınde bulaşık makınesını almaya gerek yok dedı ben genel bır yotum yaptım. Sız annenıze nadır de olsa bulaşık makınesı eskımış paranız var evden kısmıyorsunuzda almaz mısınız ? Bahsettığım bu

kardeşler küçük değil engelli değil hasta değil.hem okuyup hem de çalıışabilirler pekalaa benim öğrencim 1 lira maaşı olmayan bir ailedendi hem okudu hem çalıştı doktor oldu bursta buldu efendiliğiyle.atanan kardeş evlenmesin bir süre diğer kardeşlerini okutsun neden hep siz fedakarsınız bu yanlış geldi bana.yoksa hastalık vs. olsa ben evimi arabamı satar gönderirim onlara

Hayatınızda kaç kere soba yaktınız merak ediyorum. Ya da yazınızı beğenen kaç kere yakmis? Sanki ihtiyaç degil gibi hımm falan. Benim annem 57 yaşında ve bu yaşına kadar hep sobalı evde oturmuş kapısının önüne doğalgaz gelince bağlatmasin mı? Nasıl benim yaşam tarzım oluyor. Bir iki sebe soba yakın da görün bakalım.kaloriferli evi nasıl arıyorsunuz.

Ikı yetışkın çalışıp bır evı var emekli maaşı var dıye evım kırada dıye kırk yılda bır anneme bu tarz bır şey alabılmelıyım bence. Bakın destek bekliyorsunuz sız o yaşta kı ınsanlardan ama arada ufak şeylerın ve ya kurk yılda bır yapılan bır yardımı sorguluyorsunuz. Acaba ılerde mal düştüğünde ya ıstemıyorum dıyor musunuz bu ınsanlardan ?

Alirim tabii kenara koyabilcegim para oldugunda kira ya da degil fark etmez. Hediye hediyedir. Hediyelesmek guzeldir ben konu sahibinin olayını düşündüm burda olay farkli bir boyuta gecmis bu biraz bana sömürü gibi geliyor. O sebeple yazdim

Evin yalıtımına yardım ettiniz değil mi doğalgaz döşemesine falan ama siz yapmışsınız gibi anlattınız her neyse bu sizin eşinizle yaşam tarzınız saygı duyarım ama ben kirada isem ailem bırakın petek döşetmeyi izolasyonu asla bizden para kabul etmezler.

Yok ben konu sahıbı ıcın ayrı yazmıştım zaten ustlerde kaldı canım. Ben başka bırısıne yazdım farklı bır konudan

Çalıştı da aslında. Ama son senesinde çalışmadi hem çalışıp hem okuyup hem kpss çalışacak zeka yoktu sanırım. Çalışsa da paraya ihtiyaç oluyor hem. Zaten bir sene oldu atanali. O da yardım ediyor aslında ama haklisiniz hep abiden bekleniyor babası gibi bir şey olmuş anlayacağınız. Sizin acınızdan bakmamıştım hiç yeni atandı sayılır ya. Masrafları vardır ilk evin vs diyordum3.

Hanımefendi arada birden bahsetmiyorum ki ben ama her ay düzenli para yardımından yahut evlerinin büyük tamirat işlerine yardımdan bahsediyorum.

almiyorum artik.. ogrendim neyin ne oldugunu. ben normalde sevgimi hediye alarak gosteririm. evine gelirsem senin bir demet cicek alirim, bir paket kahve.. evde yaptigim bir kurabiye kek.. onlara da alinca onlar da bunu suistimal etti. yapmak zorundaymisim gibi davranmaya basladilar. ben de akillandim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…