- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.480
- 1.123
Neye göre neden hata yaptığı önemli hataları tekrarlayıp yapıyorsa şöyle düşünün eşinizi seviyorsunuz ama hatalı sevgide hatalar af edilir mi
Ya adam aldatıyor bariz yaaaa şerefsiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neye göre neden hata yaptığı önemli hataları tekrarlayıp yapıyorsa şöyle düşünün eşinizi seviyorsunuz ama hatalı sevgide hatalar af edilir mi
Aldatıyor mu offf direk boşa bu sevgi değil bağımlılık tır elbet geçerYa adam aldatıyor bariz yaaaa şerefsiz
Ama başta öyle bir anlatmış ki, adam çorabını top yapıp kanepe köşesine sıkıştırıyor gibi, sifonu çekmiyor gibi.Ya adam aldatıyor bariz yaaaa şerefsiz
Aldatıyor mu offf direk boşa bu sevgi değil bağımlılık tır elbet geçer
24Kendin bilirsin.. Yaptıklarını kabullenebiliceksen devam edebilirsin yaşın kaç bu arada?
Ama başta öyle bir anlatmış ki, adam çorabını top yapıp kanepe köşesine sıkıştırıyor gibi, sifonu çekmiyor gibi.
Bazı insanlar aldatılmak kelimesini kullanmaya utanır demekki onu önce söylememişHata deyince insan başka yerler anlıyor demi öyle kibar kibar yazmış ki
Arkadaşlar eşim şerefsiz aldatıyor anneme geldim yazsa ne güzel.olacak
Bazı insanlar aldatılmak kelimesini kullanmaya utanır demekki onu önce söylememiş
Şerefsizliğin adı nefs düşkünlüğü olmuş. Ve sizin ilk mesajınızda bunu çok küçük bir hata gibi anlatmanız. Şaka gibisiniz.Nefsine çok düşkün yabancı bir kadınlarla konuşuyor görüntülü sex yani
Kaldı ki barıştı tekrar tekrar yine yapacak bide erkek yapar diyecekler barissa artık suçlu kendisi olacak kabul etmişsin diyeceklerKarşıdaki şerefsiz utanmıyor yapmaya üstüne bi de seni seviyorum diyor
Konu sahibi yazmaya çekinmesin valla
Ayy için nasıl soğumaz yaaaaaa
Sizi evi terk ettirecek ne hata yaptı onu anlatın da bizde abartmayın falan diyelimMerhaba 2 yıllık evliyim eşimle kaçarak severek evlendik çocuğumuz yok ama eşim çocuk gibi olgun değil bir şeyleri doğru karar veremiyor ve sürekli hata yapıyor bu hatalarından ben de çok yoruldum ama yinede onu çok seviyorum ondan bir türlü ayrılamıyorum. 10 gün önce kavga ettik ayrılma kararı aldık annemin evine geri döndüm ama hala onu çok seviyorum oda beni sevdiğini söylüyor geri gelmemi istiyor ama annem istemiyor gidersem yine aynı şeylerin olacağını hata yapmaya devam edeceği ve aynı şeyleri tekrar yaşayacağımı söylüyor sizce yapmalıyım eşimi çok seviyorum onsuz olamıyorum ama hata yapmasından yıprandım artık
eşim çocuk gibi olgun değil bir şeyleri doğru karar veremiyor ve sürekli hata yapıyor bu hatalarından ben de çok yoruldum ama yinede onu çok seviyorum
ama hata yapmasından yıprandım artık
Konu sahibi are you okay ? Tövbe ya nefsine çok düşkün ne agsgsgNefsine çok düşkün yabancı bir kadınlarla konuşuyor görüntülü sex yani
Daha çok gençsin toysun aklında binbir sorular vardır. Kalbinde farklı fırtınalar kopar seviyorum diyorsun ama eşin Bülüsüne aşırı düşkün ve seni gene aldatıcak kabul edecekmisin peki? Eşin ile hayatını sürdürmeyi istiyorsan yaptığı herşeye göz yumman gerekli kabul ediyorum aldatsın evimizin harçlığını savursun diyorsan barış bizlik bir sorun yok. Sen kendi kaderini kendin çizebilirsin bizler senin hayatına yön veremeyizki.
İnsanın için soğumuyor aksine yanıyor sevdiği adamın başkasına bakıyor olması insan içini yakıp kül ediyorKarşıdaki şerefsiz utanmıyor yapmaya üstüne bi de seni seviyorum diyor
Konu sahibi yazmaya çekinmesin valla
Ayy için nasıl soğumaz yaaaaaa
Aldatılmaya hata dediğine göre öyle görünüyorKonu sahibi tekrar barışacak bence![]()