Eşimi seviyorum ama sürekli hata yapıyor

Merhaba 2 yıllık evliyim eşimle kaçarak severek evlendik çocuğumuz yok ama eşim çocuk gibi olgun değil bir şeyleri doğru karar veremiyor ve sürekli hata yapıyor bu hatalarından ben de çok yoruldum ama yinede onu çok seviyorum ondan bir türlü ayrılamıyorum. 10 gün önce kavga ettik ayrılma kararı aldık annemin evine geri döndüm ama hala onu çok seviyorum oda beni sevdiğini söylüyor geri gelmemi istiyor ama annem istemiyor gidersem yine aynı şeylerin olacağını hata yapmaya devam edeceği ve aynı şeyleri tekrar yaşayacağımı söylüyor sizce yapmalıyım eşimi çok seviyorum onsuz olamıyorum ama hata yapmasından yıprandım artık
Sizdee cocuk gibisiniz. Yaşlarınızkac

İnsanın için soğumuyor aksine yanıyor sevdiği adamın başkasına bakıyor olması insan içini yakıp kül ediyor
Sevme o zaman arkadaşım.Ne Bu ölüyorum seviyorum tripleri.Sen seviyorsun da adam seni gram sevmiyor.Ne demek yabancı kadınlarla sanal sex yapmak.Adamin gözünde gram değerin yok.Sen de yap bakalım böyle birşey o çok sevdiğin adam sana ne yapıyor.Geri dönmeni istiyor çünkü evde bir hizmetcinin olmasını kim istemez ki?Çocuğun yok şanslısın.Dönme o adama.Boşanma davasını aç.Bu süreçte de kendini oyala zihnin hastalıklı senin.Yoksa o adama tekrar dönersin.Seninki ask değil bağımlılık

Merhaba 2 yıllık evliyim eşimle kaçarak severek evlendik çocuğumuz yok ama eşim çocuk gibi olgun değil bir şeyleri doğru karar veremiyor ve sürekli hata yapıyor bu hatalarından ben de çok yoruldum ama yinede onu çok seviyorum ondan bir türlü ayrılamıyorum. 10 gün önce kavga ettik ayrılma kararı aldık annemin evine geri döndüm ama hala onu çok seviyorum oda beni sevdiğini söylüyor geri gelmemi istiyor ama annem istemiyor gidersem yine aynı şeylerin olacağını hata yapmaya devam edeceği ve aynı şeyleri tekrar yaşayacağımı söylüyor sizce yapmalıyım eşimi çok seviyorum onsuz olamıyorum ama hata yapmasından yıprandım artık
Bu kafayla aynen devam edeceksiniz belli ki biz ne desek boş. Çocuk bari yapmayın yaptıysanız da çocuğa huzur verin.

Nefsine çok düşkün yabancı bir kadınlarla konuşuyor görüntülü sex yani
Bu hata değil bildiğimiz namussuzluk. Annenizi bir kere dinleseydiniz bunu yaşamazdınız. Ne kadar haklı olduğunu anlamışsınızdır umarım. Artık gözünüzü açın da annenize uyun. Geri dönerseniz artık arkanızda da durmazlar olan size olur. Aşkmış sevgiymiş geçin bunları. Görüyorsunuz ki eşinizde hiçbir işe yaramamış. Sevse aldatır mı?

Canim hata deyince para kontrolu falan sandim ben, bu adam bildigin aldatiyor seni ama sen hala seni cok sevdigini soyluyorsun, sevgi anlayisin cok garip geldi bana ve olayi hata diyerek daha basite indirgemeye calisiyorsun ama olay aldatma

Amaaan hata dediğiniz şey aldatma mıymış? Olur öyle şeyler, erkeğin elinin kiri hata bile denmez buna. Hem sanki fiziksel olarak mı bişe yapmış görüntülü konuşmuş aldatma bile sayılmaz. Affedin yuvanızı yıkmayın. Bir koca kolay bulunmuyor(!)

Bacım bak hata etmiş. Erkektir . Elinin kiri nolcak yani. Bence anneni dinleme . Hemen dön kocana. Sırtını sıvazla. Aşkım biliyorum sen beni seviyorsun ama hata yapiosun işte. Ben seni böyle kabul ettim de. Galiba sizin koca bey bulunmaz Hint kumaşı. Aldatmak illa aynı yatağa girmekle olmaz. Ayan beyan seni aldatıyor bu adam. Sen de hala hata diyorsun. Seviyorum diyosun. Sen bu adamı bosamazsin. Üstüne çocuk yaparsın. Sonra herkese ağlarsın. İşte çocuk için sabrediyorum falan diye. Sizi aldatan adam için hata diyorsunuz. O zaman size normal geliyor . Devam edin.

Sen o karaktersizi hiç bırakma tamam mı canım kardeşim, yanmaya gönüllüsün belli. Sana taktığı boynuzları, birikiminzi ona buna dağıtmasını sadece hata olarak görmeni ve seni hala sevdiğini düşünecek kadar saf olmanı göz önüne alırsak, gözün açılacak gibi de durmuyor. Sen yanmaya gönüllüsün en azından; adamı bırakma ki senden sonra başkasını kandırıp, onun da hayatını mahvetmesin.

Sağlığınız için endişe ettim şu an.
bence acilen hem nöroloji hem psikiyatri kontrolünden geçin.
Şu durumda ya beyninizde tümör falan var, karar verme merkezinizi etkilemiş, ya ruh sağlığınız bozuk.
aileniz arkanızda olmasa,
Gidecek yeriniz olmasa yine neyse de..
seviyorum ne ya?

Sizde hata yapmışsınız. Ailenizi dinlemeyerek böyle bir adama kaçmışsınız. bu başlı başına bir hata zaten.

İkinci hatayı yapıp bu adama dönüp bir de çocuk doğurmayın. Annenizin sözünü dinleyin. yoksa hata yapmak konusunda eşinizle yarışır hale gelirsiniz.

Back
X