Esimi soguttummu? cok sey mi istiyorum..

sen arama çek kendini bakalım ne yapacak

Aramayın .O ararsa bi bahane bulun üçüncüde acın .Mesgulum yazın .Bir meşgale bulun .Yazık adama .Cocuk yok eş dısarda seyahatte ,işe girin ,kursa gidin ,kendinize iyilik edin lütfen .Lütfen .

Bende calisiyorum, esimden rahat bir isim var ama gunum iste geciyor. Seyahatteyken yalnizim burda, eve gidip yemek yapiyorum, spor yapiyorum arada, tv izliyorum ama aklim genelde esimde ne yapti diye, aramadiysa bekleyemiyorum, beklemek zor geliyo bana. aramak istiyorum bir an once, o yuzden sabirsiz davranip ariyorum. bu sefer ters tepiyor esim yogunum demedimmi neden ariyosun diyo mesela. veya tahammulsuzlesiyo iyice kabalasiyo tartisiyoruz..

Evet aramaktan ziyade ben ulasamayinca mesaj yaziyorum, veya tekrar ariyorum, yada sitem ediyorum neden aramadin beni gibi. Bos bos konusma diyo bana cokca zaten. bu sekilde yaparak kotu bi konuma dusurmus oluyorum kendimi aslinda..
bende deger gormek sevgi saygi gormek ve mutlu olmak istiyorum evliligimde..

Ergenler gibi davrandığınızın umarım farkına varırsınız..
Sorunun kaynağı sizsiniz..
Emin olun bu kadar sık boğaz edip,beklenti halinde olmasaniz zaten sorun olmaz ortada..
Kendinizi kontrol altına almaya bakın..

nasil olucak peki olgunlasmak ?

malesef kendimi cok kontrol eden dirdir eden ve hep ilgi bekleyen konumuna soktum ve konusmak istedigim icin ariyorum yaziyorum esime, o ise istemiyor ve cocukmusun diyo mesgulum diyo kendini iyice geri cekiyo bikiyo benden.

seni seviyorum vs der, soguk degil normalde. ama bu tip aramalar olduysa ve bunaldiysa benden o zaman kendini cekiyo.

evet cok bikmis gibi konusuyo, ozellikle bugun konustugumuzda oyle oldu. is cikisi arkadasiyla bulusmus bende aradim, acti agzina geleni soyledi biktim bu lanet huyundan dedi, arkadasimla iki laf edemicekmiyim neden ariyosun beklesene seni aramami sanki 3 yasindasin dedi . laf saydi bi suru kirdi beni kapadi. agir konustu ki bende aramam bu laflarin ustune artik.. umarim uzatmaz ve arar .
evde aramiz iyiyken iyi sevdigini soyler sarilir oper samimiyiz, ama kavgali oldugumuzda cok olur bu sebeplerden..

sen arama çek kendini bakalım ne yapacak

Peki.. bugun arkadasiyla birlikteymis is cikisi (yurtdisinda is seyahati), bende aradim acmadi, mesaj attim neden acmiyosun arkadasinin yaninda acsan ne olcak dedim, bana bos bos konusma hadi askim yazdi. tekrar aradim bu sefer acip agzina geleni soyledi , 3 yasinda cocukmusun sen ne lanet bi huyun var huzur versene insana dedi mal mal ariyosun dedi, agir konustu kapadik.

bu durumda zaten ben aramam ustune, ama o da ararmi geri adim atarmi bilmiorum. ne yapmali sizce ?

Ha sen hala umutlusun yani bu eşten, evlilikten?
Neden psikolojik yardım almıyorsun?

sabırlı olun aramayın
sizi aradığında da normal konuşun biraz kırık bir sesle
özür diler kesin
diğer günlerde de tutun kendinizi.. alışacaksınız zamanla

Ama adamı boğmuşsunuz. Eşiniz normal zamanlarda sevgisini gösteren bir eşse siz haksızsınız. Hoş böyle giderse adam normal zamanda da sevgisini göstermekten imtina edecek muhtemelen. Benim eşim de yoğun çalışır. Ben çalışmıyorum, evdeyim üstelik. Ama gün içinde en fazla 2-3 kez konuşuruz, o da söylenmesi gereken birşey varsa. O konuşmalarımız da 1-2 dakikayı geçmez. Yoğun adam. Ayrıca biraz alana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Şahsen benim de vardır. Eşim beni böyle boğsa kaçarım.

tek sorun bu mu sizce. peki ben beklentilerimi nasi degistirebilirim ? istedigim esimden deger gormek, bana saygi duymasi, sevgisini hissetmek..
ve bugun icin yazdiklarimi okudunuzmu ?

bugun arkadasiyla birlikteymis is cikisi (yurtdisinda is seyahati), bende aradim acmadi, mesaj attim neden acmiyosun arkadasinin yaninda acsan ne olcak dedim, bana bos bos konusma hadi askim yazdi. tekrar aradim bu sefer acip agzina geleni soyledi , 3 yasinda cocukmusun sen ne lanet bi huyun var huzur versene insana dedi mal mal ariyosun dedi, agir konustu kapadik.

ararmi geri adim atarmi bilmiorum. agir konustu kalbimi kirdi. ne yapmaliyim bu durumda.

offf işte bak üzerine gitmişsiniz
onun konuşmaları da hiç hoş eğil ama resmen yapışmışsınız adama
yapmayın bunu kendinize

Biraz güvensizlik sorununuz var gibi geldi bana. Ama inanın aramakla çözüm bulamazsınız. Sıkmayın bunaltmayin. Başka şeylere odaklanin. Is yaşantısı gerçekten ağır..

Eşin ruh hastası, fiziksel ve psikolojik şiddet uyguluyor, çalıştırmıyor ama hiç yanlışını görmedin.

Tmm. Ok. Kib. Bye.

Aslinda guvenmemek icin bir sebebim yok, herhangi bir yanlisi olmadi bugune dek. Ama haklisiniz ilgi bekliyorum konusmak istiyorum..

Son düzenleme:
Aramayın mesaj yazmayın. Kendi hayatınıza bakın. Ben çalışıyorken ( şuan bebeğim var çalışmıyorum) aramazdım. Eşim de yoğun çalışıyor aramaz. Kaldi ki evdeyim ama istemiyorum aramasın o ne öyle sürekli. Günde bir kere arar ya da mesaj yazar çocuğu sorar bişeye ihtiyacım var mı sorar kapatırız. Ya da bişey söylemem gerekiyorsa ararım. Hele arkadaşlarıyla birlikteyse hiç aramam. Çok üsteleyip bunaltıyorsunuz bence. Kendinizi oyalayın telefonu elinize alınca başka birilerini arayıp sohbet edin arkadaş anne akraba vs

Eşin ruh hastası, fiziksel ve psikolojik şiddet uyguluyor, çalıştırmıyor ama niç yanlışını görmedin.

Tmm. Ok. Kib. Bye.

Esim ruh hastasi degil, psikolojik siddet kisminada kiyafetlerime ve icki /sigaraya karisiyo diyelim. fiziksel siddet bi kere koluma vurmustu fakat bende limitleri zorladim . ikimizinde hatalari var. bende seviyeyi koruyamiyorum fazla alanina giriyorum sonunda cirkinlesiyoruz. neyse iyi gunler size.

Sanirim siz calismiyorsunuz. Ben calisirken özel hayatimla ilgili gorusmeler yapmaktan hic hoslanmiyorum, aranmaktan ve is yerinde ziyaret edilmekten de rahatsiz oluyorum. Her seyin yeri ve zamani var. Esim de benim gibi iskolik ve yemek saatinde kisacik konusuruz ikimiz de musaitsek. Benim calismadigim gunlerde de ben esimi aramam o musait olursa beni arar. Yalniz hakaret etmesi hic hos degil evliligin uzun yillar korunmasi icin oncelikle saygiyi korumak gerekiyor.

Gerek duymadim suanda.. evet umutluyum, duzelsin istiyorum.. bunun icin birseyler yapmak istiyorum fakat beklentilerimden komple vazgecemiyorum.
Çökmüşsün, özgüvenin sıfırlanmış, bağımlı olmuşsun ve gerek duymadın.

Bir git psikoloğa, ondan sonra yine yazışalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…