- 28 Mayıs 2015
- 841
- 1.443
- 63
Benim kaldırabilecegim hakaretler değil bunlar açıkçası,ama siz bu ilişkiyi rayına koyup devam ettirmek istiyorsanız hem bu hakaretleri duymamak,hem gururlu olmak adına asla Aramamalisiniz..tek sorun bu mu sizce. peki ben beklentilerimi nasi degistirebilirim ? istedigim esimden deger gormek, bana saygi duymasi, sevgisini hissetmek..
ve bugun icin yazdiklarimi okudunuzmu ?
bugun arkadasiyla birlikteymis is cikisi (yurtdisinda is seyahati), bende aradim acmadi, mesaj attim neden acmiyosun arkadasinin yaninda acsan ne olcak dedim, bana bos bos konusma hadi askim yazdi. tekrar aradim bu sefer acip agzina geleni soyledi , 3 yasinda cocukmusun sen ne lanet bi huyun var huzur versene insana dedi mal mal ariyosun dedi, agir konustu kapadik.
ararmi geri adim atarmi bilmiorum. agir konustu kalbimi kirdi. ne yapmaliyim bu durumda.
Ama adamı boğmuşsunuz. Eşiniz normal zamanlarda sevgisini gösteren bir eşse siz haksızsınız. Hoş böyle giderse adam normal zamanda da sevgisini göstermekten imtina edecek muhtemelen. Benim eşim de yoğun çalışır. Ben çalışmıyorum, evdeyim üstelik. Ama gün içinde en fazla 2-3 kez konuşuruz, o da söylenmesi gereken birşey varsa. O konuşmalarımız da 1-2 dakikayı geçmez. Yoğun adam. Ayrıca biraz alana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Şahsen benim de vardır. Eşim beni böyle boğsa kaçarım.
Psikolojik şiddet görüyorum cümlesi sana ait.Esim ruh hastasi degil, psikolojik siddet kisminada kiyafetlerime ve icki /sigaraya karisiyo diyelim. fiziksel siddet bi kere koluma vurmustu fakat bende limitleri zorladim . ikimizinde hatalari var. bende seviyeyi koruyamiyorum fazla alanina giriyorum sonunda cirkinlesiyoruz. neyse iyi gunler size.
Biraz güvensizlik sorununuz var gibi geldi bana. Ama inanın aramakla çözüm bulamazsınız. Sıkmayın bunaltmayin. Başka şeylere odaklanin. Is yaşantısı gerçekten ağır..
İşte bunaltma . Hayatta geçindirmek zorunda olduğu bir evi ve ailesi var . O Yüzden kendini kontrol etnasil olucak peki olgunlasmak ?
malesef kendimi cok kontrol eden dirdir eden ve hep ilgi bekleyen konumuna soktum ve konusmak istedigim icin ariyorum yaziyorum esime, o ise istemiyor ve cocukmusun diyo mesgulum diyo kendini iyice geri cekiyo bikiyo benden.
seni seviyorum vs der, soguk degil normalde. ama bu tip aramalar olduysa ve bunaldiysa benden o zaman kendini cekiyo.
Bu ikizi ama durumu daha vahim.Peace senmisin ?
Aramayın mesaj yazmayın. Kendi hayatınıza bakın. Ben çalışıyorken ( şuan bebeğim var çalışmıyorum) aramazdım. Eşim de yoğun çalışıyor aramaz. Kaldi ki evdeyim ama istemiyorum aramasın o ne öyle sürekli. Günde bir kere arar ya da mesaj yazar çocuğu sorar bişeye ihtiyacım var mı sorar kapatırız. Ya da bişey söylemem gerekiyorsa ararım. Hele arkadaşlarıyla birlikteyse hiç aramam. Çok üsteleyip bunaltıyorsunuz bence. Kendinizi oyalayın telefonu elinize alınca başka birilerini arayıp sohbet edin arkadaş anne akraba vs
benım eşim de bazen iş arkadasıyla cıkar seyehatePeki.. bugun arkadasiyla birlikteymis is cikisi (yurtdisinda is seyahati), bende aradim acmadi, mesaj attim neden acmiyosun arkadasinin yaninda acsan ne olcak dedim, bana bos bos konusma hadi askim yazdi. tekrar aradim bu sefer acip agzina geleni soyledi , 3 yasinda cocukmusun sen ne lanet bi huyun var huzur versene insana dedi mal mal ariyosun dedi, agir konustu kapadik.
bu durumda zaten ben aramam ustune, ama o da ararmi geri adim atarmi bilmiorum. ne yapmali sizce ?
Bu ikizi ama durumu daha vahim.
Merhabalar,
benim sorunum esimden ilgi , sevgi beklemem ve bir turlu bunu tam anlamiyla hissedememem. Esimin benim beklentilerim yuzunden isyan etmesi, bana soguk davranmasi, eger ustelersem kabalasmasi ve kavga etmemiz..
Esimde bende calisiyoruz, o sıklıkla yurtdisina seyahate gidiyor, 1-2 hafta kaldigi oluyor bazen. 3 senedir evliyiz yurtdisinda yasiyoruz ama kismetse Turkiyeye donecegiz yakinda.
beklentilerim gun icinde 1-2 kere konusmak, bi vakit ayirip beni aramasini veya mesaj atmasini bekliyorum, esimde mesajlasmaktan nefret ediyo, o yapmayinca ben dayanamayip ariyorum veya yaziyorum , abartmazsam sorun yok konusuruz ama seyahatteyse icim icimi yiyo aramadan duramiyorum, bu sefer geriliyoruz beni cok bunaltiyosun diyo, 3 yasinda cocuk gibi davraniyosun diyo ve saygisizlasiyo bazen hakaret ediyo bana.
aslinda istedigim deger gormek, sevgi ve saygi gormek esimden.. bunlar icin ne yapmam gerekir?
hep bi iletisimde olmak istedigim dogru, belki sevgililikteki gibi kalmaya calisiyorum sorun bu bilmiyorum, ama icimden hep temas halinde olmak geliyor. en azindan 3-4 saatte bir konusmak istiyorum. esimse bunu istemiyo ve ben diretince kabalasiyo bana saygisizlasiyo kendini cekiyo , en kotusu ise hakaret ediyo ve kavga ediyoruz..
esimin yogun bir isi var, hepte oyle olacak gibi isini cok seviyo. cocukta dusunuyoruz yakinda ama iliskimizi duzeltmek biseyleri rayina oturtmak ve ben kendi icimdede esimin sevgisine guvenmeyi istiyorum cocuktan once.
kavga esnasinda bana Allah seninde benimde yardimcim olsun, kendime uzuluyorum dedi. nasil bir duzen kurucaz merak ediyorum dedi.. 3 yasindaki aklinla nasi cocuk olcak dedi, bana boyle yapiyosan ona ne yapicaksin dedi... benim hic olgun davranmadigimi cocuk gibi davrandigimi dusunuyor.. cok ariyorum mesaj atiyorum ilgi bekliyorum diye, ozellikle o seyahatteyken.
ne yapmaliyim sizce? nasil yoluna girer hersey..
Psikolojik şiddet görüyorum cümlesi sana ait.
Ezilmeye alıştığın için farkındalığın zayıflamış, o yüzden sana kötü davranmadığını zannediyorsun.
Israrla psikoloğa gitmeni öneriyorum.
Koca çin dar geldi ona.Bu ikizi ama durumu daha vahim.
Siz Çin de yaşayan eşini habire sıkboğaz eden üye olabilir misiniz ? Konularınız birebir aynı da.
BEnce öyle. Kendinizi tutun, aramayın. Ararsa da normal konuşun, çok soru sormadan kapatın. Göreceksiniz siz de rahat edersiniz o da. Adamın size ilgi göstermesi için fırsat verin ona bence.Dogru, fazla ustune gidiyorum. istedigim ilgiyi gormeyince ben onu boguyorum, bi sekilde almaya calisarak.
alanina fazla giriyorumdur ki ondanda sikayet ediyo zaten.
yapcak sey biraz kendi kendime kalmak mi sizce..
Benim kaldırabilecegim hakaretler değil bunlar açıkçası,ama siz bu ilişkiyi rayına koyup devam ettirmek istiyorsanız hem bu hakaretleri duymamak,hem gururlu olmak adına asla Aramamalisiniz..
Belli ki siz daha fazla boşta kalan tarafsiniz,kendinize o vakitlerde bir uğraş bulun,oyun oynayın,kitap okuyun ama aramayin..
Sorunlarınızın tek sebebi arama-aramamadan çıkıyorsa kendinize ket vurmak zorundasınız..
Bu hakaretleri de kendinize layık görmeyin lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?