Esimi soguttummu? cok sey mi istiyorum..

Benim kaldırabilecegim hakaretler değil bunlar açıkçası,ama siz bu ilişkiyi rayına koyup devam ettirmek istiyorsanız hem bu hakaretleri duymamak,hem gururlu olmak adına asla Aramamalisiniz..
Belli ki siz daha fazla boşta kalan tarafsiniz,kendinize o vakitlerde bir uğraş bulun,oyun oynayın,kitap okuyun ama aramayin..
Sorunlarınızın tek sebebi arama-aramamadan çıkıyorsa kendinize ket vurmak zorundasınız..
Bu hakaretleri de kendinize layık görmeyin lütfen..

Dogru, fazla ustune gidiyorum. istedigim ilgiyi gormeyince ben onu boguyorum, bi sekilde almaya calisarak.
alanina fazla giriyorumdur ki ondanda sikayet ediyo zaten.

yapcak sey biraz kendi kendime kalmak mi sizce..

Psikolojik şiddet görüyorum cümlesi sana ait.
Ezilmeye alıştığın için farkındalığın zayıflamış, o yüzden sana kötü davranmadığını zannediyorsun.

Israrla psikoloğa gitmeni öneriyorum.

Biraz güvensizlik sorununuz var gibi geldi bana. Ama inanın aramakla çözüm bulamazsınız. Sıkmayın bunaltmayin. Başka şeylere odaklanin. Is yaşantısı gerçekten ağır..

Evet cok guvenmiyorum sanirim, neden bilmiyorum ama kuruntulu bir yapim var biraz. bunun cozumunude aramada konusmada buldum heralde, beni rahatlatiyo iletisimde olmak, ayni zamanda esimi geriyo ve kavga cikiyo.

İşte bunaltma . Hayatta geçindirmek zorunda olduğu bir evi ve ailesi var . O Yüzden kendini kontrol et

Esimin istedigi ve yapacagida bu iste, 1 degilde 2 kez arar belki cocuk olsa, o kadar. onun disinda evde konusalim diyo, veya kamerayla arayinca konusalim diyo, seyahatte zaten cok yogunum diyo.. bunlar iyi konusmalarimiz tabi, dedigim gibi hakaretede variyo is bazen..

benım eşim de bazen iş arkadasıyla cıkar seyehate
dısarı cıkacaklarsa benı arar , yemek yıyeceğiz birseyler ıceceğiz der tamam derım
arkadası ıle beraberse özellikle aramam rahatsız olmasın dıye

sen cok uzerıne gidiyorsun bence eşinin
benım erkek arkadasım senin gibiydi , çok bunaltırdı onu o kadar cok severdım ki, 6 sene sonrasında bu baskıcı tutumlarından dolayı hıc yapmayacagım bırseyı yaptım ve onu aldattım
çünkü o hep şüphe içindeydı , şüphe öyle olmaz böyle olur dedım.

yapma böyle, eşin çok ağır konusuyor böyle konusmaması gerek ama sen de kendıne saygı duydur biraz
sen de ugras bul, hep eşini düşünme sana yazık değil mi.
adamınbirsey yapmayacagı varsa da yapar sana soyleyeyım.

sen sessiz kal bekle eşin arasın seni,sen onu sıkboğaz etme ama onun da senınle boyle edepsiz konusmasına müsade etme.

Kendin hatalarin farkindasin duzeltmeye calis.bazi erkeklerin hayatini mahveden kadinlar var onlardan olma.kontrolcu darlayici kiskanc yoneten kadini esler sevmez.sen normal art niyetsiz nerdesin napiyorsun diye sorsan bile gene basladi der cunku limit dolmustur.kendine guven ozguvenli ol esini rahat birak kendini de.aslinda yine yipranan en cok sen oluyorsun.

Siz Çin de yaşayan eşini habire sıkboğaz eden üye olabilir misiniz ? Konularınız birebir aynı da.

belkide .. peki ezilmemin sebebi kendi davranislarim mi sizce.. ben mi sebep veriyorum buna.

Dogru, fazla ustune gidiyorum. istedigim ilgiyi gormeyince ben onu boguyorum, bi sekilde almaya calisarak.
alanina fazla giriyorumdur ki ondanda sikayet ediyo zaten.

yapcak sey biraz kendi kendime kalmak mi sizce..
BEnce öyle. Kendinizi tutun, aramayın. Ararsa da normal konuşun, çok soru sormadan kapatın. Göreceksiniz siz de rahat edersiniz o da. Adamın size ilgi göstermesi için fırsat verin ona bence.

Haklisiniz. bu sekilde olmak zorunda degil, her zaman olmasada esim kavga esnasinda bu tip hakaretler ediyo malesef.
aramayacagim bu olayin ustune, umarim kendisi anlar ve arar.

spor yapiyorum, dizi izliyorum , birseylerle ilgileniyorum. sorunumuz esimi bunaltirsam yaptigim seylerle oyle basliyo, bunlardan biride aramam..
tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…