- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
hayir degilim, bi kac kisi soylemis ayni seyi.
Eski isyerimde biri vardı, onu hatırlattı kocanız bana. Eşi ne zaman arasa suratı düşerdi. Bağırıp çağırırdi sana kaç kez söyliycem beni isyerimde rahatsız etme der kapatırdı. Öyle çok önemli işi olmasına gerek yok, oturup çay içiyor lak lak ediyor olsa bile karısına böyle davranıyordu. Kendinizi geri çekip bir süre hiç üstüne düşmemeniz konusunda arkadaşlara katılıyorum bakalım tepkisi ne olacak. Fakat sizde hiçbir kusur olduğunu düşünmüyorum. Her kadın eşinden ilgi ister. Tabii ki sevip şımartacak. Hayır ilginizden bunalıyorsa da ağzı dili var insan gibi söylesin karıcım ben rahatsız oluyorum yapma desin. Hakaret nedir ya. Evliligi resmi bir kurum mu sanıyor acaba? İçinizdeki çocuğu hiç kaybetmeyin bence kocanız biraz duygusuz galibaMerhabalar,
benim sorunum esimden ilgi , sevgi beklemem ve bir turlu bunu tam anlamiyla hissedememem. Esimin benim beklentilerim yuzunden isyan etmesi, bana soguk davranmasi, eger ustelersem kabalasmasi ve kavga etmemiz..
Esimde bende calisiyoruz, o sıklıkla yurtdisina seyahate gidiyor, 1-2 hafta kaldigi oluyor bazen. 3 senedir evliyiz yurtdisinda yasiyoruz ama kismetse Turkiyeye donecegiz yakinda.
beklentilerim gun icinde 1-2 kere konusmak, bi vakit ayirip beni aramasini veya mesaj atmasini bekliyorum, esimde mesajlasmaktan nefret ediyo, o yapmayinca ben dayanamayip ariyorum veya yaziyorum , abartmazsam sorun yok konusuruz ama seyahatteyse icim icimi yiyo aramadan duramiyorum, bu sefer geriliyoruz beni cok bunaltiyosun diyo, 3 yasinda cocuk gibi davraniyosun diyo ve saygisizlasiyo bazen hakaret ediyo bana.
aslinda istedigim deger gormek, sevgi ve saygi gormek esimden.. bunlar icin ne yapmam gerekir?
hep bi iletisimde olmak istedigim dogru, belki sevgililikteki gibi kalmaya calisiyorum sorun bu bilmiyorum, ama icimden hep temas halinde olmak geliyor. en azindan 3-4 saatte bir konusmak istiyorum. esimse bunu istemiyo ve ben diretince kabalasiyo bana saygisizlasiyo kendini cekiyo , en kotusu ise hakaret ediyo ve kavga ediyoruz..
esimin yogun bir isi var, hepte oyle olacak gibi isini cok seviyo. cocukta dusunuyoruz yakinda ama iliskimizi duzeltmek biseyleri rayina oturtmak ve ben kendi icimdede esimin sevgisine guvenmeyi istiyorum cocuktan once.
kavga esnasinda bana Allah seninde benimde yardimcim olsun, kendime uzuluyorum dedi. nasil bir duzen kurucaz merak ediyorum dedi.. 3 yasindaki aklinla nasi cocuk olcak dedi, bana boyle yapiyosan ona ne yapicaksin dedi... benim hic olgun davranmadigimi cocuk gibi davrandigimi dusunuyor.. cok ariyorum mesaj atiyorum ilgi bekliyorum diye, ozellikle o seyahatteyken.
ne yapmaliyim sizce? nasil yoluna girer hersey..
arayınca yazınUmarim oyle olur uzatmaz ve arar. daha cok biktirmak iyice yokusa surmek istemiyorum.. gittikce saygiyi kaybediyoruz cunku.
Başta senin kabahatin yoktu çünkü seviyordun.belkide .. peki ezilmemin sebebi kendi davranislarim mi sizce.. ben mi sebep veriyorum buna.
Ben kib ledim yönetim açıklama yapar sanırımBu ikizi ama durumu daha vahim.
sigarayı bırakabildiniz mi bu aradaEsim ruh hastasi degil, psikolojik siddet kisminada kiyafetlerime ve icki /sigaraya karisiyo diyelim. fiziksel siddet bi kere koluma vurmustu fakat bende limitleri zorladim . ikimizinde hatalari var. bende seviyeyi koruyamiyorum fazla alanina giriyorum sonunda cirkinlesiyoruz. neyse iyi gunler size.
Kendin hatalarin farkindasin duzeltmeye calis.bazi erkeklerin hayatini mahveden kadinlar var onlardan olma.kontrolcu darlayici kiskanc yoneten kadini esler sevmez.sen normal art niyetsiz nerdesin napiyorsun diye sorsan bile gene basladi der cunku limit dolmustur.kendine guven ozguvenli ol esini rahat birak kendini de.aslinda yine yipranan en cok sen oluyorsun.
sigarayı bırakabildiniz mi bu arada
yoksa hala gizli mi içiyorsunuz
Sen sen değilsin çünkü.neden daha vahim
Eşini soğuttun bezdirdin bin kez yazdik bunu sana. Milletin aklıyla oynayacaksan üç beş şeyi degistirip karakter oluştur kendine bari.
Yorum yapanlara geçmiş olsunlar diliyorum simdiden
Sen sen değilsin çünkü.
Nilay yok sadece kocası var.
Ne güzel kendini farkındasın. Güvenini geliştir yoksa çocuk olduktan sonra vücut değişimi yaşadığında ıyice içinden çıkılmaz bir hal alabilirsin. Hormonlar desen neredeyse dile gelip konuşuyorlar. O yüzden dinginles, dışarı çık, arkadaş edin ne bilim yemek hazırla bol bol vaktini geçir yani :)Evet cok guvenmiyorum sanirim, neden bilmiyorum ama kuruntulu bir yapim var biraz. bunun cozumunude aramada konusmada buldum heralde, beni rahatlatiyo iletisimde olmak, ayni zamanda esimi geriyo ve kavga cikiyo.
Başta senin kabahatin yoktu çünkü seviyordun.
Şimdi ise destek almayı ertelediğin her an, suçun artıyor. Çünkü durumun gittikçe zorlaşacak.
Kuyunun dibine indikçe karanlığa alışacaksın ama birgün çıkmak istediğinde çok geç olacak.
Lütfen, rica ediyorum, psikologla görüşün.
Eğer davranışların normal derse, hem rahatlayacağım hem özür dileyeceğim, yanlış anladığım için.
Ozguvensiz davrandigim konusunda cok haklisiniz. kiskaniyorum ve merak ediyorum, bugune kadar guvenimi sarsacak birsey yasanmadi ama yinede ben kontrolcu davraniyorum.. ayni zamanda beni aramaz ilgilenmezsede uzuluyorum endise duyuyorum ve bu yuzden ben ariyorum . en azindan konusmadan gecirmeyelim diye..
Tesekkur ederim.. sadece calismakta degil sorun herseye onun karar veriyor olmasi ve bana bir ozgurluk alani kalmiyo olmasi. Yoksa bende cocuklarima bakmak isterim tabiki, maddi durumumuzda var calismazdim bi kac sene sonrada duruma gore rahat bir ise girebilirdim belki ama suanda o hakkim elimden alinmis gibi .
Kiyafetime karisiyo denize girmeme buda ustune cok fazla geliyo artik. Sorun ondada degil bende cunku hic biri supriz degil evlenmeden konustuk hepsini.
Cok geri kafali ailesindende boyle gormus ve asla ikna olmuyo ne dediysem, hatta sinirle dediki eger cocuktan sonra calismaksa niyetin simdiden bunu bil ben asla calistirmam cocuktan sonra eger istiyosan ayril benden.
Spor salonunda herkes birbirine yaziyomus disarida yuruyusle ayni degil heralde ona gore.. ne bileyim ..
Hayir degilim. Esimi seviyorum ama beni cok korkutuyo suanki durum. Ailesi zaten herseye karisan bir aile , kotulemek icin demiyorum ama kadinin onemsenmedigi erkegin yuceltildigi bir ailede buyumus kayinvalidem bile kadin olarak kadinlari asagiliyosa esim annesinden bunu gorup buyumusse ne yapilirki. Ailesi bi yandan o bi yandan, esimi sevipte goz yumdum biseylere ama ailesinden uzaktik senede 1-2 geldik gorduk, simdi onlarda burada.
Dusundugum sey bu yazdiginiz aslinda ne kadar bunun ustunu ortmeye calistiysamda esimin baskisi arttikca bende kabullenemez oldum bu sekilde omur gecermi cidden bilmiyorum ve sanmiyorum. Esimi hala cok seviyorum cok iyi bir baba olacagina eminim bize iyi imkanlar sunacaginada ama bana saygi duymuyor cok kiriyor ve kaba davraniyo sanki benim sozum gecmiyo. Kadin erkek esitligi yok bizde sanki son soz ona aitmis gibi. Calisma derse calisamam gitme derse gidemem vs belki ben bu hale getirdim ufak olaylar sorun cikmasin diye peki tamam diyerek..
Benimde istegim bebegime bakmak ve is hayatina donmekti he o gun gelir istemem donmem ama buna ben karar verebilmeliyim sonucta evi cocuklarimi ihmal etmemki ben , ben ondan daha cok dusunurum bence. Konu sanki “onun karisi” “onun cocuklarinin annesi” durumuna geldi yani ben diye bisey yok. Bu saygisizligindan dolayi kalbim kirik ve mutsuzum. Napicagimi bilmiyorum.
Beni sevdigini soyluyor seviyodurda, ama onun sevgisi boyle iste bence. Kurallarina uymaz cok bireysel davranirsam kafama buyruk biseyler yaparsam sevsede ayrilir bence. Dar goruslu ve kesinlikle dusuncelerinden esnemiyo oysa ne kadar anlattim paylastim. Bide ortada kufur hakaret var, 1-2 kere siddet olayi yasandi (ittirme koluma vurma gibi) bunlarla ilgili cok anlattim ama hic tepkimi net koyamadim oda anlamadi sallamadi bu yuzden belki. Nasilsa konusur susar diyodur belki yada dirdir yapiyorum olarak goruyo. Aslinda cok ciddi meseleler. Bana oldugum gibi saygisi yok sanki
Ben bi yere kadar cok fedakarlik yaptim giyim tarzimdan icki sigaraya biseyleri degistirdim ama yeter daha fazlasini yapamiyoum cunku ben ben olmaktan cikicam artik bunun sonu varmi? Calisma araba surme kursa gitme denize girme.. e peki hayattan ne keyif alayim? Bunlarada karsi ciktikca kavga ediyoruz yipraniyoruz. Ben herseyi kabul edersem mutsuz olurum..
beni sevdigini soyluyor ama bana oldugum gibi saygi duyup kabul etmiyoki.. onun karisi sigara icemezmis, onun cocuklarinin annesi cocuklarini evde birakip calisamazmis, e hani ben? Cocuklar okula gidince belki calisirim diyorum yok yetisemezsin oyle bi is yok diyo. Tam zamanli anne olayim istiyo tamam iyi guzel bende cok sey istiyorum ama hepsi olmuyo yani. Karsimizdakinede saygi duymaliyiz ben evin temizlikcisi degilimki onun hayat arkadasiyim. Ama degilim iste
benım eşim de bazen iş arkadasıyla cıkar seyehate
dısarı cıkacaklarsa benı arar , yemek yıyeceğiz birseyler ıceceğiz der tamam derım
arkadası ıle beraberse özellikle aramam rahatsız olmasın dıye
sen cok uzerıne gidiyorsun bence eşinin
benım erkek arkadasım senin gibiydi , çok bunaltırdı onu o kadar cok severdım ki, 6 sene sonrasında bu baskıcı tutumlarından dolayı hıc yapmayacagım bırseyı yaptım ve onu aldattım
çünkü o hep şüphe içindeydı , şüphe öyle olmaz böyle olur dedım.
yapma böyle, eşin çok ağır konusuyor böyle konusmaması gerek ama sen de kendıne saygı duydur biraz
sen de ugras bul, hep eşini düşünme sana yazık değil mi.
adamınbirsey yapmayacagı varsa da yapar sana soyleyeyım.
sen sessiz kal bekle eşin arasın seni,sen onu sıkboğaz etme ama onun da senınle boyle edepsiz konusmasına müsade etme.
Eski isyerimde biri vardı, onu hatırlattı kocanız bana. Eşi ne zaman arasa suratı düşerdi. Bağırıp çağırırdi sana kaç kez söyliycem beni isyerimde rahatsız etme der kapatırdı. Öyle çok önemli işi olmasına gerek yok, oturup çay içiyor lak lak ediyor olsa bile karısına böyle davranıyordu. Kendinizi geri çekip bir süre hiç üstüne düşmemeniz konusunda arkadaşlara katılıyorum bakalım tepkisi ne olacak. Fakat sizde hiçbir kusur olduğunu düşünmüyorum. Her kadın eşinden ilgi ister. Tabii ki sevip şımartacak. Hayır ilginizden bunalıyorsa da ağzı dili var insan gibi söylesin karıcım ben rahatsız oluyorum yapma desin. Hakaret nedir ya. Evliligi resmi bir kurum mu sanıyor acaba? İçinizdeki çocuğu hiç kaybetmeyin bence kocanız biraz duygusuz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?