Esimi soguttummu? cok sey mi istiyorum..

Eski isyerimde biri vardı, onu hatırlattı kocanız bana. Eşi ne zaman arasa suratı düşerdi. Bağırıp çağırırdi sana kaç kez söyliycem beni isyerimde rahatsız etme der kapatırdı. Öyle çok önemli işi olmasına gerek yok, oturup çay içiyor lak lak ediyor olsa bile karısına böyle davranıyordu. Kendinizi geri çekip bir süre hiç üstüne düşmemeniz konusunda arkadaşlara katılıyorum bakalım tepkisi ne olacak. Fakat sizde hiçbir kusur olduğunu düşünmüyorum. Her kadın eşinden ilgi ister. Tabii ki sevip şımartacak. Hayır ilginizden bunalıyorsa da ağzı dili var insan gibi söylesin karıcım ben rahatsız oluyorum yapma desin. Hakaret nedir ya. Evliligi resmi bir kurum mu sanıyor acaba? İçinizdeki çocuğu hiç kaybetmeyin bence kocanız biraz duygusuz galiba

belkide .. peki ezilmemin sebebi kendi davranislarim mi sizce.. ben mi sebep veriyorum buna.
Başta senin kabahatin yoktu çünkü seviyordun.
Şimdi ise destek almayı ertelediğin her an, suçun artıyor. Çünkü durumun gittikçe zorlaşacak.
Kuyunun dibine indikçe karanlığa alışacaksın ama birgün çıkmak istediğinde çok geç olacak.

Lütfen, rica ediyorum, psikologla görüşün.
Eğer davranışların normal derse, hem rahatlayacağım hem özür dileyeceğim, yanlış anladığım için.

sigarayı bırakabildiniz mi bu arada
yoksa hala gizli mi içiyorsunuz

Eşini soğuttun bezdirdin bin kez yazdik bunu sana. Milletin aklıyla oynayacaksan üç beş şeyi degistirip karakter oluştur kendine bari.

Yorum yapanlara geçmiş olsunlar diliyorum simdiden

Birebir katiliyorum soylediklerinize.
Ben nerdesin diye normal bi sekilde sorsam bile artik cok doldugu icin geriliyo. en cok kendim yipraniyorum, stres yapiyorum ve endiseleniyorum. belkide anksiyete bozuklugu gibi birsey var bende, bilemiyorum.. cunku cok fazla stres oluyorum bu durumlarda, ki bundan kurtulmak icin ariyorum esimi sesini duyup rahatlayayim diye.

Eşini soğuttun bezdirdin bin kez yazdik bunu sana. Milletin aklıyla oynayacaksan üç beş şeyi degistirip karakter oluştur kendine bari.

Yorum yapanlara geçmiş olsunlar diliyorum simdiden

Estafurullah, inanmak zorunda degilsiniz yorum yapmakta sizin tercihinize kalmis , ama kimseyle oynamiyorum.

Evet cok guvenmiyorum sanirim, neden bilmiyorum ama kuruntulu bir yapim var biraz. bunun cozumunude aramada konusmada buldum heralde, beni rahatlatiyo iletisimde olmak, ayni zamanda esimi geriyo ve kavga cikiyo.
Ne güzel kendini farkındasın. Güvenini geliştir yoksa çocuk olduktan sonra vücut değişimi yaşadığında ıyice içinden çıkılmaz bir hal alabilirsin. Hormonlar desen neredeyse dile gelip konuşuyorlar. O yüzden dinginles, dışarı çık, arkadaş edin ne bilim yemek hazırla bol bol vaktini geçir yani :)

Ben psikologtan destek aldim aslinda, diger konumda yazmistim sanirim, 8-9 ay kadar gorustum.
Bana normalsin yada degilsin demedi tabiki, kendi kendimin farkina varmami saglayacak sorular sordu yonlendirdi beni. Aslinda sunu hatirliyorum ben esime pek kizamiyorum ve dediginiz gibi durumu cok kabullendim, psikologta bana simdi esine kiz nilay, simdi cok kizginsin ve hakkini ara seklinde calismalar yaptiriyordu. yaradimi hem evet hem hayir.
daha az bagimliyim esime, fakat hala kendimi hakkimi aramiyorum.

Benimde eşim gün içinde aranmaktan mesajlaşmaktan pek hoşlanmıyor. Bende 2,5 yıllık evliyim ama 8 yıldır beraberiz. Ben alıştım artık pek üstelemiyorum. Gerekli olmadıkça ya da şehir dışına falan çıkmadıkça aramıyorum. Bazı erkeklerin yapısı bu. Madem bu sizin için kavga sebebi biraz kendinizi geri çekmeyi deneyin zamanla alıştığını fark edeceksin.

Bu şekilde eşini kesinlikle kaybedersin
Tam tersi için çabalarken. Yani ben bile burda bunaldim.

Eşim ile hiç gün boyu mesajlaşip konuşmayiz. En fazla ekmek alinsin diye yada akşam yemeği konuşulur.

Eve geldiğimizde önce biraz ayri takilir, yani ben tablet, o laptopta stress atariz, tv bakariz ve ondan sonra çayimizi içip konuşuruz.

Ilgi öyle her gün her 2 saatte konuşmak demek değil ki. Ilgi arada "seni seviyorum" demen, yada mutfakta bir öpücük demek yada en paspal halinde bile 'ne güzelsin bügün" gibi laflar duymak. Bunun içinde biraz özgür birakmak, boğmamali bir insan.

Eşin artik zorunluk diye ariyor seni, istediğinden dolayi değil. Senin mizmizlamani önlemek için. Lütfen güçlü ve bağimsiz bir kadin ol. Eşine trip atma ama fazla aramalarini kes.

Ahhh zavalli kocan. Senin isin gücün yok galiba yogun calisan adamin seni günde 3 kere aramasini bekliyorsun. Aksam evine gelmiyor mu görüşemiyor musunuz? Valla kk nin ilgi bekleyen prensesleri beni her gün dehsete dusuruyor.

Bak bunların hepsini sen yazdın:

Spor salonunda herkes birbirine yaziyomus disarida yuruyusle ayni degil heralde ona gore.. ne bileyim ..

Baski yapmak istemiyorum aslinda. yurtdisinda uzun kaldigi icin ozluyorum konusmak istiyorum. bunu biraz abartiyo olabilirim ki 3-4 saatte bir cok geliyo ona.

esim cok agir konusuyor ve saygiyi gunden gune kaybediyoruz, oyle olunca sevgiyide tabi..

bakalim ne zaman arayacak .

Banada bu tablo esimi hatirlatti nedense. bende bazen bos bos otursa bile musait olsa bile yogunum neden ariyosun moduyla konustugunu dusunuyorum, inanmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…