Geyşa iyi bir şey mi sizce?Geyşa kötü bi kelime değil ki. Sevişenler sevişmeyenlere neden bu kadar tepkili ayrıca bana göre normal bi kadın evet.
Hanımefendi bazen sabah durdursan akşama söz vermiş bulursun kendini. Nazlana nazlana sende bir yerden sonra kıvama gelirsin özet olayı bu bunun. Ha iki güne bir ara vermek benim yaşantıma normal geliyor ama aylarca sevişmemeyi normalize edene de nasıl açıklasam bu durumu bilemedim. Acaba daha sağlıklı sevgililikler ya da evlilikler mi yapsanız napsanız ?????????? Tamam en normal sizsiniz bizde var sorunSevişen herkes değil lütfen. Her gün sevişen bir kadın benim gözümde geyşadır maşşalah yani tebrik etmek isterim. O nasıl bir istek hiç mi basın ağrımaz
O zaman etrafındaki yakın arkadaşların da sorun var. Onlar öyle diye gerçekler değişmez. Aylarca seks yapmamak akıl kârı bir durum değil. Sonra erkekler dışarı koşunca niye koştu diyorlar.. Sonra erkekler Türk kadınlarının hep başı ağrıyor dediğinde onları suçlamasınlar.Ben de çocuk yok kılıf aramıyorum etrafımdaki yakın arkadaşlardan örnek verdim sadece. Ve bu gerçek örnekler
Geyşa iyi bir şey mi sizce?Tanımadığı random adamlara iyi vakit geçirtmekle görevli bir kadın bildiğim kadarıyla.
Başımızın ağrısı geçiyor sevişince. Sizin geçmiyor mu? Gerçi unutmuşsunuzdur sevişmeye sevişmeye.Sevişen herkes değil lütfen. Her gün sevişen bir kadın benim gözümde geyşadır maşşalah yani tebrik etmek isterim. O nasıl bir istek hiç mi basın ağrımaz
Hanımefendi bazen sabah durdursan akşama söz vermiş bulursun kendini. Nazlana nazlana sende bir yerden sonra kıvama gelirsin özet olayı bu bunun. Ha iki güne bir ara vermek benim yaşantıma normal geliyor ama aylarca sevişmemeyi normalize edene de nasıl açıklasam bu durumu bilemedim. Acaba daha sağlıklı sevgililikler ya da evlilikler mi yapsanız napsanız ?????????? Tamam en normal sizsiniz bizde var sorun
Başımızın ağrısı geçiyor sevişince. Sizin geçmiyor mu? Gerçi unutmuşsunuzdur sevişmeye sevişmeye.
Japon kültüründe eskiden kadınlar süslenir püslenir, gelen adamlarla sohbet edip hoş tutarmış. Evet bu kadınlar kültürlü, erkeğe nasıl davranılması gerektiğini bilen kadınlar olurmuş. Ama neticede bir adamla ilgilendiği için para alıyor muydu? Evet. Ve sandığınızın aksine geyşalık tam olarak bu. :) Güzel, cilveli, hoş sohbetli ve erkekleri tanıyan kadınlar.Yok o tanımadığı erkekleri dediğin çok başka bi şey ben ondan bahsetmiyorum .
Benim dediğim beraber olduğu erkeği mutlu eden asla hayır demeyen vsvs anlamında geyşa ruhlu kadın derler ya. Yapay zekaya da sordum neymiş ben yanlış mı biliyorum diye
Biz kimyasal yerine doğal ağrı kesici kullanıyoruz. Böylece hem sağlığımızı hem mutlu evliliğimizi koruyoruz.Ay canım laf soktu. Ben parol alıyorum başım ağrıyınca sonra da uyuyorum.
Yahu adamın başka yerde yatması normal mi sizce de ? Bir mimar olarak asla çift duvar ve hol koymadığım bir yatak odası tasarlamadım. Ya çocukların odası uzakta olur ya da 1+1 evde bu cereme çekilir. Yine de çocuğu olduktan ve büyüdükten sonra kendilerine fırsat yaratmayıp özel planlar yapmayan çiftler de cinsellik yok diye ağlamasın mümkünse.Normalize etmiyorum çevremdeki çocuklu kişilerden örnek verdim hanımefendi. Ki gerçekten de öyle çocuğun okulu kreşi hastalığı gece uykusu zaten bu süre yanında yatıyor. Adamok di başka yerde yatıyor. çocuk büyük olsa sesi duyacak mı endişesi. Gerçekler bunlar.
Erkeğini seviyorsa (zorunlu sebepler dışında) asla hayır demez. Seks böyle abartılacak bir şey değil. Basit bir eylem. Spora gider gibi gidersin. Gerçekten kadınlarımız bu seksi çok abartıyor. Yani erkeklere hak veriyorum ben ya.Yok o tanımadığı erkekleri dediğin çok başka bi şey ben ondan bahsetmiyorum .
Benim dediğim beraber olduğu erkeği mutlu eden asla hayır demeyen vsvs anlamında geyşa ruhlu kadın derler ya. Yapay zekaya da sordum neymiş ben yanlış mı biliyorum diye
Biz kimyasal yerine doğal ağrı kesici kullanıyoruz. Böylece hem sağlığımızı hem mutlu evliliğimizi koruyoruz.
Yahu adamın başka yerde yatması normal mi sizce de ? Bir mimar olarak asla çift duvar ve hol koymadığım bir yatak odası tasarlamadım. Ya çocukların odası uzakta olur ya da 1+1 evde bu cereme çekilir. Yine de çocuğu olduktan ve büyüdükten sonra kendilerine fırsat yaratmayıp özel planlar yapmayan çiftler de cinsellik yok diye ağlamasın mümkünse.
Cevap veremeyince pestoTamam ilaç almıyorsun sevişiyorsun tamamm anladık konu sahibi ve ben anormaliz sensinnn
Erkeğini seviyorsa (zorunlu sebepler dışında) asla hayır demez. Seks böyle abartılacak bir şey değil. Basit bir eylem. Spora gider gibi gidersin. Gerçekten kadınlarımız bu seksi çok abartıyor. Yani erkeklere hak veriyorum ben ya.
Çocuk yokken böyleyse olunca allah eşinize sabır versin.Hanım efendi sakin bende çocuk yok.
Cevap veremeyince pesto
Bir bakın bakalım geyşa kimmiş?Geyşa kötü bi kelime değil ki. Sevişenler sevişmeyenlere neden bu kadar tepkili ayrıca bana göre normal bi kadın evet.
Çocuk yokken böyleyse olunca allah eşinize sabır versin.
Bir bakın bakalım geyşa kimmiş?
Kime deniyormuş.
Ayrıca evli insanların ortak bir hayat yaşaması birbirinin isteklerini gözetmesi gerekir. Ben temas sevmem, gece sarılmam, öpüşmem, uzun sevişmem, az sevişirim diyorsan adamın da boşanmak istemek hakkı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?