Eşimi tanıyamamışım

Blueebery

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2023
8
2
1
31
Merhaba arkadaşlar, 5 yıldır evliyim, eşimle 10 yıldır tanışıyoruz, severek evlendik, ailelerimizden uzakta sehir dışında yaşıyoruz, evlenmeden önce esim ailesiyle pek ilgili degildi yakın değildiler, ancak evlendikten sonra bisey oldu ve ailesine çok düşkün biri oldu, 1 senedir de kayinvalidem rahatsız ve yaklaşık 3 aydır da onlardayiz kayinvalideme bakıyorum, ama ben ne zaman anneme gitmek istiyorum desem hep kavga çıkıyor hep aramızda sorun oluyor, annemlere gitmek istemeyim benden iyisi yok ama ben anneme gitmek istiyorum dediğimde esim sorun cikiyor , iki arada kaldım

Hayır diyor, konuşmamaya başlıyor, soğuk davranıyor, bende soğuk davranıyorum sonra büyük aile meseleleri ortaya dökülüyor

konuşsun. siz çıkın gidin annenize ziyaretinizi edin dönün. soğuk davranıyor diye soğuk davranmanıza gerek yok umursamayın. o kendi kendine soğuk davranmaya devam etsin. kendi çalıp kendi oynasın.

Bir kez sorun oldu diye gitmeyip tamam dediysen adam artık her seferinde soğuk yapar kavga eder.
Hatanın %50 kısmı sizde, soğuk mu yapıyor yapsın git gel ne olacak Allah aşkına.

Annenizle aynı şehirde misiniz?
baska kardeş yokmu anneye bakacak birazda onlar baksa? Ayrıca anneme göndermeyecek (?) kişinin annesine fln bakmam. Umrumda olmaz

Onun anasına hasta diye bakacaksınız ama kendi annenize ziyarete gidemeyeceksiniz büyük ailele meseleleri ortaya dökülecek diyede ses çıkartmıyorsunuz hayret bişey gerçekten. Ozaman kayınvalidenize bakmak gibi bir enayilikte yapmayın bir zahmet.

Y

Bende onu anlamıyorum işte, çok şaşırıyorum
Şaşıracak bir şey yok o benim annem yanına gideceğim seni alakadar etmez diyin. O ne saçma işmiş ya. Sizi kendi annesinin evinde yatırmasa siz sık mı gidiyosunuz diyeceğim. O da yok

Ayrılacağım böyle giderse zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…