Biz kayinvalidemdeyiz onlar bizde degilKendi anneme göndermeyen birinin anasını kapımın eşiğinden içeri bile sokmam
Hayır diyor, konuşmamaya başlıyor, soğuk davranıyor, bende soğuk davranıyorum sonra büyük aile meseleleri ortaya dökülüyorAnlamadım nasıl sorun çıkarabilir? Anneme gidiyorum dediğiniz zaman ne diyor?
Kendi evinizi mi kapattınız? Beraber yaşamayın o zamanBiz kayinvalidemdeyiz onlar bizde degil
Hayır diyor, konuşmamaya başlıyor, soğuk davranıyor, bende soğuk davranıyorum sonra büyük aile meseleleri ortaya dökülüyor
Bir kez sorun oldu diye gitmeyip tamam dediysen adam artık her seferinde soğuk yapar kavga eder.Merhaba arkadaşlar, 5 yıldır evliyim, eşimle 10 yıldır tanışıyoruz, severek evlendik, ailelerimizden uzakta sehir dışında yaşıyoruz, evlenmeden önce esim ailesiyle pek ilgili degildi yakın değildiler, ancak evlendikten sonra bisey oldu ve ailesine çok düşkün biri oldu, 1 senedir de kayinvalidem rahatsız ve yaklaşık 3 aydır da onlardayiz kayinvalideme bakıyorum, ama ben ne zaman anneme gitmek istiyorum desem hep kavga çıkıyor hep aramızda sorun oluyor, annemlere gitmek istemeyim benden iyisi yok ama ben anneme gitmek istiyorum dediğimde esim sorun cikiyor , iki arada kaldım
Onun annesinin yanında kalırken nasıl yüz buluyor size gitme demeye?Hayır diyor, konuşmamaya başlıyor, soğuk davranıyor, bende soğuk davranıyorum sonra büyük aile meseleleri ortaya dökülüyor
YSizde gitmiyor musunuz?
Bende onu anlamıyorum işte, çok şaşırıyorumOnun annesinin yanında kalırken nasıl yüz buluyor size gitme demeye?
Hayır diyor, konuşmamaya başlıyor, soğuk davranıyor, bende soğuk davranıyorum sonra büyük aile meseleleri ortaya dökülüyor
Şaşıracak bir şey yok o benim annem yanına gideceğim seni alakadar etmez diyin. O ne saçma işmiş ya. Sizi kendi annesinin evinde yatırmasa siz sık mı gidiyosunuz diyeceğim. O da yokY
Bende onu anlamıyorum işte, çok şaşırıyorum
Ayrılacağım böyle giderse zatenOnun anasına hasta diye bakacaksınız ama kendi annenize ziyarete gidemeyeceksiniz büyük ailele meseleleri ortaya dökülecek diyede ses çıkartmıyorsunuz hayret bişey gerçekten. Ozaman kayınvalidenize bakmak gibi bir enayilikte yapmayın bir zahmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?