Eşimi tanıyamamışım

Annenizle aynı şehirde misiniz?
baska kardeş yokmu anneye bakacak birazda onlar baksa? Ayrıca anneme göndermeyecek (?) kişinin annesine fln bakmam. Umrumda olmaz
Erkek kardeşi var o da calisiyor , kayinpederimde çalışıyor ben sehirdisindan geldim ona bakmak için düşünün psikolojim hiç iyi degil

Ayrılacağım böyle giderse zaten
Valla insan olmayan bi adamla bir ömür geçireceğine ayrıl daha iyi zaten. Ha keyfin istemez annenle görüşmezsin ayrı bişey ama yuvanıza zarar vermek gibi şeyler yapmadıysa kimse karışmaz annenizle olan iletişiminize iyi bile sakin kalmışsınız.

Ay tövbe estagfurullah ya daha neler duyacağız? Nerden nasıl verdiyseniz bu yüzü hemen geri alın. Ne yüzsüz adam ya. Hem anasına danasına baktırsın, sizin ihtiyacınız olduğunda özlediğiniz de umrunda olmasın.

Siz kendinizi bakıcı yerine koydurursanız oda böyle saçma sapan davranır. İnsan gibi konuşulmasından anlamıyorsa çıkartın sağlam bir kavga bakmayın gerekirse tıpış tıpış hizaya gelsin.

Nankör bir kocanız var. Hastaya bakmak kolay mı? Siz demeseniz de onun sizi arada gönderip dinlendirmesi lazım. Ama berde bulmuş bedava bakıcı hizmetini.

Oda sizin yanınızda mı yoksa sadece siz mi gittiniz? Aileniz o şehirde mi?

Sizi ananız onun anasına bakmak için doğurmuş herhalde. Hem annesine bakacaksınız hemde annenize gideceğiniz de sorun çıkarıyor bencil. teşekkür edeceğine sanki sizin göreviniz miş gibi tavır takınıyor nankör. Dürüst olayım ben eşim iyi bir insan olsa dahi annesine bakamazdım. İnsan kendine zor tahammül ediyor.

Yanımda, zaten seni yalnız bırakmıyorum yanındayım deyim duruyor

Yanımda, zaten seni yalnız bırakmıyorum yanındayım deyim duruyor

Ya ailenizle o bir olabilir mi? İnsan bir nazlanmak, pohpohlanmak için bile bazen annesini babasını istiyor. Özlüyor deşarj oluyor yanlarında. Eşle bir mi yani..

Valla sizi sağlam bir kavga paklar. Kayınvalideniz iyi bir insansa bunu tercih etmezdim ama birde kırgınlığım olan biriyse bir müddet yola gelsin diye eşim tartışma çıkarırdım. Böyle olmaz çünkü. Nasıl bir feragat içerisindesiniz evinizi bırakıp gelmişsiniz. Kanser hastasına bakmak çok zordur. Ona rağmen ilgileniyorsunuz. Karşılığı bu olmamalı.

Ailenizle görüşmeniz eş kişinin inisiyatifinde olmamalı. Sizin kendinize ait kararlarınızı ve alanınız olmalı. Anneme gidiyorum diyip çıkmalısınız. Kavga edebilir, üzülebilir, kızabilir ama bunlar eşinizin sorunu sizin değil. Kavga etse bile bunu umursamayıp bunlar senin çocukça hareketlerin olgunlaştığında bu konular hakkında konuşabiliriz ama ben bir cariye değilim, senden izim istemem diyebilmelisiniz

sadece türk erkekleri mi böyle yoksa tüm erkekler böyle mi? yabancıyla evli yok mu? bunu merak ediyorum

İsterse evi yıksın başıma gene anneme giderim. Baktım sürekli böyle davranıyor tası tarağı toplar anneme kalıcı giderim. Bazı adamlar da eşlerinin sahibi sanıyorlar kendilerini ama bunu da gene kadınlar yaptırıyor

10 yıldır nasıl tanıyamamışsınız o kısma takıldım ben yani koskoca 10 senede az çok bilirsin kişiliğini.

sadece türk erkekleri mi böyle yoksa tüm erkekler böyle mi? yabancıyla evli yok mu? bunu merak ediyorum

Benim bir tanidigim var. Kadin koreli ve doktor. Kadin hem calisip hem evdeki psikolojik hasta olan kayinvalidesi ile ilgileniyordu. Esi alman..kadini is yerinden bir kadinla aylarca aldatti. Diger kadinin esi ögrenip tehtid edince mecbur gelip tanidigima anlatti. Her ülkede hödük var yani

Benim annemi önemsemeyenin ben de annesini önemsemem bakıcı tutsun annesine öff yüz vermeyin şunlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…