eşimi tanıyamıyorum..yardım

Canim bence kizdigini ve bu durumdan rahatsiz oldugunu belli etmelisin.cunku bugun sana bu hakaretleri eden yarin hizini alamayip neler yapar!
Bunlara razi gelme ki kafasinda soyle demesin:Ben bu kiza neler neler dedim bak kizmadi ,umrunda bile olmadi,belki de hosuna gidiyo o zaman devam..
Hadi daha ileri gitmedi diyelim,Sen tekrar tekrar ayni seyleri yasamayi. Her kavganizda kufurler isitmeyi kaldirabilecek misin? Rol yapma,rahatsizligini goster bence dogrusu bu..yinede senin hayatinn

haklsın cnm ama rahatsızlığımı belirtmem için bağırmam çağırmam mı lazım..dün aradığında dedim o facbook eski haline gelmezse senle konuşmuycam diye..hakaret edincede suratına kapattım kamerayu ve telefonlarını..çocuk gibisin evlilik bi,lincine sahip değilsin dedim..daha ne diyim ki bağırmam ağlamam mı lazım yani..çok krıgınım zaten inan iki gündür yemek bile yiyesim gelmiyo..

resmen yok yere kavga çıkmış ve durum nereden nereye gelmiş yazık yani çok üzücü
eşin senin hesap açmanı istemiyormuş o zaman kendi hesabını da kapatsaymış keske bu tip şeyler karşılıklı olmalı diye düşünüyorum,sende bi hata göremedim eşin çok tuhaf davranmış ama belkide bu davranışlarının altında kötü bi sebep yoktur.senden ayrı kaldığı için ve iş yüzünden bunalıp böyle davranmış da olabilir ama çok uzamış yani..
şifreyi değiştirmesi de daha sinir bozucu,onun yanınıza gelebilme yada sizin gidebilme ihtimaliniz yok mu ciddi ciddi oturup konuşmanız lazım söylesin yani neden böyle davrandığını,insan ortada ciddi bi sebep yokken neden böyle davranır ki

doğru söylyosun cnm çok sebepsiz yere geldik bu durumlara..inretenete herzman giremiyo sanırım o gece beni görmeyi çok istedi..ben giremeyince sinirlendi bende benim suçum ne diyerek alttan almadım iş uzadı..işle alakalıda çok stresli bu döenmde şirket değişikliğine bile gidebilir ama benim ne günahım var durduk yere üzüyor beni..resmen uğraşıyor..ama o bana ders vermeye çalışırken asıl dersi o alacak..almazsada allah sonumuzu hayretsin.

bütün hırsını senden almış resmen sende alttan almayınca uzamış inatlaşmaya dönmüş iş inş daha da kötü olmadan düzelirsiniz umarım hatasını anlar

Iyi demissin canim Ben rahatsizlogini Belli etmemissin demiyorum .umrumda degilmis gibi davranicam demistin ya onun icin dedim..
Hic yoktan seylerde boyle davramiyorsa gercekten bir sorun olursa napar ?
Sifre degismis,iliski durumu fotograflar..eski haline getirmek de istemiyor..anlamadim yani Noluyor,durduk yere olacak seylermis gibi gelmiyor..

cnm bu konularda hassas olduğumu biliyor beni burdan vurmak istedi diye düşünüyorum..ama dediğin gibi niye facebook..şuan girebiliyorum facebookuna garipsedğim bi durum görmedim..birde boşanmada bile mahkeme kararrıyla incelemelerde facebooktan neler çıktığını herkes biliyor..buna cesaret edebilir mi..ki bu konuda onu tehdit ettim..

okudum ve şok oldum yeterince.

şimdi iki ihtimal vardı benim için diyecektim ki ya ilgiyi üzerinde tutmak için yapıyor, ya da başka bir haltlar dönüyor hiç de masum değil. okudukça ilgi ihtimalinden ne yazık ki vazgeçtim. aldatıyor diye de düşünemiyorum ama var bir saçmalık. yani bu bir şekilde vicdan rahatlatma da olabilir. orada birileriyle birlikte olmak istiyordur belki ve senin ona böyle sırt çevirmen fikri onu rahatlatacaktır. acaba sen ona istediğini mi veriyorsun şu an, yani tam onun istediği mi yaşanıyor diye düşünüyorum. ayrıca o küfür nedir öyle. yani sizin aranızdaki sohbetin sınırları nedir bilmiyorum ama bile bile mi böyle zorluyor artık şüpheliyim.

facebookta belki görünürde mesaj falan atmaz kimse ama belki birileri profiline gizliden gizliye bekar mı değil mi diye bakıyordur. yani belki birine "bak ben karımla boşanıyorum" diyor belki, "ama fotolarınız var beraber orada evli yazıyor" diye gelen cevaba da "e al bak hani foto kaldırdım şimdi, bekar da yaptım, ben facebooka pek önem vermem zaten kalmış öyle" gibi bir sohbet bile dönmüş olabilir.

hiç masum şeyler olmuyor. bir şeylere zemin hazırlanıyor gibi. sen yine de bence msn şifresi aynıysa mail şifresi de aynı yani, facebook şifresi o maileyse facebookunu hackle. sonra da ararsa da açma. o facebookta görünürde bir halt yemiyor ama görünmeyen şekilde oradan ekmek yiyor olabilir. bir de facebook aramalarına baksaydın keşke. aradığı bir profil var mı diye.

yani sen şimdi sussan, günlerce o da susup bir halt yiyip yine sana dönüp özür dilese sen bunu bilemezsin. bilmiyorum çok kötü bir durum.

cnm bunları bende düşündüm ..ama beni aldatma gibi bir fikri olsa neden o hesaptan yapsın ki..gider başka hesap açar ruhum duymaz bile..niye illa göstere göstere bunu yapar bi insan..dün kamerada dedim başkası varsa boşanalım böyle numaralara gerek yok..boşandıktan sonra ne istiyorsan yap dedim..süphelerimi söyledim ..o da sen hala neden bunu yaptın anlamadın mı dedi bana..birde facebooka ayda yılda bir giriyor yani mesela şifreyi değiştirmiş ama ben girdim bugün bi iki defa hiç girmemiş..ama bilemiyorum benim de içim hiç rahat değil..

hiç bilmiyorum, psikolojisi bozulmuş da olabilir ama ben yalnızlıkla çok büyük bir savaş verdiğini düşünüyorum. 1.5 yıldır hiç görüşmediniz mi? ya da en son ne zaman görüştünüz. ayıp olacak, haddimi aşacak belki ama bu adam cinsel açıdan 1.5 senedir ne yapıyor?

yok cnm 1.5 senelik evliyiz yani 1.5 senedir ayrı değiliz..gideli 2.5 ay oldu kaldı 1 ay..sonrasında gelicek 3 4 ay kalıyo tekrar gidiyo şirketin belilediği zamnlarda..yani bu bir buçuk yılın 10 ayı birlikteysek 8 ayı ayrıydık..niye kusurabakıyım cnm..eşim bana aslında çok düşkündür yanımdayken gayet sağlıklı bi cinsel yaşamımız var uzakta da telefonla arar bende onu bi şekilde rahatlatma yoluna giderim yani sonuçta uzakta da olsa birşeklde görevim sayılır bu..eşimide seviyorum zaten ..kusurabakmayın kızlar hani özel şeyelr aslında ama böyle işte..

anladım, bilmiyorum vallahi hiç kesin şöyledir diye aklıma yatmıyor. ilgi desem olmadı, aldatıyor da diyemiyorum. sanki böyle bir şeylerin eşiğinde, ne orada ne burada gibi. gelişmelere göre belli olur artık. tabii ki eşinle olan özelin ve yaptıkların eş olarak seviyorsan doğal yani ama uzakta olunca genelde insanların aklını böyle şeyler kurcalıyor. hiç bilemedim :26:

cnm bende hata yapmasın diye dua ediyorum..bana tam olarak bişeyelrin eşiğinde gibi geliyor evt..çok çok masul şeyler değil bunlar ban görede..o yüzden bu kadar gerginim ya..dediğin gibi bundan hoşlanan biri mi var da arkasşlıktan geçiş süreci yaşıyorlar bilmiyorum ama bıçak saplanıyor sanki kalbime düşüncesi bile beter..

Canim uzulme ya Sen yapacagini yaptin,Allah seytana uydurmasin..
Baska diyecek birsey yok insallah sonunuZ Iyi olur,diger turlusu cok zorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…