Eşimin Abisi ile olan sorunu yeni doğacak bebek

Hastane çıkışı nevresim kupa ve çeyrek abartının böylesi. Eltim doğum yaptı taktım çeyreği geçtim. Ne gerek var çeyiz düzmeye allah aşkına?

Hediyeye boğmussunuz eltiyi:)

ben de yılda bir kere memlekete gidiyorum ablamlara o kadar hediye almıyorum..içinizden geliyorsa olabilir de eşinizle abisi arasında soğukluk varsa gerek yok bu kadarına

Bizim ailede yeğenlere yarım, torunlara cumhuriyet takılıyor. Kendi kardeşlerim de, eşimin kardeşleri de çocukların doğumunda yarım taktılar. Aynı şekilde biz de yeğenlerin doğumunda yarım taktık.
Çeyrek biraz az bence de, yanına ilave şeyler almanız iyi olmuş.

Hastane çıkışı nevresim kupa ve çeyrek abartının böylesi. Eltim doğum yaptı taktım çeyreği geçtim. Ne gerek var çeyiz düzmeye allah aşkına?
Yeni doğan bir bebek ve ilk yeğen olacak. Bir de ihtiyaçları olur yardım etmek gerek. Kupa da anne ve babaya güzel bir jest olmaz mı ki. Onlara kendilerini önemli hissettiren

Hediyeye boğmussunuz eltiyi:)

ben de yılda bir kere memlekete gidiyorum ablamlara o kadar hediye almıyorum..içinizden geliyorsa olabilir de eşinizle abisi arasında soğukluk varsa gerek yok bu kadarına
Benim gerçekten içimden geliyor ve eltimin gerçekten de almak istediğini ama abiden dolayı alamadığını düşünüyorum.

Öerakl
hmm anladım dediklerinizi ama merak kısmını anlamadım neye meraklıymışım gibi
Eltiniz sizin yaptıklarınıza karşılık bişiyler yapmıyor eşinizin dediği gibi ama sürekli siz bişiyler yapıyorsunuz size gelmesede bişiyler alabilir gelmek önemli değil. Hep verici olmuşsunuz. Eltiniz ise kendini ağırdan satıyor gibi sizde aman canım eltim güzel eltim gibi habire bir adım atıyonuz o anlamda dedim meraklı

onlar size neden gelmedi ki
kaç yıllık evlisiniz,
sanki eşiniz haklı gibi
biraz da onun açısından baksanız

T
Değil mi? Bizde de dediğiniz şekilde oluyor. Kayınvalidemler büyük altın takacaklar. Ben de eşim çeyrek altında direttiği için yanına hediye sepeti yapmak istedim. Teşekkür ederim desteğiniz için

Niye sürekli eltine hediye alma derdindesin, eşin haklı bu kadarı abartı bence de. Benim eltim oğluma altın nazar boncuklu bir takı taktı doğunca, ben çeyrek taktım bir de kıyafet aldım hediye.
Yalnızca eltime değil ki arkadaşlarım ve kendi aileme de böyleyim. Ufak tefek de olsa hediyeleşmek güzel bence

onlar size neden gelmedi ki
kaç yıllık evlisiniz,
sanki eşiniz haklı gibi
biraz da onun açısından baksanız
Biz daha 10 aylık evliyiz. Aramızda 1100 km var neredeyse. Kaynım özel sektörde çalıştığı için izinleri denk gelemedi. Memlekette görüşebiliyoruz. Biz evlenmeden önce yakın yerde oturuyorduk onlarla. Şu an uzağız

Size l
Size kesinlikle katılıyorum... Onun abisi ile olan sorunu beni bağlamaz. Ki abiyle benim de sorunum var. Ama bu eltimle arama giren bir sorun olmadı çok Şükür. Ben onu bilir onu söylerim.

bızlerde burda sızın gıbıyız hıc bı yere elı bos gıdılmez boyle hedıyeler cok olur bızım burda da
sız esınıze bakmayın akraba olarak ustunuze dusenı yapıyorsunuz onlar bugun kotu yarın ıyı olur bosverın sız yegenınıze yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…