Eşimin Abisi ile olan sorunu yeni doğacak bebek

esiniz hakli arasinin bu kadar kotu olmasinin baska sebepleride vardir
hersey para degil ama bazi seylerde karsilikli sizde anlarsiniz insallah yakinda

Eski konunda eltini kıskandığını mu söylüyorsun yoksa öyle sandıklarını mı

Ben sizin yaptıklarınızı normal buldum.. içinizden geliyor alıyorsunuz.. hele yeğene yapılanlar çok normal bence.. eltinizde belki alışık değildir yada düşünemiyordur böyle birşeyi..zaten o da bana alsın beklentisiyle bir şeyler hediye etmek çok çirkin bence.. ancak birgün sizinde bebeğiniz olduğunda muhtemelen sizin kadar ince düşünmeyecek karşı taraf sadece o zaman üzülebilirsiniz..insan kendi için normal karşılayabiliyor ama bebeğine yapılmadığında üzülebiliyor.. bizde ablam ve kardeşimle böyleyiz o almış ben almışım hesabı yapmadan herkes herkese istediğini alır..

bu yaptıklarınızı kendi ailenizden birine yapsaydınız ve eşiniz size karışsaydı muhtemelen burda eşiniz haklı diyenlerden bazıları sizi haklı bulacaktı. Maalesef kadınlar olarak kendi ailemiz olduğunda akan suyu durduruyoruz, eşimizin ailesi oldu mu herşey gereksiz geliyor..

Çok tatlısınız ya
Maşallah size kalbiniz bozulmasın.
Çok hediye konusunu abartmamakta fayda mesela evine giderken artık 1 kilo baklava falan götürün, çok düşünceli davranmışsınız kerinizin kendi annesi bu kadar inçe düşünmemiştir.
Ama dengeyi de fazla bozmayın eşinizi de idare edeceksiniz bu konu kavga konusu olmamalı diyorum

Öyle haklısınız.

Komple çocuk odası dizseydiniz bardak falan ne alaka yani bana çok yapmacık geldi bakın ben yaptım der gibi merak ediyorum çalışıyor musunuz?

Eşiniz onlarla iyi olsa siz belki bu kadar verici olmak istemezsiniz. Şimdi yaptığınız her şey sizin adaletinize olur. Eşiniz yapmak isteseydi belki siz bunları söylerdiniz ve istemezdiniz.

Bu kadar hediye bence de fazla.Yarin bir gun bir sorun olur ,o kadar hediye aldim niye boyle oldu diye hayal kirikligina ugrayabilirsin.İnsan ister istemez yaptigi iyilige karsilik, ayni sekilde iyilik beklentisine girer.Her sey dozunda iyidir herkes icin gecerli bence...

Sizi çok bisey gördüm ama kelimeyi tam olarak bulamıyorum gösterişli iyi niyet gibi bisey bu dünya böyle bir dünya değil.

Komple çocuk odası dizseydiniz bardak falan ne alaka yani bana çok yapmacık geldi bakın ben yaptım der gibi merak ediyorum çalışıyor musunuz?
Ara ara çalıştığım oluyor düzenli bir işim yok açıkçası. Neden yapmacık geldi ki niye kazandığımı onlar için harcayayım içimden gelmiyorsa??? Rızık sonuçta. Kolay kazanmıyoruz

Amannn hayal kırıklığı falan geçtim ben kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…