Esimin ablasının isteği

Aslında düşündüm de bi adam çok zenginse kardeşine araba alabilir.. ama sizin durumda bı yok.. 5 kuruş birikmişi yok eşinin.. evi yok.. ne bilim bide karşı taraf ağlıyıp sızlıyıp golf istiyo.. valla hyundai getz istese bi yere kadar anlarım ama yok valla bu yüzsüzlüğü anlayamıyorum..

Yazıkk tüh tüh ağlamış birde arabam yok diye,üç beş seneye de çocuklarına araba aldırır ağlayarak Ne kadar saçma bişe ya, evli barklı kadın gitsin kocası alsın, yüzsüzlük başka bir şey değil.

E sende birikiminle annenin üzerine ev al, neticede annen ondan sana kalacak. Krediye girmeye düşündüğünü söyle eşine, uzun vadeli ev kredisine gir ve sen öde. Gerçi evde şöyle birşey var, ev kimin üzerineyse kredi ona açılmalı. Annenin üzerine açılsa bile krediye kefil olursun ve maaşınının üzerine temlik koydurursun.

Senin birikimlerine güvenerek böyle davranıyor bence

Konu sahibi daha önce de benzer bir konu açtın, istisnasız herkes dedi ki, annenin evinden çık, lüks bi ev aldır borca sok. Bugun hala anemin evinde oturuyoruz diyorsan kusura bakma senden bi yol olmaz. Oturduğun yerden mızmız üzüldükçe bi şey elde edemezsin. Bunca yıllık eğitim, meslek hayatı sana gerçek hayatı öğretememiş üzgünüm.

Karşındaki adam seni ailesi gibi görmüyo, senden belki bi çocuk bile istemiyor ki gelecek düşüncesi sıfır. Bari boşan da ailesi rahat rahat yesin sende kurtul, onlarda..

Ne güzel bir gardaş o öyle valla herkese nasip olmaz..benim eşim yapmış olsa daha üst modelini önce bana alsın sonra gitsin kardeşine alsın derdim

Ben şok

Ablasına kusur bulamıyorum malesef kim zahmetsiz bedava mal istemez. Eşiniz yüz vermiş oda istiyor arsız. Bana dert olurdu valla. Kavga dövüş verdirtme o evden taşının ev alsın ikiniz için eşiniz. Sürekli borca sok adamı verecek kuruşu kalmasın.

Bizde bi futbolcu var akraba onuda herkes yiyor zengin olmak zor valla dört kardeşi var annesi söz aldı hepsine ev araba alacan diye alıyorda. Yazık karısına.

niye ailesine gelince yağmur olup yağan kocan, sana gelince kendi paranla al diyor?
sandığın kadar düşünceli olsa, sana da para harcatmazdı, annenin evine kira ödemek için ısrar ederdi.
ailesine gelince parası var, sana ve annenin bedava evine gelince para tükenmiş oluyor.

eşin sülalenin kullanılanıysa, kocan da seni ve anneni kullanıyor.

sen ve annen de eşinin ailesi sayılmanız gerekmiyor mu?

öz aile ve akrabalara sahip çıkan koca, çekirdek ailesine neden sahip çıkmıyor?

bence bu işe bir dur deme zamanın gelmiş geçiyor.

Bide golf istiyor yuh artık arsızlığın bu kadarı ağlamayla oluyosa sende ağla ne insanlar var tövbe yarabbim

Siz o birikimi peşinat yapın maaşınızın geri kalanını da krediye bağlayıp ev alın
Başk türlü yola gelmez o adam
Adamın beş kuruş katkısı olmadan ev sahibi yapsın ne güzel,kadın bu adama niye ev alsın ki adam bütün parasını ailesine yediriyor

Yani böyle birşey ne duydum ne gördüm. Valla iyi sabirlisiniz hem annemin evinde oturacak hem bana 5 kuruş faydası dokunmayacak hemde parasını ailesine harcayıp ablasına golf araba alacak. Eşiniz sizi iyi kullanıyor valla ben olsam böyle adamdan hemen soğurdum. Hatta boşardım onu . Bu ne canım resmen senin sırtından geciniyorlar. Bu gidişata bir dur de kavga etmekten tartışmaktan korkma hep ezilirsin böyle kullanırlar seni . Sen eşşek gibi çalışırken senin paramla böyle golf araba alırlar. Hayret birşey gerçekten sinirlendirdi bu konu beni . Ne gurursuz insanlar var . Ablasının eşi o arabayı aldıracak mi karısına yani hiç mi yüzü kızamayacak. Eşinize ya bir ayar verin ya da yol verin.

Yeni yılda eşinden bir araba parası değerinde kocaman taşlı pırlanta bir set istesene.
Bak ablaya nasıl istemeyi biliyor.
Sen de bir yolunu bul doğru kuyumcuya
Hem yatırım olur

Araba istiyor hemde golffff vay anasını :) Benim anamin evinde oturacak parasini ailesine yedirecek bende esssek gibi çalışıp töbe töbe çok sinirlendim yahu nasıl cekiyorsun bu adamı? Kocası ne şeye yariyormus?

Esinin zayif tarafini bulmudlar. Iyi kullaniyorlar. Saglik meselesi veya cocuklarla ilgili bir sey olsa neyse. Keyfi bir sey icin evli ev gecindiren kardesten de boyle birsey talep edilmez ayip yahu.

Canım o zaman sen kocanı ve ailesini çok tepene çıkarmışsın artık biraz tırnaklarını göstermenin vakti gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…