Ben hala neden sakinsiniz onu anlamadım.
Çok saçma.
Eşiniz sadece yufka yürekli, çok saf ve de iyi kalpli olsa idi, sizin arabanızın konusu açıldığında da değiştirelim derdi. Kendi paranla al demezdi. Nasıl bu kadar sessiz kalabiliyorsunuz? Ve neden hala annenizin evinde oturuyorsunuz? O yapılan evler mallar mülkler kayın aileniz daha rahat para istesin diye mi? Ben olsam kendi aileme üzülür o evden çıkardım, ilk olarak tabi ki. Ve o arabayı da aldırmazdım. Millet ne utanmaz olmuş. Görümcenizin kocası da ayrı geniş tabi ki.
Analı kızlı herşeyi anlatmışsınız ama sizde ya
Maddiyat da dürüstlük iki tarafın şartları eşit değilse suistimale çok açık hale geliyor işte
Böyle diyerek araba almasını normallestirmissiniz ama.Birak golfu araba ne alaka diyecektiniz.Ben de dedım aa golf mu ıstıyor ne alaka gıbısınden yanı arabaysa ıhtıyacı daha uygun bırsey olabılır dıye dusundum bana dıyor kı senın arabandan mı alsak acababen arabamı evlenmeden once almıstım
Siz ne iş yapıyorsunuz konu sahibi?
Böyle diyerek araba almasını normallestirmissiniz ama.Birak golfu araba ne alaka diyecektiniz.
Soyle evlenırken esımın bırıkımı yoktu uzuluyordu annem de benım evım bos sız orda oturun kora odeyecegınıze dedı ondan dolayı burda oturuyoruz evde sıfır bızden once kumsenoturmadı.
Tabıı maaslarımız cok ıyı su an ama ulkenın durumu bellı bugunku ısımız yarın bır krız cıksa olmayabılır ben o yuzden senelerce cok calıstım bırıktırdım
Ah ben bile sinirden kudurdum resmen bunlar nasıl insan ya ve senin eşin neden bu kadar saf yani eşin düşse biri de kaldırır mi acaba neden bu kadar kendini kullandırıyor cok uzuldum sizin adinizaKızlar hepınıze merhaba,
Daha once esımın tum aıle ve akrabalarına verdıgı paralar konusundan bahsetmıstım.
Kendisinin bu yuzden hic birikimi yok ve maası cok ıyı duzeyde. Benım maasım ondan biraz fazla benım bırıkımım var ve benim annemın evınde oturuyoruz.
Dun baska bır olay oldu, ablası evli 2 cocugu var ve ablasının evının yarı parasını da esım vermıs bundan 5-6 yıl once biz tanısmadan daha once ve cocuklara herseylerını o karsılar. Dun dedıgı ablası araba ıstıyormus ve bana dedı kı senden gızlı yapmak ıstemedım ama ben ablama araba alıyorum, sakınce nerden cıktı dedım ablası aramıs aglamıs arabasız bır yere gıdıp gelemıyorlus cocuklarla, senelerdir hayalı hep Bir golf unun olmasıymış aglamıs telefonda aglarken fenalasmıs esım de cok uzulmus, o da abla sen uzulme ben sana alıcam dıye soz vermıs.
Ve ben de dedım ki sakınce yıne, yanı dedım benım arabamın da degısmesı lazım ama hanı ben o ıse hıc gırısmeyelım sımdı dedım bana sen ıstersen arabanı degıstır askım cok guzel olur sana yakısır en guzelı, nasıl olsa senın cok bırıkımın var dedi
Sımdı lutfen bana objektıf bır yorum yapın kızlar.
Not: esım boyle biri hic kıyamıyor yuregı cok yufka, devamlı aılesı tum akrabaları ondan bırseyler ıstıyor ve o da yapıyor bahsetmıstım daha oncekı konumda da.
Onu ben de anlamadım , araba diye ağlamak fenalaşmak çok tövbe estafurullahlık bir durum.Bir de isterken fenalasiyor.
Gorumceye helal olsum valla
Yok bana fazla sakin geldiniz.Aslında sakin degılım sadece ben cok yogun calısıyorum ve dun aksam bunu duydugumda kırıldım konusacak gucum kalmadıgı ıcın yatagıma gectım bugun de esım yurt dısına gıttı cuma donecek. Buraya da hanı o donene kadar mantıklı kafamı toparlayayık dıye dıkırlerınıze ıhtıyacım oldugu ıcın yazdım ona gore cuma bır yol ızlerım dıye
Sinirlerim bozuldu konuyu okudukca. Bazi arkadaslar kavga etmeden soyle falan demis ama bence edin ya yoksa kullaniliyorsunuz hem de esiniz tarafindan. Ne kadar iyi maasi olursa olsun farketmez siz yemeyi bilmiyo musunuz da baskasina yedireceksiniz. Belki ilerde cocuklariniz olacak onlara ev araba alin fazla geliyorsa para. gidin gercekten ihtiyaci olanlara yardim edin ama yuzsuz yuzsuz marka ile siparis veren gorumceye yedirmeyin. :/
Yok bana fazla sakin geldiniz.
Kırılmak yerine başka şeyler yapmayı deneyin.
Kirilmaktan daha önemli sorunlarınız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?