Esimin ablasının isteği

Ben hala neden sakinsiniz onu anlamadım.
Çok saçma.

Aslında sakin degılım sadece ben cok yogun calısıyorum ve dun aksam bunu duydugumda kırıldım konusacak gucum kalmadıgı ıcın yatagıma gectım bugun de esım yurt dısına gıttı cuma donecek. Buraya da hanı o donene kadar mantıklı kafamı toparlayayık dıye dıkırlerınıze ıhtıyacım oldugu ıcın yazdım ona gore cuma bır yol ızlerım dıye

Aynen sımdı bır oncekı mesajda da bır uyeye yazdım zaten kırıldogım nokta senın bırıkımın cok degıstır askım demeesi

Analı kızlı herşeyi anlatmışsınız ama sizde ya
Maddiyat da dürüstlük iki tarafın şartları eşit değilse suistimale çok açık hale geliyor işte

Canım evet benım babam da olmadıgı ıcın esıme annem de ben de cok guvendık esımın bırseyı yok uzulmesın dıye dusunduk hep

Böyle diyerek araba almasını normallestirmissiniz ama.Birak golfu araba ne alaka diyecektiniz.

Maaslariniz cok iyiyse gidin bi ev taksidine girin. Ne diye annenizin evinde durup baskalarina para yediriyorsunuz ki?

Bilmiyorum bir yerlerin ceosu falan ve 80bin tl maasli kisiler falansaniz hem arabayi hem evi alin tabii. Olan parami ablamdan kismam. Ama kendi evimi alamayan durumdayken kimseye para araba alamam.

Allahim! Cirkinleş vazgecir ne arabasi ya! Sanki gelirken iki ekmek al diyor yuh yani. Valla vazgecirmen lazim. Baktin olmadi borca sokman lazim. Senin yerinde olsam cikardim istende. Bu ne ya boyle cok sinirlendim.

Ah ben bile sinirden kudurdum resmen bunlar nasıl insan ya ve senin eşin neden bu kadar saf yani eşin düşse biri de kaldırır mi acaba neden bu kadar kendini kullandırıyor cok uzuldum sizin adiniza

O enişte de nasıl bir enişteyse artık.Kesin bende saf bi' kayınço var diye düşünüp söyletmiştir ablaya da.Siz çalışın görümce yesin , tamam sizin paranızı vermiyor ama eşiniz , eşi çalışmayan bir adam olsa , kirada olsa golf almayı düşünebilecek miydi? Dolaylı olarak sizin paranızı veriyor sizin paranızla alacak arabayı.Siz okuyun yıllarca , çalışın , baba parası da değil emek alın teri var o parada.Görümce yesin.Doldurmuş gibi oldu farkındayım ama eşiniz yanlış yapıyor.Ben görümceme hediye alıcağım zaman eşim uyarır pahalı bişey alma paranı harcama kendine al diye. Kullandırmayın kendinizi lütfen.Yorgun argın işten geliyorsunuz eşinizin söylediğine bakın.

Yok bana fazla sakin geldiniz.
Kırılmak yerine başka şeyler yapmayı deneyin.
Kirilmaktan daha önemli sorunlarınız var.

Eşinizi borca sokun ev alın arsa alın, ne bileyim parasını biryere bağlayın mutlaka.
Siz kendi maaşınızı da ayrıca bir yere bağlayın ki sizden umudu olmasın :)
Ancak böyle çözüm geldi aklıma

Sinirlerim bozuldu konuyu okudukca. Bazi arkadaslar kavga etmeden soyle falan demis ama bence edin ya yoksa kullaniliyorsunuz hem de esiniz tarafindan. Ne kadar iyi maasi olursa olsun farketmez siz yemeyi bilmiyo musunuz da baskasina yedireceksiniz. Belki ilerde cocuklariniz olacak onlara ev araba alin fazla geliyorsa para. gidin gercekten ihtiyaci olanlara yardim edin ama yuzsuz yuzsuz marka ile siparis veren gorumceye yedirmeyin. :/

Benım okuttugum ogrencıler var esım de dıyor kı sen onlara yardım edıyorsun ne guzel ben de aıleme akrabalarıma

Yok bana fazla sakin geldiniz.
Kırılmak yerine başka şeyler yapmayı deneyin.
Kirilmaktan daha önemli sorunlarınız var.

Aslında dedıgım gıbı sakın degılım ama mızacım boyle benım sadece esıme dııl herkese karsı cok hassas dusunup kırılmaktan korkarım tartısmaktan korkarım

Konu sahibi Allah aşkına kendine gelllllllll
Araba almak nedir yaaaa
Kıyameti koparrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…