O enişte de nasıl bir enişteyse artık.Kesin bende saf bi' kayınço var diye düşünüp söyletmiştir ablaya da.Siz çalışın görümce yesin , tamam sizin paranızı vermiyor ama eşiniz , eşi çalışmayan bir adam olsa , kirada olsa golf almayı düşünebilecek miydi? Dolaylı olarak sizin paranızı veriyor sizin paranızla alacak arabayı.Siz okuyun yıllarca , çalışın , baba parası da değil emek alın teri var o parada.Görümce yesin.Doldurmuş gibi oldu farkındayım ama eşiniz yanlış yapıyor.Ben görümceme hediye alıcağım zaman eşim uyarır pahalı bişey alma paranı harcama kendine al diye. Kullandırmayın kendinizi lütfen.Yorgun argın işten geliyorsunuz eşinizin söylediğine bakın.
Kusura bakmayın ama dedikleriniz gerçekten çok ilginç .Aslında dedıgım gıbı sakın degılım ama mızacım boyle benım sadece esıme dııl herkese karsı cok hassas dusunup kırılmaktan korkarım tartısmaktan korkarım
yorum yazmak istemedim ama sinirden yazıyım yanii o zaman annenin evinden derhal cıkman lazım dalga gecmek icin falan mı yazıyosun neden annein evinde oturdun bunca zaman aldır bi villa bi aglamayla golf isteyen abla alam es varsa sen de agla aldır bi villa jeep ne dir yani esin millet vekili yada deniz captanı falan mı cok merak ettimKızlar hepınıze merhaba,
Daha once esımın tum aıle ve akrabalarına verdıgı paralar konusundan bahsetmıstım.
Kendisinin bu yuzden hic birikimi yok ve maası cok ıyı duzeyde. Benım maasım ondan biraz fazla benım bırıkımım var ve benim annemın evınde oturuyoruz.
Dun baska bır olay oldu, ablası evli 2 cocugu var ve ablasının evının yarı parasını da esım vermıs bundan 5-6 yıl once biz tanısmadan daha once ve cocuklara herseylerını o karsılar. Dun dedıgı ablası araba ıstıyormus ve bana dedı kı senden gızlı yapmak ıstemedım ama ben ablama araba alıyorum, sakınce nerden cıktı dedım ablası aramıs aglamıs arabasız bır yere gıdıp gelemıyorlus cocuklarla, senelerdir hayalı hep Bir golf unun olmasıymış aglamıs telefonda aglarken fenalasmıs esım de cok uzulmus, o da abla sen uzulme ben sana alıcam dıye soz vermıs.
Ve ben de dedım ki sakınce yıne, yanı dedım benım arabamın da degısmesı lazım ama hanı ben o ıse hıc gırısmeyelım sımdı dedım bana sen ıstersen arabanı degıstır askım cok guzel olur sana yakısır en guzelı, nasıl olsa senın cok bırıkımın var dedi
Sımdı lutfen bana objektıf bır yorum yapın kızlar.
Not: esım boyle biri hic kıyamıyor yuregı cok yufka, devamlı aılesı tum akrabaları ondan bırseyler ıstıyor ve o da yapıyor bahsetmıstım daha oncekı konumda da.
Benım okuttugum ogrencıler var esım de dıyor kı sen onlara yardım edıyorsun ne guzel ben de aıleme akrabalarıma
Biz de böyle birşey yoktur benim birikimim senin birikimim diye. Bizim denen bir şey vardır. Ve kimse kendi kafasına göre yapamaz. Eşim de yapamaz ben de yapamam. Yani siz de bizim diye bir kavram yok. O yüzden eşin de kendini haklı görüyorMaalesefbir de zoruma giden bana bırıkımımın cok oldugunu soyluyor
İşte böyle yaparsan benim param senin paran diye eşin de gidecek hep kendi parasınş ailesine harcayacak.Iste hıc bırıkımı olmadıgı ıcın benım bırıkımımın de hepsını vermek ıstemedımondan dolayı ev zor gozukuyor
Sana golf az ablam.. ferrari iste sen..Abim olsaydı hemen şimdi arar bi deneme yapardım acaba tepkisi ne olurdu , o değil de yengemin tepkisi ne olurdu artık bilemiyorum
Süper bi fikir
Fenalaşmak mı? Ablası da iyi dümenciymiş. :)Kızlar hepınıze merhaba,
Daha once esımın tum aıle ve akrabalarına verdıgı paralar konusundan bahsetmıstım.
Kendisinin bu yuzden hic birikimi yok ve maası cok ıyı duzeyde. Benım maasım ondan biraz fazla benım bırıkımım var ve benim annemın evınde oturuyoruz.
Dun baska bır olay oldu, ablası evli 2 cocugu var ve ablasının evının yarı parasını da esım vermıs bundan 5-6 yıl once biz tanısmadan daha once ve cocuklara herseylerını o karsılar. Dun dedıgı ablası araba ıstıyormus ve bana dedı kı senden gızlı yapmak ıstemedım ama ben ablama araba alıyorum, sakınce nerden cıktı dedım ablası aramıs aglamıs arabasız bır yere gıdıp gelemıyorlus cocuklarla, senelerdir hayalı hep Bir golf unun olmasıymış aglamıs telefonda aglarken fenalasmıs esım de cok uzulmus, o da abla sen uzulme ben sana alıcam dıye soz vermıs.
Ve ben de dedım ki sakınce yıne, yanı dedım benım arabamın da degısmesı lazım ama hanı ben o ıse hıc gırısmeyelım sımdı dedım bana sen ıstersen arabanı degıstır askım cok guzel olur sana yakısır en guzelı, nasıl olsa senın cok bırıkımın var dedi
Sımdı lutfen bana objektıf bır yorum yapın kızlar.
Not: esım boyle biri hic kıyamıyor yuregı cok yufka, devamlı aılesı tum akrabaları ondan bırseyler ıstıyor ve o da yapıyor bahsetmıstım daha oncekı konumda da.
Üzecek bir durum yok.Siz artik evlisiniz,çocugunuz var mı bilmiyorum ama ilerde olacak...Harcamalarınızı konuşarak ortak yapmaniz gerekir.Yani çok absürt bir durum.Çok ihtiyacı vardır zor durumdalardir yardım edilir ama bu kadarı aşırı saçma.Evet sanıyorum ki tepkım yanlıs olduben de oyle tepkı verıp uzmek ıstemedım onu ama kırılan ben oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?