Esimin ablasının isteği

Yok canım cok ıyı yaptın soyleyın lutfen benım zaten dısardan bır goz olarak yorumlara ohtıyacım var

Aslında dedıgım gıbı sakın degılım ama mızacım boyle benım sadece esıme dııl herkese karsı cok hassas dusunup kırılmaktan korkarım tartısmaktan korkarım
Kusura bakmayın ama dedikleriniz gerçekten çok ilginç .
Millet beni eşek yerine koydu diye neden ben başkalarını kirmaktan korkayim ?

Kimse sormamış ama ben merak ettim.esinizin ortalama aylık geliri ne kadar.kusura bakma sorulmaz belki ama sordum gitti

yorum yazmak istemedim ama sinirden yazıyım yanii o zaman annenin evinden derhal cıkman lazım dalga gecmek icin falan mı yazıyosun neden annein evinde oturdun bunca zaman aldır bi villa bi aglamayla golf isteyen abla alam es varsa sen de agla aldır bi villa jeep ne dir yani esin millet vekili yada deniz captanı falan mı cok merak ettim

Ne kadar pasifsiniz. Sizin gibi eğitimli ve yıllardır iş hayatında olan birine bu tutumu yakıştıramadım ne yalan söyleyeyim. Devamlı " " emojisi ile biten yorumlarınızdan içim kıyıldı.

Aç değiller açıkta değiller ne münasebet böyle bir araba istemek telefonda ağlamak yaa.

Gıcık oluyorum böyle insanlara ya... Bana haksızlık gibi geliyor bilemiyorum... Bi de golf yani... Sana bişe diyim mi ben senin yerinde olsammm bir kuruş vermem eşime. Allah büyük konuşturmasın da ayrılabilirdim yani bu konudan... Bu ne ya arıyor ağlıyor bayılıyor g. Zekalı kadın...

Maalesef bir de zoruma giden bana bırıkımımın cok oldugunu soyluyor
Biz de böyle birşey yoktur benim birikimim senin birikimim diye. Bizim denen bir şey vardır. Ve kimse kendi kafasına göre yapamaz. Eşim de yapamaz ben de yapamam. Yani siz de bizim diye bir kavram yok. O yüzden eşin de kendini haklı görüyor

Paralar gırla ama kayınvalidesinin evinde oturuyor. Ne denir böylesine?

Yufka yüreklilik değil bunun adı bu devirde saflık!. O çakal ablası ağlaya zırlaya birde marka model vererek araba aldıracak kendisine ben de anamın evinde oturucam. Oldu başka??

Böyle giderse daha çok sömürülür sende çok konu açarsın buralara...

Benim evimde oturucaz bide üstüne benim birikimim olacak onun 5 kuruşu olmıcak.. bide ablacığı 80-90 bin liralık golf isticek.. neymiş hayaliymiş.. inan ki sizin yerinizde olsam sakince boşanırdım.. benim hayalimda adam gibi bir adamla evli olmaktı diyip..

Süper bi fikir

Kendi paranı asla eşine dokundurtma ve o evden taşının. Her ay kira ödesin aklı başına gelsin. Ailenizin hakkını yedirtmeyin.

Fenalaşmak mı? Ablası da iyi dümenciymiş. :)

Evet sanıyorum ki tepkım yanlıs oldu ben de oyle tepkı verıp uzmek ıstemedım onu ama kırılan ben oldum
Üzecek bir durum yok.Siz artik evlisiniz,çocugunuz var mı bilmiyorum ama ilerde olacak...Harcamalarınızı konuşarak ortak yapmaniz gerekir.Yani çok absürt bir durum.Çok ihtiyacı vardır zor durumdalardir yardım edilir ama bu kadarı aşırı saçma.
Kavgaysa kavga kuslukse kusluk,bir an önce çözümlenmesi gereken bir şey.

Senin bir an önce kendine gelmen şart birincisi evlilik değil gibi bu ne demek senin paran senin birikimin benim param benim birikimim saçma plan en başta bu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…