Aslinda benim takdir ettiğim kadin tipisiniz. Okumuş, başarılı, piril piril bir kadin.
Maalesef eşin ve ailesi sizi altin yumurta yumurtlayan tavuk gibi görüyorlar galiba.
Eşinize merhametli demişsiniz, ama bence bu merhamet değil.
Yani eşiniz ailesiz 100 cocuk okutsa merhametli derim. Fakir kiza çeyiz yapsa merhametli derim. Ama ablanin lüxünü sizin ve annenizin sirtindan sağlamasi merhamet değildir.
Arkadaşların çoğu yazmış ama bencede hemen yüklü bir kredinin altina sokun
Ya burada ciddi bir tepki koyarsin ya ömür boyu eşinin ailesine verdiği paralari hesaplar durursun
Ayrıca bu sakinligin beni benden aldı
Sanki eşinin ablasi ver bir 100 lira demiş gibi rahatsin
Baska bir konu sahibi vardı
Eşinin asla çocuk istemediğini
evine beş kuruş harcamadigini
hala kıyafetlerini kendi annesinin aldığını sürekli annesinin mallarını kendi üstüne almasi için baskı yapıldığı üzerine konu açmıştı
Tüm kk saçını başını yoldu oturduğu yerden
Ne yapilmaya çalıştığını anladi
. O konu sahibi hala miy miy ne yapsam konuşsam mi kussem mi diye oturuyordu yerinde
Seni tıpkı ona benzettim kusura bakma konu sahibi
Sen kendi maaşından vermesen bile istemesen bile görümcene çalışıyorsun
Ailen seni görümcenin bir tarafi rahat etsin diye mi okuttu
Sen bunca yıl dirsek curuterek eşinin ailesi oturduğu yerden para yesin diye mi çalıştın
Senin üniversite de okuyan zavallı öğrencilere yaptığın yardımla kendi ablasina ev araba almasını bir tutmuş kocan olacak adam
ağzını açıp ev aldin ya daha ne yardımı en az 6000 lira maas giren eve yardım mi olur diyememissin
Daha çok yerler senden
Yemeyenin malını yerler
Canimm yaOlur mu canım sert de yazabılırsın burda sızlerın tecrubelı bayanların fıkırlerıne ıhtıyacım oldugu ıcın varım ona gore bır yol ızleyecegım
BoşanKızlar herkese iyi akşamlar,
Burdaki tüm mesajları tek tek tek okudum, değerli fikirleriniz için çok teşekkür ederim.
Eşime mesaj yazdım, yarın akşam sen gelince konuşmak istiyorum diye. Kendisinden gelen mesaj beni bir kere daha sizlerin ne kadar haklı oldugunuzu gosterdi. Mesajı aynen buraya yazacagım.
Ne oldu askım? Insallah canını sıkan bır durum yoktur? Iyı mısın ıste bir sorun mu var? Ben de yarın aksam ucaktan inince hazır alandayken direk geceki ucakla annemlerin yanına geçeyim diyorum, araba işi için, ocaktan sonra zam gelecekmiş, ablama anneme gelirim dedim. Ama pazar sabahtan ılk ucakla donerım askım. Hem sonraki haftalar bir daha gidemem.
Evet mesaj bu cevap bile yazmadım. Yazamadım. Sanıyorum ben bir hiçim onun için kendi kendine planını yapmış bile.
zaten mesele para değil.Cok cok haklısın. Dıyemedım. Benım de garıp yanım bu.
Esıme uzuluyordum aslında yani soyle daha once yazmıstım, esım kendı kasabasından ıstanbula okumak ıcın gelen ve bu kadar yukselen ılk kısı olmus, aılesıne akeabalarına elınden gelenı yapmak ıstıyor doyordım ama burda sızler sayesınde daha farklı bakmaya basladım.
sen onun hayatında eş, aile olarak yoksun.Kızlar herkese iyi akşamlar,
Burdaki tüm mesajları tek tek tek okudum, değerli fikirleriniz için çok teşekkür ederim.
Eşime mesaj yazdım, yarın akşam sen gelince konuşmak istiyorum diye. Kendisinden gelen mesaj beni bir kere daha sizlerin ne kadar haklı oldugunuzu gosterdi. Mesajı aynen buraya yazacagım.
Ne oldu askım? Insallah canını sıkan bır durum yoktur? Iyı mısın ıste bir sorun mu var? Ben de yarın aksam ucaktan inince hazır alandayken direk geceki ucakla annemlerin yanına geçeyim diyorum, araba işi için, ocaktan sonra zam gelecekmiş, ablama anneme gelirim dedim. Ama pazar sabahtan ılk ucakla donerım askım. Hem sonraki haftalar bir daha gidemem.
Evet mesaj bu cevap bile yazmadım. Yazamadım. Sanıyorum ben bir hiçim onun için kendi kendine planını yapmış bile.
Şakacı seni diyecek gibi duruyor. Eşinize hiçbir yükünüz yok aksine yararınız çok bence de sizi kullanıyorlar konu sahibisen onun hayatında eş, aile olarak yoksun.
evlilikteki statü olarak varsın, o kadar.
gelmene gerek yok. boşanmaya karar verdim desen umursayıp gelir mi? şakacı seni deyip bildiğini mi okur?
Şakacı seni diyecek gibi duruyor. Eşinize hiçbir yükünüz yok aksine yararınız çok bence de sizi kullanıyorlar konu sahibi
sen onun hayatında eş, aile olarak yoksun.
evlilikteki statü olarak varsın, o kadar.
gelmene gerek yok. boşanmaya karar verdim desen umursayıp gelir mi? şakacı seni deyip bildiğini mi okur?
Siz şaka misiniz? Gercek misiniz? Esiniz enayi galiba. Bu kesinlikle iyi niyet olamaz. Kimse bu kadar sacmaligi iyi niyet olarak aciklayamaz.
Sana hic bisey sormadan yaptığına bak adamın biz evliyiz biriz razimisin bild demiyor herşey planlanmış hazır bisey diyemiyorum neden kimse dengini bulamıyorEvet katılıyorum artık burda insanların fikirlerini de okuduktan sonra su an cok olumsuz dusunuyorum
mesele ailesine gidip gitmemesi değil.Bılemıyorum hıc boyle bırsey demedım sımdıye kadar o yuden cevabı nasıl olur bılmıyorum.
Yanı gıdebılır aılesı sonucta ve baska sehırdeler ben burda annemı her gun goruyorum ama olay aıleyı gormek olmayınca
Sana hic bisey sormadan yaptığına bak adamın biz evliyiz biriz razimisin bild demiyor herşey planlanmış hazır bisey diyemiyorum neden kimse dengini bulamıyor
mesele ailesine gidip gitmemesi değil.
sen mesaj atmasan haberin bile olmayacaktı.
seni kaale almıyor, umursamıyor.
bir telefon açıp "aşkım aileme gitmeyi düşünüyorum. sen de gelir misin?" diye sormalıydı.
sen yoksun gibi yaşıyor eşin.
Olabilir canım senin için zor karar biliyorum asla boşan diyemem ama o evden çıkman lazım biliyosun dimi kocan sırtını size dayamış resmen millete calisiyorBelki de ablası arabayı begendi ayırttı bile su an bunu dusunuyorum yanı cok onceden yapılmıs bır plandı belki de
aynen öyle.Belki de ablası arabayı begendi ayırttı bile su an bunu dusunuyorum yanı cok onceden yapılmıs bır plandı belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?