Esimin ablasının isteği

Olabilir canım senin için zor karar biliyorum asla boşan diyemem ama o evden çıkman lazım biliyosun dimi kocan sırtını size dayamış resmen millete calisiyor

Aslında zor karar degıl ben ayrılıktan korkmuyorum yani 2 gun uzulur ozlerım 3. Gun hayatıma devam ederım. Eger yapmam gereken o olursa yaparım. Ben sadece tartısma kavgadan cok korkarım hıc bana gore dııl susup gıderım

Offf böyle insanlar bin kat daha fazla yaralanıyor yaaa iki kelime laf et sende kendini yiyip duruyorsun

elbette zorlamamalı ancak gönlünü almalıydı.

gelir misin, meşgul müsün, gelsen ne güzel olur vb cümleler kursaydı sorun değildi.

konuşmamız gerek diyorsun ama arama gereği bile duymuyor. 3-5 formalite cümleyle planını sana son dakikada mesaj atıyor.

çok çirkin.

Evet kendısı yurt dısında ben oyle normalde zırt pırt mesaj atmam cunku hep gunduz toplantıda oluyor aksam otele donunce de yemek yerken o yazar. Yanı normal bir zamanda da bana muhakkak sorardı su an planlar coltan yapılmıs zaten

eğer evliliğe saygınız varsa karı koca olarak, gerekirse sınırları aşmadan kavga edin. korkmayın.

susmak kabullenmektir.
konuşmadan birbirinizi anlayamazsınız.

gerekirse kırıp kırılacaksın evliliği korumak için.

Belki de ablası arabayı begendi ayırttı bile su an bunu dusunuyorum yanı cok onceden yapılmıs bır plandı belki de
Arkadasım eğer şimdi eşini arayıp
O araba alınmayacak eğer bir lira katkın olursa bu eve hiç gelme. Dersen eşinin ne yapacağını görme sansın olur
Eğer bu cümleyi kurmazsan araba alınır ileride bişey söylesen bile
Ben sana demiştim sen de ses çıkarmadığı için rıza gösterdim diye düşünür ve haksız da sayılmaz

evlilik bu değil bence.
sence?

ya da A asli0282 eşine sürprizim vardı de.
"sıfır ev, sıfır eşyalar almaya karar verdim.
müsait zamanda ev bakacağım. o yüzden fazla açılma kocacığım.

birikimim yok, çünkü anneme lazımdı.

maaşlarımızı dengeli harcayalım."

de.

Sizinki evlilik değil.Adamin size saygısı yok umursamıyor. Yanlız adam iyi yere dükkan açmış. Nerdeyse 40 yaşına gelmiş bir dikili taşı yok. Belki var ama siz bilmiyorsunuz. Zenginde bir hatun almış ağzı var dili yok. Oh ne güzel dünya

Normalde ben soyle bır ınsanım sessizce gıderım yok olurum ama sızın dedıgınızı denesem mi bilemedim şimdi

Cok dogru dıyorsun onun ceyregı maasını alan arkadaslarının evleri arabaları yazlıkları herseyi var ben bunu onemsemedim ama sanırım hata yaptım

Tam demin sana mesaj yazacaktım eşin enayi falan değil yada somurulmuyor
Adam parasini ailesine harcamak istiyor ve harcıyor

Bunu yaparken karısının maaşına kaynanasinin verdiği eve güveniyor para benim param sana tek kuruş harcamam kendi maaşından ne yaparsan yap demek evlilik değil
Sizin ortak birikiminiz olabilecek çocuğunuz adamın umru değil

Bence mesaja cevap vermelisin yoksa dediğin gibi ablası çoktaaan arabayı ayırtmış olabilir. Önemli bi konu önce buraya gel diyebilirsin mesela. Gönderme bence

Bu kadar sessiz naif kavgadan korkan bir bayanın özel sektörde bu kadar yükselebilmesi şaşırttı beni doğrusu Kurtlar sofrasıdır oralar. Adamı yola getirmek istiyorsan bir silkelen kendine gel . Sizin sonunuzu iyi görmüyorum. İcine ata ata patlıyacak o evlilik elinde.

Evlılıgımde boyleyım duygusal hayatımda yani. Cunku o konuda hıc tecrubem olmadı. Kendımı okumaya ve calısmaya verdıgım ıcın omrumce

Yazmayayım arkadaşlar yazmış herşeyi dedim ama dayanamadım. Bak canım ben de kavga bağırış çağırış hiç sevmem. Susar otururdum benim tam tersi bir eşim var. 5 yıllık evliyiz, konu olursa tartışırız. Ben cevap vermezdim başlarda o da sen niye cevap vermiyorsun diye bir kızdı, iki kızdı. Şimdi direkt cevap veriyorum. Bu tartışmalar da çok iyi oldu. Birbirimizi daha iyi tanıdık. Tartışma olmadan evlilik olmaz ki...

Tatli dili ile cok sacma seyleri sizin gözünüzde normallestirmis. Cok üzüldüm sizin icin. Inanın daha iyisini hakediyorsunuz. Siz sustukça hicbir sey düzelmeyecek. Belki siz edebinizden susuyorsunuz ama her insan bunu anlayabilecek kapasite de olmuyor. Belli ki eşiniz anlayamıyor o yüzden konusmak zamanı..

Kendi değerinizin farkına varıp doğru kararlar vermenizi ve kalbinizin güzelliğinde yaşamanızı dilerim.

Sevgili jannefel zaten o verdıgı cevap en cok benı kırdı rahatsız etti
Canım cok yüksek maaş alan üst düzey yönetici tanıdığım insanlar var, inan hepsi karısına kraliçe muamelesi yapıyor. Kendi çalışanlarını karısının ve çocuklarının özel işlerine koşuyorlar. Tabi hepsi değil ama çoğu böyle. Surekli elestiriliyorlar. Senin eşin değişik bir model :))) yada bu tip erkekler, kim kaprisli tripli talepkarsa onun isteklerini karşılamak için yaratilmislar. Sen de biraz talepkar ol bakalim biraz da sen ağla sızla. Ondan anlıyordur belki ablası cozmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…