Olabilir canım senin için zor karar biliyorum asla boşan diyemem ama o evden çıkman lazım biliyosun dimi kocan sırtını size dayamış resmen millete calisiyor
Offf böyle insanlar bin kat daha fazla yaralanıyor yaaa iki kelime laf et sende kendini yiyip duruyorsunAslında zor karar degıl ben ayrılıktan korkmuyorum yani 2 gun uzulur ozlerım 3. Gun hayatıma devam ederım. Eger yapmam gereken o olursa yaparım. Ben sadece tartısma kavgadan cok korkarım hıc bana gore dııl susup gıderım
elbette zorlamamalı ancak gönlünü almalıydı.Ben gıdemem cunku cumartesi calısacagım hem de uzun saatler bundan sormamıstır ama soyle bırsey var ben de pek gıtmıyorum zaten o da soylemez zorlamaz. Bayramda gıtmıstım en son.
Ama benı kaale almadan coktan planlar yapılmıs bile dedıgınız gibi
aynen öyle.
uçaktan inip uçağa binmesi, ailesine gitme kararı alması, ancak hiçbirinden senin haberin olmaması.
çok saçma değil mi sence de?
kocan iş icabı şehir dışında ama zen 7 kat yabancı gibi eşinin planlarında yoksun ve habersizsin.
eğer evliliğe saygınız varsa karı koca olarak, gerekirse sınırları aşmadan kavga edin. korkmayın.Aslında zor karar degıl ben ayrılıktan korkmuyorum yani 2 gun uzulur ozlerım 3. Gun hayatıma devam ederım. Eger yapmam gereken o olursa yaparım. Ben sadece tartısma kavgadan cok korkarım hıc bana gore dııl susup gıderım
Arkadasım eğer şimdi eşini arayıpBelki de ablası arabayı begendi ayırttı bile su an bunu dusunuyorum yanı cok onceden yapılmıs bır plandı belki de
evlilik bu değil bence.Evet kendısı yurt dısında ben oyle normalde zırt pırt mesaj atmam cunku hep gunduz toplantıda oluyor aksam otele donunce de yemek yerken o yazar. Yanı normal bir zamanda da bana muhakkak sorardı su an planlar coltan yapılmıs zaten
ya da A asli0282 eşine sürprizim vardı de.Arkadasım eğer şimdi eşini arayıp
O araba alınmayacak eğer bir lira katkın olursa bu eve hiç gelme. Dersen eşinin ne yapacağını görme sansın olur
Eğer bu cümleyi kurmazsan araba alınır ileride bişey söylesen bile
Ben sana demiştim sen de ses çıkarmadığı için rıza gösterdim diye düşünür ve haksız da sayılmaz
evlilik bu değil bence.
sence?
Sizinki evlilik değil.Adamin size saygısı yok umursamıyor. Yanlız adam iyi yere dükkan açmış. Nerdeyse 40 yaşına gelmiş bir dikili taşı yok. Belki var ama siz bilmiyorsunuz. Zenginde bir hatun almış ağzı var dili yok. Oh ne güzel dünya
Tam demin sana mesaj yazacaktım eşin enayi falan değil yada somurulmuyorKızlar herkese iyi akşamlar,
Burdaki tüm mesajları tek tek tek okudum, değerli fikirleriniz için çok teşekkür ederim.
Eşime mesaj yazdım, yarın akşam sen gelince konuşmak istiyorum diye. Kendisinden gelen mesaj beni bir kere daha sizlerin ne kadar haklı oldugunuzu gosterdi. Mesajı aynen buraya yazacagım.
Ne oldu askım? Insallah canını sıkan bır durum yoktur? Iyı mısın ıste bir sorun mu var? Ben de yarın aksam ucaktan inince hazır alandayken direk geceki ucakla annemlerin yanına geçeyim diyorum, araba işi için, ocaktan sonra zam gelecekmiş, ablama anneme gelirim dedim. Ama pazar sabahtan ılk ucakla donerım askım. Hem sonraki haftalar bir daha gidemem.
Evet mesaj bu cevap bile yazmadım. Yazamadım. Sanıyorum ben bir hiçim onun için kendi kendine planını yapmış bile.
dene ki eşinin niyetini görNormalde ben soyle bır ınsanım sessizce gıderım yok olurum ama sızın dedıgınızı denesem mi bilemedim şimdi
Bu kadar sessiz naif kavgadan korkan bir bayanın özel sektörde bu kadar yükselebilmesi şaşırttı beni doğrusu Kurtlar sofrasıdır oralar. Adamı yola getirmek istiyorsan bir silkelen kendine gel . Sizin sonunuzu iyi görmüyorum. İcine ata ata patlıyacak o evlilik elinde.
Canım cok yüksek maaş alan üst düzey yönetici tanıdığım insanlar var, inan hepsi karısına kraliçe muamelesi yapıyor. Kendi çalışanlarını karısının ve çocuklarının özel işlerine koşuyorlar. Tabi hepsi değil ama çoğu böyle. Surekli elestiriliyorlar. Senin eşin değişik bir model :))) yada bu tip erkekler, kim kaprisli tripli talepkarsa onun isteklerini karşılamak için yaratilmislar. Sen de biraz talepkar ol bakalim biraz da sen ağla sızla. Ondan anlıyordur belki ablası cozmusturSevgili jannefel zaten o verdıgı cevap en cok benı kırdı rahatsız etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?