- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
Bence esinize soyleyin once bi eve gelsin sizin sinirden susmaniz onlarin ekmegine yag surer. Mesele sadece araba meselesi degil. Gercekten esiniz umirsamiyor. Yani bi yandan gaza gelmenizi de istemiyorum belki bu davranislarinin farkinda degildir bunun disinda cok iyi bir insandir kaybetmeyin tabiki ama susarak da olmaz bu sekilde.Kızlar herkese iyi akşamlar,
Burdaki tüm mesajları tek tek tek okudum, değerli fikirleriniz için çok teşekkür ederim.
Eşime mesaj yazdım, yarın akşam sen gelince konuşmak istiyorum diye. Kendisinden gelen mesaj beni bir kere daha sizlerin ne kadar haklı oldugunuzu gosterdi. Mesajı aynen buraya yazacagım.
Ne oldu askım? Insallah canını sıkan bır durum yoktur? Iyı mısın ıste bir sorun mu var? Ben de yarın aksam ucaktan inince hazır alandayken direk geceki ucakla annemlerin yanına geçeyim diyorum, araba işi için, ocaktan sonra zam gelecekmiş, ablama anneme gelirim dedim. Ama pazar sabahtan ılk ucakla donerım askım. Hem sonraki haftalar bir daha gidemem.
Evet mesaj bu cevap bile yazmadım. Yazamadım. Sanıyorum ben bir hiçim onun için kendi kendine planını yapmış bile.
Anlıyorum ama zararın neresindrn dönerseniz kardır.Size saygı duymayan bir aileye neden eşinizin parasını yediriyorsunuzki.Bir saygısızızlığınız olmadıysa sizi yok saymaları doğrumu.Eşiniz evli olduğunu idrak edememişki,onun size saygısı yok ailesinindr olmaz tabi.Bu duruma bir an mnce el koyun yoksa sizinde kendinize saygınız kalmazIlk evlenme teklıf ettıgınde aslında ben hayır demıstım ama ıs ıle ılgılı hedeflerım vardı hıc evlılık dusunmuyordum ondan sonra esım ıkna ettı.
Dugun aslında ben ıstedıgım yerde yapabılevek durumummvardı ıstanbulda ıstedıgım mekanda ama aılesı gunah dermıs dıye ve esım ezılmesın dıye sadece nıkah ve kokteyl oldu. Yanı az bır para ıle.
Ev kurma da bu eve uygun dolaplar(yatak odası) ve tum ankastre mutfak esyaları(buzdolabı, bulasık mak, fırın, mıkrodalga) felan hersey vardı sadece koltuk takımı salon takımı aldık, onları da beraber aldık.
Aılesının bana saygısı olmadıgını ben de dusunuyorum benı bugune kadar 1 kere aramadılar bır kere nasılsın demedıler, ben ararsam mesaj yazarsam cevap verırler o kadar
İyi biri olması iyi bir eş olduğu anlamına gelmiyorki.Dışarda yüzlerce iyi insan var buna eşim dediysen sadece iyi olması yetmez bir eş gibi davranıyor olması lazım.Evet çok sakin ,iyi anlaşıyoruz ,kavga etmiyoruz filan demiştiniz önceki mesajlarda galiba.Eşiyle tartışan,hatta şiddet uygulayan,bir sürü sorun çıkaran erkeklere aynı şartları sunun emin olun yüzde 99 u sizin eşiniz gibi davranır.Hazır ev,hiç bi beklentisi olmayan kadın,parası var aileden malı var.Maaşını alıyor istediği gibi harcıyor,hiçbir evlilik sorumluluğunu taşımıyor,kadında değil kıyamet koparmak tek bir kötü cümle dahi söylemiyor,böyle ortamda her erkek melek olur zaten :)Esım yarın aksam gelecek yurt dısından gelınce konusacagım tabii ki. Ben hani hep esimle aramız iyi iyi temiz biri paranın ne onemı var ki dıye dusundum, burda sızlerden fıkır almamın nedenı de sızlerden objektıf yorumlarınızı almak
Oraya gitmeden buraya gel bir daha burayada gelme fırsatın olmayabilir yoksa de.Tutuşsun biraz bence.Bu adam resmen sizi kullanıyor.İstanbulda bedava ev ve eş hizmeti alıyor,parasını memlekete akıtıyor.Sizin gideceğinden haberiniz mesaj atınca oluyor ama anne ve ablayla konuşulup proğram yapılmış farkındamısınız?Bütün arkadaşlar söylemiş bu sakinliğiniz normal değil konunuz fake de olabilir.Ben olsam direk boşardım yada boşamayı göze alıp açıkca tehdit ederdim.Hazır oraya gitmişken dönüşte kalacağın evide ayarla ,buraya gelemeyeceksin kilidide değiştirdim,seni boşuyorum.Akşam gelseydin bunu konuşacaktık ancak sen beni ailen olarak görmediğinden proğramını yapmışsın,bende konuşmaya gerek görmüyorum deyin.Kızlar herkese iyi akşamlar,
Burdaki tüm mesajları tek tek tek okudum, değerli fikirleriniz için çok teşekkür ederim.
Eşime mesaj yazdım, yarın akşam sen gelince konuşmak istiyorum diye. Kendisinden gelen mesaj beni bir kere daha sizlerin ne kadar haklı oldugunuzu gosterdi. Mesajı aynen buraya yazacagım.
Ne oldu askım? Insallah canını sıkan bır durum yoktur? Iyı mısın ıste bir sorun mu var? Ben de yarın aksam ucaktan inince hazır alandayken direk geceki ucakla annemlerin yanına geçeyim diyorum, araba işi için, ocaktan sonra zam gelecekmiş, ablama anneme gelirim dedim. Ama pazar sabahtan ılk ucakla donerım askım. Hem sonraki haftalar bir daha gidemem.
Evet mesaj bu cevap bile yazmadım. Yazamadım. Sanıyorum ben bir hiçim onun için kendi kendine planını yapmış bile.
Keske benim abim olsaKızlar hepınıze merhaba,
Daha once esımın tum aıle ve akrabalarına verdıgı paralar konusundan bahsetmıstım.
Kendisinin bu yuzden hic birikimi yok ve maası cok ıyı duzeyde. Benım maasım ondan biraz fazla benım bırıkımım var ve benim annemın evınde oturuyoruz.
Dun baska bır olay oldu, ablası evli 2 cocugu var ve ablasının evının yarı parasını da esım vermıs bundan 5-6 yıl once biz tanısmadan daha once ve cocuklara herseylerını o karsılar. Dun dedıgı ablası araba ıstıyormus ve bana dedı kı senden gızlı yapmak ıstemedım ama ben ablama araba alıyorum, sakınce nerden cıktı dedım ablası aramıs aglamıs arabasız bır yere gıdıp gelemıyorlus cocuklarla, senelerdir hayalı hep Bir golf unun olmasıymış aglamıs telefonda aglarken fenalasmıs esım de cok uzulmus, o da abla sen uzulme ben sana alıcam dıye soz vermıs.
Ve ben de dedım ki sakınce yıne, yanı dedım benım arabamın da degısmesı lazım ama hanı ben o ıse hıc gırısmeyelım sımdı dedım bana sen ıstersen arabanı degıstır askım cok guzel olur sana yakısır en guzelı, nasıl olsa senın cok bırıkımın var dedi
Sımdı lutfen bana objektıf bır yorum yapın kızlar.
Not: esım boyle biri hic kıyamıyor yuregı cok yufka, devamlı aılesı tum akrabaları ondan bırseyler ıstıyor ve o da yapıyor bahsetmıstım daha oncekı konumda da.
cok özür dileyerek yazıyorum bence eşiniz iyi niyetli biri falan degil aksine kurnaz çok sinsiOlur mu canım sert de yazabılırsın burda sızlerın tecrubelı bayanların fıkırlerıne ıhtıyacım oldugu ıcın varım ona gore bır yol ızleyecegım
Ayy süpersin deminden beri gülüyorum yorumuna gece geceHer şey bir kenara bir insan telefonda arabam yok, keşke Golf'um olsa diye nasıl ağlar da fenalaşır? Düşünüyorum hayal ediyorum olmuyor
Siz de eve gelince neden boğazda yalıda oturamıyorum diye kendinizi duvardan duvara vurun, Benimle Evlenir Misin Caner gibi dilinizi ısırıp kafanızda bardak kırın ama o arabayı aldırmayıııııınnnn
Böyle bir kardeşimiz yok ki ne yapalım kafada bardak kırmaya devamAyy süpersin deminden beri gülüyorum yorumuna gece gecebogazda yalida oturmak icin kendimi duvardan duvara vurasim var, ama faydasi olurmu bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?