Esimin ablasının isteği

Bence esinize soyleyin once bi eve gelsin sizin sinirden susmaniz onlarin ekmegine yag surer. Mesele sadece araba meselesi degil. Gercekten esiniz umirsamiyor. Yani bi yandan gaza gelmenizi de istemiyorum belki bu davranislarinin farkinda degildir bunun disinda cok iyi bir insandir kaybetmeyin tabiki ama susarak da olmaz bu sekilde.

Anlıyorum ama zararın neresindrn dönerseniz kardır.Size saygı duymayan bir aileye neden eşinizin parasını yediriyorsunuzki.Bir saygısızızlığınız olmadıysa sizi yok saymaları doğrumu.Eşiniz evli olduğunu idrak edememişki,onun size saygısı yok ailesinindr olmaz tabi.Bu duruma bir an mnce el koyun yoksa sizinde kendinize saygınız kalmaz

cok sacma.niye aılesine ablasına araba alayım ki enayı miyim? ev arsa alsın yatırım yapsın ... hayatta böyle bir adami kanul etmezdim direk kapının önüne koyardım

İyi biri olması iyi bir eş olduğu anlamına gelmiyorki.Dışarda yüzlerce iyi insan var buna eşim dediysen sadece iyi olması yetmez bir eş gibi davranıyor olması lazım.Evet çok sakin ,iyi anlaşıyoruz ,kavga etmiyoruz filan demiştiniz önceki mesajlarda galiba.Eşiyle tartışan,hatta şiddet uygulayan,bir sürü sorun çıkaran erkeklere aynı şartları sunun emin olun yüzde 99 u sizin eşiniz gibi davranır.Hazır ev,hiç bi beklentisi olmayan kadın,parası var aileden malı var.Maaşını alıyor istediği gibi harcıyor,hiçbir evlilik sorumluluğunu taşımıyor,kadında değil kıyamet koparmak tek bir kötü cümle dahi söylemiyor,böyle ortamda her erkek melek olur zaten :)

Oraya gitmeden buraya gel bir daha burayada gelme fırsatın olmayabilir yoksa de.Tutuşsun biraz bence.Bu adam resmen sizi kullanıyor.İstanbulda bedava ev ve eş hizmeti alıyor,parasını memlekete akıtıyor.Sizin gideceğinden haberiniz mesaj atınca oluyor ama anne ve ablayla konuşulup proğram yapılmış farkındamısınız?Bütün arkadaşlar söylemiş bu sakinliğiniz normal değil konunuz fake de olabilir.Ben olsam direk boşardım yada boşamayı göze alıp açıkca tehdit ederdim.Hazır oraya gitmişken dönüşte kalacağın evide ayarla ,buraya gelemeyeceksin kilidide değiştirdim,seni boşuyorum.Akşam gelseydin bunu konuşacaktık ancak sen beni ailen olarak görmediğinden proğramını yapmışsın,bende konuşmaya gerek görmüyorum deyin.

Yaa şimdi ben el oğlu el oluyorum ama benimde bir gelinceyizim var bende bir gorumcukum
Senin gorumcukun karşısında durup söyle okkali bir puu diyesim geldi
O nasıL bir abla yaa ben kiyamiyorum evinde bi tabak çorba içmeye akşam çocuklarına versin diye
Hee yoklukdan mi?diil çok şükür.
Sende kocanin kafayı bi tık tıkla işaret parmağınla bi bak boşu dolumu?ümit var mı?
Ya birikim yapsın gün sadece bugün mu?yarın Allah korusun bişey olsa arkanızda duracak varmı? Var demesin varsa ne kadar zamana var acaba onu desin!

He Ağaoğlu koc felansa!
Bi Zahmet söylede utansin da kaynanasının evini boşaltın bir ev alsın karısına ailesine evvela!
Sende lütfen koca namzetlerine bi dirsek göster in anamlar in sırtından de!
O kadar adam olmuşsun aferin sana de hadi evimizi de alalim

Keske benim abim olsa

Kardesim bana 2 daire araba vs almistir yani.banka hesabim hic bos kalmaz.
Simdi evlense esi ona bu konuda 1 kelime soylese cok komik gelir bana.
Yufka yureklilik degil bu kardeslik.
Ben mi istedim kardesimden hayir benim zaten alabilecek durumum varken yapiyor bunlari.
Esine yada sevgilisine ne yaptigi beni alakadar etmeyecegi gibi bizim aramizda ki maddi muhabbette kimseyi ilgilendirmez.
Eski esim pek orneklemeye girmiyor ailesiyle uzak bir tipti ama simdi ki evlenecegim insan kizkardesine diledigini alsin versin.ama bu da mesafeli aile iliskilerine sahip.
Her ailenin kardesin iliskisi farklidir.

Olur mu canım sert de yazabılırsın burda sızlerın tecrubelı bayanların fıkırlerıne ıhtıyacım oldugu ıcın varım ona gore bır yol ızleyecegım
cok özür dileyerek yazıyorum bence eşiniz iyi niyetli biri falan degil aksine kurnaz çok sinsi
bulmuş sizin gibi kadını sömürüyor bilmiyorum evin giderleri nasıl karşılanıyor ama karısına arabanı sen al en iyisine layıksın diyip ablasına golf alacak adam iyi niyetli değil uyanık adamdır...
ablayada pes ben kocamdan 30 milyarlık araba isteyemiyorum gayet kolay alacak durumu olmasına rağmen
kocanız evlilik birliğini kavrayamamış

Esinizin parasini bir yere baglayin siz. Borca girin beraber. Pahali bir ev alin. Bu erkekler boyle. Benimki de oyle ama allahtan parasi yok verecek cebinde evin kirasi olsa tek para abisi kardesi istese aninda cikartir verir. Evin kirasini kim nasil odeyecek hic umrund olmaz. Gervekten bu huyundan nefret ediyorum nefret.

Canim cok acil ailenin yanina gitmeden eve gelmen gerek cunku cozmemiz gereken bir sorun var de. Gelirse artik bu evliligin cok baska bir boyuta gecmesi gerektigini ve ailesine belli butcede gerekli yardimi yapmasini soyleyin. Annenizin evinden cikacaginizi parasini yeni gececeginiz eve harcamasini isteyin. Birincil ailesi sen oldugunu hatirlamasi idrak etmesi gerekiyor esinin. Bence diger arkadaslarinda dedigi gibi esiniz yufka yurekli degil sizin gibi iyi niyetli saf bir kadini bulmus ailecek yiyor. Sizi sevdigini dusunmuyorum tamamen mantik evliligi yapmis bence. Hatta tv de neler neler izliyoruz. Bu sekilde bi yasantiyla ailesine surekli biseyler alip sizden sikilinca kapiya koyacak bir karaktere sahip oldugunu dusunuyorum. Kusura bakmayin ama benim esim cebinde son 5 tl sini cikarip bana verir kendi ac kalir gerekirse. Evlilik budur maddiyatta maneviyatta ayni yasanir. O size maasini vermiyor siz ona maasinizi vermiyorsunuz ama ortada cok.buyuk bir sikinti var. O ev annenizin evi ve oraya kira odemiyor. En azindan evin ederi.neyse yari parasini kira gibi her ay annenize vermeliki hersey esit olsun. Bence gercekten cok iyi.niyetlisiniz bu yuzden adamin gercek niyetini anlamiyorsunuz. Esiniz.tum bu isteklerinizi kabul etmez ve ablasina araba alirsa bosanacaginizi soyleyin. Sizi gercekten seviyorsa zaten bunu goze alamaz. Ama bosanmayi kabul ederse bunca sene kandirilmissiniz ve kullanilmissiniz derim. Umarim sandigimiz gibi degildir ve esiniz gercekten cok saf biridir.

Kii kaldiki okadar para kazanan bi adam en azindan dugununu vs diger masraflarini kredi ceker yinede yapardi. Ayrica o krediyi cokta rahat oderdi o maasla. Birikimim yok askim diye diye sizi yemis senelerce. Hem kari koca uzun suredir memur hem cocuk masraflari yok esiniz karsilayacak ve ustune esiniz uzulec3k araba istedi diye araba alacak. Kesinlikle esinizin iyi niyetli oldugunu dusunmuyorum. Cok para kazanirim ablamin ihtiyaci varsa gerekli yardimlari yaparim. Ne bileyim abla her ay.mutfak alisverisin.bende derim birde faturalarini ben odeyecegim derim. Ama kalkip ben toplu tasimada zorlaniyorum diye uzulen ablama ustelik durumu varken kalkip birde 100 milyara yakin bir araba almam. Helede memurlar aylik evlerine en dusuk 5000 tl 6000 tl giriyor eminim buna. He aylik 100 bin tl kazanirim neyse orasi ayri. Zat3n param cok nereye harcicam baska der yaparim. Ama bilmiyorum da esiniz sizi kullaniyor bence. Ciddi ciddi karsiniza alip konusmali ya gercek.bir evlilige donmeli bu is yada bitmeli. Orta yolu yok.

Her şey bir kenara bir insan telefonda arabam yok, keşke Golf'um olsa diye nasıl ağlar da fenalaşır? Düşünüyorum hayal ediyorum olmuyor

Siz de eve gelince neden boğazda yalıda oturamıyorum diye kendinizi duvardan duvara vurun, Benimle Evlenir Misin Caner gibi dilinizi ısırıp kafanızda bardak kırın ama o arabayı aldırmayıııııınnnn

Ay aynı evde paralar ayri mı ? Yada eşi varken neden ailesine saçma aileme veriyorum ayağına sizi mı kandırıyor dicem ama araba alınması söz konusu ile bilemem. Bişey diyemedim siz zaten en başından beri ailesine vermesini sorun etmemissiniz bunu da edeceginizi sanmiyorum

Ayy süpersin deminden beri gülüyorum yorumuna gece gece bogazda yalida oturmak icin kendimi duvardan duvara vurasim var, ama faydasi olurmu bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…