Esimin ablasının isteği

Ben abimi arayip bir türlü kendine bir golf anlamadim abi oooyyy, diye zirlasam, abim bana küfür filan eder inan ki.
Böyle sacmalik görmedim ben.
Ben abimi arayıp böyle birşey desem, dünyalık dertler için canını sikma. Gideceğin yere otobüs var minibüs var. Yürü ayakların var. Olmayanları düşün şükret der :)

Bence o ablanin hali hazirda birikmis parasi zaten var, golf'uda bu parayla alacak, fakat sizin adam sizi kandiriyor konu sahibi.

Bu durumdan kendine pay cikarip elindeki parayi baska bir yerlerine sivayacak bilmis ol.

Sonucta bu abla deli filan degil? Hadi canina tak etti, otobüsden biktin, biraz iclendin filan. Hadi cok tuhaf bir kadin diyelim, araba diye agladi.

Ama fenalastigin esnada marka belirtmek nedir yahu? Golfda golf diye aglayip kriz gecirmek nedir? Bunlar yalan konu sahibi, inanma.

O golfu ablasi zaten alacak, kardesiylede paylasmistir. Ama kocaniz ne yapacak onca parayi? Sizi daha önce aldatmisligi filan varmi?

Konu sahibi ben sizi haddinden fazla sakin buldum, biraz sinir, bir cok problemi cözer. O kapilari biraz carpin derim, biraz esin gürleyin artik. Bu adama bukadar iyilik fazla gibi geldi bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
+10000

Ben degil araba abimden ekmek bile isteyemem sonuçta oda ev geçindirmekle yükümlü sanırım eşinin ailesi arsızlığı çoktan ele almış bacım

Sende işteyken eşini ara .
Annem evini kiraya vermek istiyormuş bize ev al aşkım lüks ev al ayy fenalasiyorummm evin bahçesi de olsun x semtte olsun..Yardımcı da al eve 7 /24 çalışsın çok kötüyüm de tamam diyene kadar da içini çeke çeke ağla..

Şaka maka o adamın parasını bi yere bağla kuzum bu kadarda eli açık olunmaz..Ev iyi bi seçenek. .

Ay ben cok agir konuşacağım kusura bakmayin. Bence de esiniz sizi kullaniyor oh ne rahat siz olmasaniz en az 6 7 bin lira kira ödeyecek faturalar mutfak giderleri. Sizinle olunca ev bedava gönlünce seks yapıyor ev masraflari yari yariya hatta belki siz daha fazla. Daha bir ignesi gecmemis size yagdirsin bakalim ailesine.

Tek cozum borca sokmak ve yardim etmeyin kendisi odesin. Bu da olmazsa ayrilmayi bile düşünün bariz kullaniliyorsunuz.

Arabaya ihtiyacı olan Golfte golf diye tuttururmu Allah aşkına. Ayağımı yerden kessin yeter der. Bu ne? Şu an Bmw kullanıyorum ama ayağımı yerden kessin mantığıyla zamanında hyundai i10 kullandım,imkanlar düzeldi değiştirdim ama ihtiyacım var arabası değil Golf yani. Acınacak bir ablada yok ortada zaten. Eşi var başında,kendide çalışıyor,kira ödemiyor,çocukların masrafı zaten sizde ee alsın Golf mü istiyor ne istiyorsa. Gitsin eşine ağlasın yani.
Eşinizde bir tuhaf. Siz arabamı değiştireyim deyince kendin hallet birikimin var diyor,abla isteyince alalım oluyor.
Size tek söyleyebileceğim,kendinizi kullandırmayın. Çıkın ailenizin evinden,eşinizede güzel bir ev aldırın,ödesin. Belliki size güvenip bu kadar rahat davranıyor ama siz onun ailesine bakmak zorunda değilsiniz. Sakin kalınacak bir durumda yok ortada. Bu resmen kullanmak yani,başka açıklaması yok. Asla müsade etmeyin,o araba alınırsa,1 sene sonra Mercedesim olsun,çok istiyorum ,yetmedi bize Golf sığamadık diye ağlayabilecek bir abla ve ona tamam diyecek bir eşiniz olacak emin olun. Bunun sonu gelmez.
Çekin resti.
Hadi dese ki ben şu kadar biriktirdim 5bin lira verebilir misin üzerini tamamlayıp alayım,amenna ama bu bambaşka bir boyut. Asla kabul edilemez.

Ben zaten kocası başında ve çok zor durumda kalmayan birine hemde keyfi için bi araba almazdım müsadede etmezdim.
Benim burda takıldığım tek şey eşinizin size sana yakışır senin birikimin var demesi yani çok saçma.
Ama senin birikim yapman iyi olmuş

Ay sinirden kudurdum resmen. Keşke okumasaydim şu konuyu ya. A asli0282 resmen kullaniliyorsunuz. Ben olsam hayatta aldırmazdim. Israr ederse boşanmaya kadar giderdi bu iş. Ciddiyim. Arada size karşı ne saygı var ne sevgi. İnsan sormaz mi böyle bi düşüncem var uygun görür müsün diye ? Abla da işi çözmüş. Yada belki planlı bir şeydir,bilemiyorum. Ama eşinizin iyi niyetle yapmadığı kesin. Ortalığı ayağa kaldirmistim ben olsam. Araba almasini gectim beni es yerine koyup fikrimi sormamasina kizardim daha cok. Gözünüzü açın lütfen.

ayrılıktan korkmaman seni bu evlilik için caba sarfetmemetye itmesin.ayrılırsan seninde hatan olacak aileni bütce harcamanı iyi planlamadıgın için basta önlem almadıgın için

Evlılıgımde boyleyım duygusal hayatımda yani. Cunku o konuda hıc tecrubem olmadı. Kendımı okumaya ve calısmaya verdıgım ıcın omrumce
sizinkisi kesinlikle yaş kaygısından bir evlilik olmuş gidin psikoloğa bunu demesse bende insan değilim.

Bu konu benim sinirlerimi yıprattı yemin ederim bi daha açıp okumayacağım. Ben karar verdim eşiniz enayi değil gayet zeki. Parasını ailesine aktarıyor boşanma durumda size bir çöp kalmayacak bütün yatırımı kendisine ve ailesine yapıyor üstüne sizin de tüm olanaklarınızı kullanıyor. Şuraya bak ailesiyle planı yapmış bile size 1 gün önceden söylüyor ki siz sormasanız gittikten sonra diyecekti belki ben annemlere geldim diye. Sizi adam yerine koyduğu yok bu herifin.

Bence mesaj atın ya evine gelip adam gibi maaşınla evine bakarsın o arabayı almazsın, ya da ailenin yanına gitmişken sakın geri dönme ben boşanma davası açıyorum. İyi alıştırmışsınız valla ya

ilk önce annenin evinden çıkın.önceliğiniz kira olsun.sonra giderlerinizi ortak ödeyin ki masrafları eşin görsün sonra ne kadar para dağıtır görelim.

Bide golf istiyor.
Abimin Opel corsası vardı eski model, kaza yaptı ve değiştirmesi gerekti. Yeni model golf aldı.
Opeli bende kullanıyordum, evlerimiz karşılıklı, ne zaman lazım olsa alıyorduk.
Ama golf alınca bir de yeni model olunca ben kullanmadım.
Şimdi abim bana da "arabanın borcu bitsin sana opel alıcam" diyor.
Eşimle de aralarında su sızmaz, ayrı gayrımız yoktur.
O araba aldığında biz de destek olduk, sıkıştığında da hep yanında oluruz.
Bu arada abim bekar. Eğer evli olsaydı asla lafını ettirmezdim.
Ama sizin konu bambaşka.

İyide cnm bi abinin durumu varsa alsın kardeşi ne araba ben şahsen buna karşı değilim.. ama bu adamın ne evi var ne birikimi.. borçla alacak büyük ihtimal.. bide üstüne golf istiyo ya golf..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…