- 28 Mart 2015
- 670
- 1.494
- 113
Ben abimi arayip bir türlü kendine bir golf anlamadim abi oooyyy, diye zirlasam, abim bana küfür filan eder inan ki.Böyle bir kardeşimiz yok ki ne yapalım kafada bardak kırmaya devam
Ben abimi arayıp böyle birşey desem, dünyalık dertler için canını sikma. Gideceğin yere otobüs var minibüs var. Yürü ayakların var. Olmayanları düşün şükret der :)Ben abimi arayip bir türlü kendine bir golf anlamadim abi oooyyy, diye zirlasam, abim bana küfür filan eder inan ki.
Böyle sacmalik görmedim ben.
+10000İyi biri olması iyi bir eş olduğu anlamına gelmiyorki.Dışarda yüzlerce iyi insan var buna eşim dediysen sadece iyi olması yetmez bir eş gibi davranıyor olması lazım.Evet çok sakin ,iyi anlaşıyoruz ,kavga etmiyoruz filan demiştiniz önceki mesajlarda galiba.Eşiyle tartışan,hatta şiddet uygulayan,bir sürü sorun çıkaran erkeklere aynı şartları sunun emin olun yüzde 99 u sizin eşiniz gibi davranır.Hazır ev,hiç bi beklentisi olmayan kadın,parası var aileden malı var.Maaşını alıyor istediği gibi harcıyor,hiçbir evlilik sorumluluğunu taşımıyor,kadında değil kıyamet koparmak tek bir kötü cümle dahi söylemiyor,böyle ortamda her erkek melek olur zaten :)
Ben degil araba abimden ekmek bile isteyemem sonuçta oda ev geçindirmekle yükümlü sanırım eşinin ailesi arsızlığı çoktan ele almış bacımKızlar hepınıze merhaba,
Daha once esımın tum aıle ve akrabalarına verdıgı paralar konusundan bahsetmıstım.
Kendisinin bu yuzden hic birikimi yok ve maası cok ıyı duzeyde. Benım maasım ondan biraz fazla benım bırıkımım var ve benim annemın evınde oturuyoruz.
Dun baska bır olay oldu, ablası evli 2 cocugu var ve ablasının evının yarı parasını da esım vermıs bundan 5-6 yıl once biz tanısmadan daha once ve cocuklara herseylerını o karsılar. Dun dedıgı ablası araba ıstıyormus ve bana dedı kı senden gızlı yapmak ıstemedım ama ben ablama araba alıyorum, sakınce nerden cıktı dedım ablası aramıs aglamıs arabasız bır yere gıdıp gelemıyorlus cocuklarla, senelerdir hayalı hep Bir golf unun olmasıymış aglamıs telefonda aglarken fenalasmıs esım de cok uzulmus, o da abla sen uzulme ben sana alıcam dıye soz vermıs.
Ve ben de dedım ki sakınce yıne, yanı dedım benım arabamın da degısmesı lazım ama hanı ben o ıse hıc gırısmeyelım sımdı dedım bana sen ıstersen arabanı degıstır askım cok guzel olur sana yakısır en guzelı, nasıl olsa senın cok bırıkımın var dedi
Sımdı lutfen bana objektıf bır yorum yapın kızlar.
Not: esım boyle biri hic kıyamıyor yuregı cok yufka, devamlı aılesı tum akrabaları ondan bırseyler ıstıyor ve o da yapıyor bahsetmıstım daha oncekı konumda da.
Dedin bileYahu sen kiiim ablana golf almak kim? Ic güveyisisin resmen, bide kalkmis bonkörlük yapiyor Allahallaa?!
Sen önce bir baltaya sap ol, sonra yardim eli uzat, demezlermi adama?
Ben olsam derdim..
sizinkisi kesinlikle yaş kaygısından bir evlilik olmuş gidin psikoloğa bunu demesse bende insan değilim.Evlılıgımde boyleyım duygusal hayatımda yani. Cunku o konuda hıc tecrubem olmadı. Kendımı okumaya ve calısmaya verdıgım ıcın omrumce
Bu konu benim sinirlerimi yıprattı yemin ederim bi daha açıp okumayacağım. Ben karar verdim eşiniz enayi değil gayet zeki. Parasını ailesine aktarıyor boşanma durumda size bir çöp kalmayacak bütün yatırımı kendisine ve ailesine yapıyor üstüne sizin de tüm olanaklarınızı kullanıyor. Şuraya bak ailesiyle planı yapmış bile size 1 gün önceden söylüyor ki siz sormasanız gittikten sonra diyecekti belki ben annemlere geldim diye. Sizi adam yerine koyduğu yok bu herifin.Kızlar herkese iyi akşamlar,
Burdaki tüm mesajları tek tek tek okudum, değerli fikirleriniz için çok teşekkür ederim.
Eşime mesaj yazdım, yarın akşam sen gelince konuşmak istiyorum diye. Kendisinden gelen mesaj beni bir kere daha sizlerin ne kadar haklı oldugunuzu gosterdi. Mesajı aynen buraya yazacagım.
Ne oldu askım? Insallah canını sıkan bır durum yoktur? Iyı mısın ıste bir sorun mu var? Ben de yarın aksam ucaktan inince hazır alandayken direk geceki ucakla annemlerin yanına geçeyim diyorum, araba işi için, ocaktan sonra zam gelecekmiş, ablama anneme gelirim dedim. Ama pazar sabahtan ılk ucakla donerım askım. Hem sonraki haftalar bir daha gidemem.
Evet mesaj bu cevap bile yazmadım. Yazamadım. Sanıyorum ben bir hiçim onun için kendi kendine planını yapmış bile.
İyide cnm bi abinin durumu varsa alsın kardeşi ne araba ben şahsen buna karşı değilim.. ama bu adamın ne evi var ne birikimi.. borçla alacak büyük ihtimal.. bide üstüne golf istiyo ya golf..Bide golf istiyor.
Abimin Opel corsası vardı eski model, kaza yaptı ve değiştirmesi gerekti. Yeni model golf aldı.
Opeli bende kullanıyordum, evlerimiz karşılıklı, ne zaman lazım olsa alıyorduk.
Ama golf alınca bir de yeni model olunca ben kullanmadım.
Şimdi abim bana da "arabanın borcu bitsin sana opel alıcam" diyor.
Eşimle de aralarında su sızmaz, ayrı gayrımız yoktur.
O araba aldığında biz de destek olduk, sıkıştığında da hep yanında oluruz.
Bu arada abim bekar. Eğer evli olsaydı asla lafını ettirmezdim.
Ama sizin konu bambaşka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?