Esimin ablasının isteği

İyide cnm bi abinin durumu varsa alsın kardeşi ne araba ben şahsen buna karşı değilim.. ama bu adamın ne evi var ne birikimi.. borçla alacak büyük ihtimal.. bide üstüne golf istiyo ya golf..
Mesajımdan onu desteklediğim çıkmasın lütfen.
Daha öncede yazdığım gibi, abim evli olsaydı asla böyle bir şeyin lafını ettirmezdim.
Bırakın arabayı, yeğeni için aldığı hediyelere dahi sınır koyardım.
Kesinlikle elle tutulur yanı yok, maddi durumu imkan verse dahi bir karısı varsa tek başına karar veremez.

Yoo öyle anlamadım merak etme

Ablası fakir olsa, mutfak masrafı yardımı yapsa eşiniz yada çocukların okul masrafını karşılaşa ona diyecek lafım olamaz..

Ama bu tam bir saçmalık herkesin evi barkı ayrı kimse kimsenin keyfi isteklerini karşılayamaz..Eşiniz, şöyle bir sarsılsın, en yakın zamanda ayrı bir evi olduğunun farkına varsın ve kendine gelsin...

Canım seni çok iyi anlıyorum. Benm eşimde aynı anlattığın gibi çok duyarlıdır. Annesine babasına ne isteler almayı düşünseler kendi alıp götürür. Benim görümcem de bu kadar büyük meblağlı hediyeler istemese bile daha ufak boyutlu hediyeler istiyor. Örneğin oğlum tablet istiyor, kızıma bilgisayar lazım, elektrik süpürgesi alacağım ama ben baktım biraz ama anlamadım sen anlarsın falan diyip söylüyor eşime. Eşim de dayanamayıp bir tane dayıları var diyip alıp yolluyor. (Başka şehirde yaşıyor görümcem). Sömestr tatilinde istanbula geliyor. 15 gün kalıyor. Kayınvalidem de burda ben çalıştığım için kayınvalidem de kalıyor ama gezdiyoruz yediriyoruz içtiriyoruz. Yok çocukları akvaryum görmek istiyor götürüyoruz yok onu yapmak istiyorlar yapıyoruz. Ama tatminsiz. Geçenlerde arkamızdan bir de kendilerini değişik yerlere gidiyorlar bizi alışveriş merkezlerine götürüyorlar diye de laf etmiş. Gitmediği yer kalmıyor geldiğinde hala laf söylüyor o kadar da pişkin. Sanki ben onun için çalışıyorum da onu gezdirmek görevimmiş gibi.
Görümcem kendi memleketlerine gelin gitmiş. Hemde zorla vermiş babası gitme zorlanırsın diye. Şimdi kocasını köylü görüyor. Onu gezdirmiyormuş. Biz burada geziyormuşuz çok özeniyormuş hayatımıza. Haftanın 5 günü çalışıyoruz emek veriyoruz. Benim çocuğum 4 aylıkken den beri ben çalıştığım için sepet gibi sabahın köründe evden çıkıyor babannesine /şimdi anaokuluna gidiyor. Hanım oturduğu yerden herşeyi olsun istiyor.
Allah böylelerinin gözlerini doyursun. Kocalarımıza akıl fikir versin.

İstiyorsanız hiç çalışmayın ve hep gezin buna açgözlü görümceniz karışamaz, siz kendinizi yormayın ona "aslında ne kadar yorulduğunuzu" anlatmak için. Hayatınızın tadını çıkarın. Kocasına köylü diyor ama kendisi tam bir köylü

Canım Allah sana da yardım etsin, millet evini zor geçindiriyor baska birilerine kardeşine yada yigenine evine giderken yoğurt mayalamak için 5 kilo süt alır gibi, tablet bilgisayar elektrik süpürgesi nasıl alabiliyor bu erkekler hayret ediyorum eğer hesabını bilemeyecek kadar büyük paralar kazaniliyorsa onu bilemem kusuruma bakma nolur, hayat pahalı gittikçe de şartlar zorlaşıyor, çocuğunun geleceği için atsın bankaya biriktirsin düşmez kalkmaz bir Allah herkes bunu unutmamalı bence...

Aynen öyle canım. Baktım saf gibi iyi niyetini kullanarak aldırıyor. İzin vermiyordum artık kendi alsın sen bakma diyorum. Kocasına karşı da dikleniyor. Sen yapmazsan yapma benm kardeşim var o alır bana diye yanımızda da bir kaç defa söyleyince eşimde dank etti durumu. Ben söyleyince anlayamıyordu. Alma işini çözdük sanırım. Kaş yapalım derken göz çıkartıyor muşum farkında değilmişim dedi. Kendi de üzüldü ablasının arsızlığına..

Ben konu sahibinin eşinin,ablasına araba almasından yanayım.Baksanıza çalışıp birikim yapan,eşini babasının evinde oturtan,ama bu teklife refleks olarak bile tepki göstermesi gerekirken,acaba naapsam ki,ne desemki,demelimiyim acabadiyen cool bir kadın var karşımızda.
Mutsuz olsaydı,dayanamaz söylerdi.Bir de eşi,canım bir problem yok değilmi,ben araba konuşmaya gideceğim,seninkinden mi alsak diyecek,normal duygulara sahip bir kadın asaletinden cool cool bakacak.Bence araba alınsın,görümce golfüyle gezsin,mutlu olsun
Böyle geline, böyle görümce yakışır

Ya sizde peygamber sabrı var ya da ben çok fevriyim.
Şaka mı bu?
Her elini açana yağdırıyorsunuz.
Siz evlendikten sonra yapacağı hiçbir yardımı kabul etmeyin derim.

Kesinlikle arkadaşın söylediğine katılıyorum.Eşiniz ve ailesi çoookkk kurnaz ve sinsiler.Esasında eşiniz de farkında böyle evlilik olmayacağının da işte sanki her şey normalmiş gibi yaptığı çok doğruymuş gibi davranıyo.Karısının evinde iç güveysi gibi oturuyo bir ev alayım da karımı oturtayım yok!Nasılsa karımın kendi maaşı evi var zengin kız,ben de zavallı ablama bir Golf araba almışım çok mu! diye düşünüyo.Bence biraz dişlerinizi çıkartın,ben olsam olay çıkartırdım emin olun.Sizi resmen dış kapının mandalı yapmışlar kendi aralarında geçinip gidiyorlar.

Canım cok pardon seni boyle etkıledıgım icin

Hıc kusura bakmadım canımm gozum acıldı sayenızde

Ben de artık esimin iyi nıyetli oldugunu dusunmuyorum

Cok dogru dıyorsunuz bastan agırlıgımı koyamadım. Bılemedım onemlı dııl dıye dusundum

Merak eden arkadaslar için eşime mesaj yazdım once eve gelmesi için o da mesajı sabah gordu, keske ilk mesaj attıgımda soyleseydin ama bileti aldım bile dedi. Pazar gunu aksama dogru evde olacakmıs o zaman konusalım dedi.

Eee şimdi n'apmayı düşünüyorsun ?
Araba alındıktan sonra konuşmayı mı :)

Eee şimdi n'apmayı düşünüyorsun ?
Araba alındıktan sonra konuşmayı mı :)

Sanıyorum su an arabayı yarın alacaklar ve hatta ablası onden arabayı begenıp ayırttırmıs bıle olabılır dıye dusunuyorum.. bu durumda bır konusma yapamayacagım cunku gormeyecegım ama donunce konusacagım. Ben de su an kullanıdlıgımı hıssedıyorum evet benım paramla alınan bırsey yok ama sonucta ben nıye evlendım o zaman dedım burdakı yorumlardan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…