Mesajımdan onu desteklediğim çıkmasın lütfen.İyide cnm bi abinin durumu varsa alsın kardeşi ne araba ben şahsen buna karşı değilim.. ama bu adamın ne evi var ne birikimi.. borçla alacak büyük ihtimal.. bide üstüne golf istiyo ya golf..
Yoo öyle anlamadım merak etmeMesajımdan onu desteklediğim çıkmasın lütfen.
Daha öncede yazdığım gibi, abim evli olsaydı asla böyle bir şeyin lafını ettirmezdim.
Bırakın arabayı, yeğeni için aldığı hediyelere dahi sınır koyardım.
Kesinlikle elle tutulur yanı yok, maddi durumu imkan verse dahi bir karısı varsa tek başına karar veremez.
Kızlar hepınıze merhaba,
Daha once esımın tum aıle ve akrabalarına verdıgı paralar konusundan bahsetmıstım.
Kendisinin bu yuzden hic birikimi yok ve maası cok ıyı duzeyde. Benım maasım ondan biraz fazla benım bırıkımım var ve benim annemın evınde oturuyoruz.
Dun baska bır olay oldu, ablası evli 2 cocugu var ve ablasının evının yarı parasını da esım vermıs bundan 5-6 yıl once biz tanısmadan daha once ve cocuklara herseylerını o karsılar. Dun dedıgı ablası araba ıstıyormus ve bana dedı kı senden gızlı yapmak ıstemedım ama ben ablama araba alıyorum, sakınce nerden cıktı dedım ablası aramıs aglamıs arabasız bır yere gıdıp gelemıyorlus cocuklarla, senelerdir hayalı hep Bir golf unun olmasıymış aglamıs telefonda aglarken fenalasmıs esım de cok uzulmus, o da abla sen uzulme ben sana alıcam dıye soz vermıs.
Ve ben de dedım ki sakınce yıne, yanı dedım benım arabamın da degısmesı lazım ama hanı ben o ıse hıc gırısmeyelım sımdı dedım bana sen ıstersen arabanı degıstır askım cok guzel olur sana yakısır en guzelı, nasıl olsa senın cok bırıkımın var dedi
Sımdı lutfen bana objektıf bır yorum yapın kızlar.
Not: esım boyle biri hic kıyamıyor yuregı cok yufka, devamlı aılesı tum akrabaları ondan bırseyler ıstıyor ve o da yapıyor bahsetmıstım daha oncekı konumda da.
İstiyorsanız hiç çalışmayın ve hep gezin buna açgözlü görümceniz karışamaz, siz kendinizi yormayın ona "aslında ne kadar yorulduğunuzu" anlatmak için. Hayatınızın tadını çıkarın. Kocasına köylü diyor ama kendisi tam bir köylüCanım seni çok iyi anlıyorum. Benm eşimde aynı anlattığın gibi çok duyarlıdır. Annesine babasına ne isteler almayı düşünseler kendi alıp götürür. Benim görümcem de bu kadar büyük meblağlı hediyeler istemese bile daha ufak boyutlu hediyeler istiyor. Örneğin oğlum tablet istiyor, kızıma bilgisayar lazım, elektrik süpürgesi alacağım ama ben baktım biraz ama anlamadım sen anlarsın falan diyip söylüyor eşime. Eşim de dayanamayıp bir tane dayıları var diyip alıp yolluyor. (Başka şehirde yaşıyor görümcem). Sömestr tatilinde istanbula geliyor. 15 gün kalıyor. Kayınvalidem de burda ben çalıştığım için kayınvalidem de kalıyor ama gezdiyoruz yediriyoruz içtiriyoruz. Yok çocukları akvaryum görmek istiyor götürüyoruz yok onu yapmak istiyorlar yapıyoruz. Ama tatminsiz. Geçenlerde arkamızdan bir de kendilerini değişik yerlere gidiyorlar bizi alışveriş merkezlerine götürüyorlar diye de laf etmiş. Gitmediği yer kalmıyor geldiğinde hala laf söylüyor o kadar da pişkin. Sanki ben onun için çalışıyorum da onu gezdirmek görevimmiş gibi.
Görümcem kendi memleketlerine gelin gitmiş. Hemde zorla vermiş babası gitme zorlanırsın diye. Şimdi kocasını köylü görüyor. Onu gezdirmiyormuş. Biz burada geziyormuşuz çok özeniyormuş hayatımıza. Haftanın 5 günü çalışıyoruz emek veriyoruz. Benim çocuğum 4 aylıkken den beri ben çalıştığım için sepet gibi sabahın köründe evden çıkıyor babannesine /şimdi anaokuluna gidiyor. Hanım oturduğu yerden herşeyi olsun istiyor.
Allah böylelerinin gözlerini doyursun. Kocalarımıza akıl fikir versin.
Canım Allah sana da yardım etsin, millet evini zor geçindiriyor baska birilerine kardeşine yada yigenine evine giderken yoğurt mayalamak için 5 kilo süt alır gibi, tablet bilgisayar elektrik süpürgesi nasıl alabiliyor bu erkekler hayret ediyorum eğer hesabını bilemeyecek kadar büyük paralar kazaniliyorsa onu bilemem kusuruma bakma nolur, hayat pahalı gittikçe de şartlar zorlaşıyor, çocuğunun geleceği için atsın bankaya biriktirsin düşmez kalkmaz bir Allah herkes bunu unutmamalı bence...Canım seni çok iyi anlıyorum. Benm eşimde aynı anlattığın gibi çok duyarlıdır. Annesine babasına ne isteler almayı düşünseler kendi alıp götürür. Benim görümcem de bu kadar büyük meblağlı hediyeler istemese bile daha ufak boyutlu hediyeler istiyor. Örneğin oğlum tablet istiyor, kızıma bilgisayar lazım, elektrik süpürgesi alacağım ama ben baktım biraz ama anlamadım sen anlarsın falan diyip söylüyor eşime. Eşim de dayanamayıp bir tane dayıları var diyip alıp yolluyor. (Başka şehirde yaşıyor görümcem). Sömestr tatilinde istanbula geliyor. 15 gün kalıyor. Kayınvalidem de burda ben çalıştığım için kayınvalidem de kalıyor ama gezdiyoruz yediriyoruz içtiriyoruz. Yok çocukları akvaryum görmek istiyor götürüyoruz yok onu yapmak istiyorlar yapıyoruz. Ama tatminsiz. Geçenlerde arkamızdan bir de kendilerini değişik yerlere gidiyorlar bizi alışveriş merkezlerine götürüyorlar diye de laf etmiş. Gitmediği yer kalmıyor geldiğinde hala laf söylüyor o kadar da pişkin. Sanki ben onun için çalışıyorum da onu gezdirmek görevimmiş gibi.
Görümcem kendi memleketlerine gelin gitmiş. Hemde zorla vermiş babası gitme zorlanırsın diye. Şimdi kocasını köylü görüyor. Onu gezdirmiyormuş. Biz burada geziyormuşuz çok özeniyormuş hayatımıza. Haftanın 5 günü çalışıyoruz emek veriyoruz. Benim çocuğum 4 aylıkken den beri ben çalıştığım için sepet gibi sabahın köründe evden çıkıyor babannesine /şimdi anaokuluna gidiyor. Hanım oturduğu yerden herşeyi olsun istiyor.
Allah böylelerinin gözlerini doyursun. Kocalarımıza akıl fikir versin.
Canım Allah sana da yardım etsin, millet evini zor geçindiriyor baska birilerine kardeşine yada yigenine evine giderken yoğurt mayalamak için 5 kilo süt alır gibi, tablet bilgisayar elektrik süpürgesi nasıl alabiliyor bu erkekler hayret ediyorum eğer hesabını bilemeyecek kadar büyük paralar kazaniliyorsa onu bilemem kusuruma bakma nolur, hayat pahalı gittikçe de şartlar zorlaşıyor, çocuğunun geleceği için atsın bankaya biriktirsin düşmez kalkmaz bir Allah herkes bunu unutmamalı bence...
Kesinlikle arkadaşın söylediğine katılıyorum.Eşiniz ve ailesi çoookkk kurnaz ve sinsiler.Esasında eşiniz de farkında böyle evlilik olmayacağının da işte sanki her şey normalmiş gibi yaptığı çok doğruymuş gibi davranıyo.Karısının evinde iç güveysi gibi oturuyo bir ev alayım da karımı oturtayım yok!Nasılsa karımın kendi maaşı evi var zengin kız,ben de zavallı ablama bir Golf araba almışım çok mu! diye düşünüyo.Bence biraz dişlerinizi çıkartın,ben olsam olay çıkartırdım emin olun.Sizi resmen dış kapının mandalı yapmışlar kendi aralarında geçinip gidiyorlar.cok özür dileyerek yazıyorum bence eşiniz iyi niyetli biri falan degil aksine kurnaz çok sinsi
bulmuş sizin gibi kadını sömürüyor bilmiyorum evin giderleri nasıl karşılanıyor ama karısına arabanı sen al en iyisine layıksın diyip ablasına golf alacak adam iyi niyetli değil uyanık adamdır...
ablayada pes ben kocamdan 30 milyarlık araba isteyemiyorum gayet kolay alacak durumu olmasına rağmen
kocanız evlilik birliğini kavrayamamış
Bu konu benim sinirlerimi yıprattı yemin ederim bi daha açıp okumayacağım. Ben karar verdim eşiniz enayi değil gayet zeki. Parasını ailesine aktarıyor boşanma durumda size bir çöp kalmayacak bütün yatırımı kendisine ve ailesine yapıyor üstüne sizin de tüm olanaklarınızı kullanıyor. Şuraya bak ailesiyle planı yapmış bile size 1 gün önceden söylüyor ki siz sormasanız gittikten sonra diyecekti belki ben annemlere geldim diye. Sizi adam yerine koyduğu yok bu herifin.
Bence mesaj atın ya evine gelip adam gibi maaşınla evine bakarsın o arabayı almazsın, ya da ailenin yanına gitmişken sakın geri dönme ben boşanma davası açıyorum. İyi alıştırmışsınız valla ya
sizinkisi kesinlikle yaş kaygısından bir evlilik olmuş gidin psikoloğa bunu demesse bende insan değilim.
Ay ben cok agir konuşacağım kusura bakmayin. Bence de esiniz sizi kullaniyor oh ne rahat siz olmasaniz en az 6 7 bin lira kira ödeyecek faturalar mutfak giderleri. Sizinle olunca ev bedava gönlünce seks yapıyor ev masraflari yari yariya hatta belki siz daha fazla. Daha bir ignesi gecmemis size yagdirsin bakalim ailesine.
Tek cozum borca sokmak ve yardim etmeyin kendisi odesin. Bu da olmazsa ayrilmayi bile düşünün bariz kullaniliyorsunuz.
Kii kaldiki okadar para kazanan bi adam en azindan dugununu vs diger masraflarini kredi ceker yinede yapardi. Ayrica o krediyi cokta rahat oderdi o maasla. Birikimim yok askim diye diye sizi yemis senelerce. Hem kari koca uzun suredir memur hem cocuk masraflari yok esiniz karsilayacak ve ustune esiniz uzulec3k araba istedi diye araba alacak. Kesinlikle esinizin iyi niyetli oldugunu dusunmuyorum. Cok para kazanirim ablamin ihtiyaci varsa gerekli yardimlari yaparim. Ne bileyim abla her ay.mutfak alisverisin.bende derim birde faturalarini ben odeyecegim derim. Ama kalkip ben toplu tasimada zorlaniyorum diye uzulen ablama ustelik durumu varken kalkip birde 100 milyara yakin bir araba almam. Helede memurlar aylik evlerine en dusuk 5000 tl 6000 tl giriyor eminim buna. He aylik 100 bin tl kazanirim neyse orasi ayri. Zat3n param cok nereye harcicam baska der yaparim. Ama bilmiyorum da esiniz sizi kullaniyor bence. Ciddi ciddi karsiniza alip konusmali ya gercek.bir evlilige donmeli bu is yada bitmeli. Orta yolu yok.
Bu gözünün açılmış hali mi ?Hıc kusura bakmadım canımm gozum acıldı sayenızde
Ay aynı evde paralar ayri mı ? Yada eşi varken neden ailesine saçma aileme veriyorum ayağına sizi mı kandırıyor dicem ama araba alınması söz konusu ile bilemem. Bişey diyemedim siz zaten en başından beri ailesine vermesini sorun etmemissiniz bunu da edeceginizi sanmiyorum
Bu gözünün açılmış hali mi ?
Eee şimdi n'apmayı düşünüyorsun ?Merak eden arkadaslar için eşime mesaj yazdım once eve gelmesi için o da mesajı sabah gordu, keske ilk mesaj attıgımda soyleseydin ama bileti aldım bile dedi. Pazar gunu aksama dogru evde olacakmıs o zaman konusalım dedi.
Eee şimdi n'apmayı düşünüyorsun ?
Araba alındıktan sonra konuşmayı mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?