Esimin ablasının isteği

Şu kadarını diyeyim.
Aldırmayacak olan kadın o araba alınmadan kendini ifade eder o arabayı aldırmazdı.
Ben size olacakları diyeyim o halde içimde kalmasın.
O araba alınacak, siz de hıhı tamam diyeceksiniz.

Bence o golf çoktan ayırttırılmıştır.Hatta eşiniz kaporayı bile vermiştir emin olun.Bence eşinize mesaj yazmadan eve gelip konusacağınızı söyleyin.Ve kafanızdaki soru işaretlerini söyleyin.Benim o kadar maaşım olsa karıma en krel düğünü yapardım.Bu bile ne kadar ard niyetli olduğunu gösteriyo

Niye annenin evinden çıkmıyorsun ya da annenin üzerine ev almıyorsun? Eşimle konuşamıyorum, ne yapayım arkadaşlar vs diye ağlamak daha mı rahat? Yapılacak şeyler belli de konu sırf açılmak için açılmış

Ben gerçekten şaşıyorum.
Bana eşim kız kardeşime araba alacagım dese o golfun vites kolunu koparır ona monte eder.
Evin içinde 3'e geçirir 5 'e takardım ALLAH'ıma.
Ben feragat edecegim bir ton şey için kocam kalkacak ablasının bilmem ne marka arabasına para yardıracak he mi ?
Yerim lan adamı.

Konu ya sahte ya da ağlamaktan hoşlanan bir kişi var karşımızda. Geçen konusunda da milyon tane fikir sunmuşlar, kaale almamış şimdi de araba ile yeni bir konu, bir kaç ay sonra kocam yine ailesine yardım yapıyor diye bir konu daha açar. Seviyor demek ki mızmızlanmayı

Bas bas paraları leylaaaaaya bi daha mı gelücük dünyaaaaaaya hobaaaa golf isteyecem vermezlerse gardaşımı arayacam telefonda bayılacam en iyisi bayılmak töbe millet açlıktan ne halde herifin rahatlığına bak

Aslında aglamıyorum sadece sizlerden fikir almak için konuyu açtım laf olsun diye de değil cunku bu konuda nasıl davranmam gerektıgını bılmıyordum

Ya benim aklıma başka bir fikir geldi.Annenizin durumu nasıl bilmiyorum ama eşinize "Annem evine geçmek istiyor bizim ablana araba almadan önce acil olarak ev almamız lazım,aslında hemen söyleyecektim de araba vs diyince söyleyemedim bu durumda ablana araba alamayız ev almamız gerek borca giricez vs.."şeklinde bir senaryo yaz.

Esinizin parasi cok sanirim bir telefonla ablasina araba alabildigine gore.

O halde kendinize neden bir ev almiyorsunuz da annenizn evinde oturuyorsunuz?

Pek hos bir durum degil ama dedigim gibi para cok olunca yapacak birsey yok..
Helal diyorum çekiliyorum

İyi de siz şuan sesinizi çıkarmazsanız o araba zaten alınacak. Mesaj yazsana o araba alınmayacak diye. Neyi bekliyorsun ki?

Aslında aglamıyorum sadece sizlerden fikir almak için konuyu açtım laf olsun diye de değil cunku bu konuda nasıl davranmam gerektıgını bılmıyordum
Size diger konunuzda da bir ton akıl verilmişti.
Değişen ne oldu mesela ?
Sadece o zamanlar golf yoktu şimdi nur topu gibi bir golfunuz olacak ama tek farkla sizin değil ablasının.

Bakalım ne tepki verecek,eğer kabul ederse tamam aşkım ev alalım vs.. derse bil ki eşin iyi niyetli ama yok ben ablama araba alacağım olmaz vs diye yan çizerse bil ki bu adam seni kullanıyor.

Aslında aglamıyorum evet kırıldım uzuldum ama aglamam, kimse için aglamam ozellikle de bir erkek için, uzdugu ve dayanamadıgım noktada bıtırır gıderım.

Sevme konusuna gelince tabii ki seviyorım ama kimse kimse için vazgecılmez degildir

Bence alacaklar arabayı yarın hatta hazır oldugunu dusunuyorum, tabii ki içinizdeki herseyı soyleyebilirsiniz, buraya konu acan herkes buna hazır olmalı

Bence alacaklar arabayı yarın hatta hazır oldugunu dusunuyorum, tabii ki içinizdeki herseyı soyleyebilirsiniz, buraya konu acan herkes buna hazır olmalı
Tamam siz de hazır olun.
Arabası hayırlı ugurlu olsun görümcenizin.
Benim de böyle yengem olsa yardırırım.
Neyse fazla sessizlik, saflık beni bozuyor.
Size cici günler.

Tamam siz de hazır olun.
Arabası hayırlı ugurlu olsun görümcenizin.
Benim de böyle yengem olsa yardırırım.
Neyse fazla sessizlik, saflık beni bozuyor.
Size cici günler.

Hakettıgımı dusunuyorsunuz yani, tesekkurler ne diyeyim. Yani ben sadece hayatım boyunca boyl seyler gormedım yasamadım, sessizligim korkumdan ya da esımden cekındıgımden degıl ben genel olarak boyleyım, rahmetlı babamla annemın arasında bır kere para lafını duymadım hep utanmısımdır bu konulardan annem harclık verırken bıle utanırdım annem cuzdanıma koyardı o yuzdenZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…