Aslında aglamıyorum sadece sizlerden fikir almak için konuyu açtım laf olsun diye de değil cunku bu konuda nasıl davranmam gerektıgını bılmıyordum
Aslında aglamıyorum evet kırıldım uzuldum ama aglamam, kimse için aglamam ozellikle de bir erkek için, uzdu ve dayanamadıgım noktada bıtırır gıderım.
Ama o sizi sevmiyor sinirlendiğim için üzgünüm direk net siz onun hayatında yoksunuz
Sevme konusuna gelince tabii ki seviyorım ama kimse kimse için vazgecılmez degildir
Boş verin siz utanmaya devam edin.Hakettıgımı dusunuyorsunuz yani, tesekkurler ne diyeyim. Yani ben sadece hayatım boyunca boyl seyler gormedım yasamadım, sessizligim korkumdan ya da esımden cekındıgımden degıl ben genel olarak boyleyım, rahmetlı babamla annemın arasında bır kere para lafını duymadım hep utanmısımdır bu konulardan annem harclık verırken bıle utanırdım annem cuzdanıma koyardı o yuzdenZ
Eeee annenin evinden neden çıkmıyorsun veya annenin üzerine neden ev almıyorsun sorularına cevap vermeyip hala ne yapacağımı bilmiyorum sözlerini neye bağlıyorsun peki?
İyi de siz şuan sesinizi çıkarmazsanız o araba zaten alınacak. Mesaj yazsana o araba alınmayacak diye. Neyi bekliyorsun ki?
Sımdı bunu bende dusunuyorum ama bunu esım burda dıılken nasıl yapabılırım 1-2 gun ıcınde. Ne yapacagımı bılmedıgımı de soylemedım aslında, sessız ya da naıf olabılırım ama burda yazılan yorumlarla gozum baya bır acıldı
Doktor,bu arkadaş,ilk konusunda ev benim demiş,şimdi annemin evinde oturuyoruz diyor.Bir de herkesin kaç paragraflık mesajlarına,hmm,gözüm açıldı,etkilediğim için üzgünümBu gözünün açılmış hali mi ?
İyi de annesinin evi sonuçta konu sahibinin evi demek bu dediğiniz ne alaka yani!Şöyle her şeye fake yazanlara sinir oluyorumDoktor,bu arkadaş,ilk konusunda ev benim demiş,şimdi annemin evinde oturuyoruz diyor.Bir de herkesin kaç paragraflık mesajlarına,hmm,gözüm açıldı,etkilediğim için üzgünümgibi cevaplar Fake demiyorum,kişi gerçek olabilir,ama konu gerçek değil diyorum ben.
İnsanları sinirlendirip,amaa lütfen,ne var ki şimdiii diyenlerden...
Ya ben sinir oldum burada onun yerine o hala ''emaaağ ben naiifimm, ailemde görmedim''Doktor,bu arkadaş,ilk konusunda ev benim demiş,şimdi annemin evinde oturuyoruz diyor.Bir de herkesin kaç paragraflık mesajlarına,hmm,gözüm açıldı,etkilediğim için üzgünümgibi cevaplar Fake demiyorum,kişi gerçek olabilir,ama konu gerçek değil diyorum ben.
Yoo ben aldım demiş gayetteİyi de annesinin evi sonuçta konu sahibinin evi demek bu dediğiniz ne alaka yani!Şöyle her şeye fake yazanlara sinir oluyorum
Doktor,bu arkadaş,ilk konusunda ev benim demiş,şimdi annemin evinde oturuyoruz diyor.Bir de herkesin kaç paragraflık mesajlarına,hmm,gözüm açıldı,etkilediğim için üzgünümgibi cevaplar Fake demiyorum,kişi gerçek olabilir,ama konu gerçek değil diyorum ben.
Bir arkadaş ta sinir oluyormuş fake diyenlere:)) Fake demedim zaten,konuya inanmıyorum,ayrıca violettodan naif olmasın,çok naifti hanım kızımız,2008 üyesiydi ama ne hikayeler yazdı bizlere,neler gördü bu gözlerYa ben sinir oldum burada onun yerine o hala ''emaaağ ben naiifimm, ailemde görmedim''
Tamam naif olabilir bir insan da bu kadar mı olur ?
Ailende görmemişsin para mevzusu ama eşinde maşallah dibine kadar görmüşsün daha ne istiyorsun :)
Hala ben sessizim, tartışamam, yükselemem.
O zaman ne yapalım kk'ca toplanıp görümcene Golf'un vites kolunu mu gösterelim, ne yapalım yani ?
Gözüm açıldı diyor valla ben açılan bir şey görmedim, gören de beri gelsin.
Yahu o bilet iptal edilecek direk buraya gelinecek demiyor araba alındıktan sonra konuşacagım diyor ajfjkhffhg şaka gibi yemin ederim.
Araba alındıktan sonra konuşsan ne, konuşmasan ne
laaaaaaaaaaynYa ben sinir oldum burada onun yerine o hala ''emaaağ ben naiifimm, ailemde görmedim''
Tamam naif olabilir bir insan da bu kadar mı olur ?
Ailende görmemişsin para mevzusu ama eşinde maşallah dibine kadar görmüşsün daha ne istiyorsun :)
Hala ben sessizim, tartışamam, yükselemem.
O zaman ne yapalım kk'ca toplanıp görümcene Golf'un vites kolunu mu gösterelim, ne yapalım yani ?
Gözüm açıldı diyor valla ben açılan bir şey görmedim, gören de beri gelsin.
Yahu o bilet iptal edilecek direk buraya gelinecek demiyor araba alındıktan sonra konuşacagım diyor ajfjkhffhg şaka gibi yemin ederim.
Araba alındıktan sonra konuşsan ne, konuşmasan ne
He ya.laaaaaaaaaayngolfun vites kolu mu
koray kimEvet ev benım, soyle annemin bir evi vardı satarak bu evi bana aldı yani bana diye ama benim ustume değil, ama ben begendım ben karar verdim, bu evi hatta o sırada arada 15 bım fark verdi onu ben vermıstım. Hep soyler yani bu ev senın ıster sat ıster koraya ver hatta esımın yanında da yenı ev alırken satıp pesınat yapabılırsınız dedi burda da yazmıstım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?