Esimin ablasının isteği

Aslında aglamıyorum sadece sizlerden fikir almak için konuyu açtım laf olsun diye de değil cunku bu konuda nasıl davranmam gerektıgını bılmıyordum

Eeee annenin evinden neden çıkmıyorsun veya annenin üzerine neden ev almıyorsun sorularına cevap vermeyip hala ne yapacağımı bilmiyorum sözlerini neye bağlıyorsun peki?

Boş verin siz utanmaya devam edin.
Hayırlı ugurlu olsun tekrardan.

Eeee annenin evinden neden çıkmıyorsun veya annenin üzerine neden ev almıyorsun sorularına cevap vermeyip hala ne yapacağımı bilmiyorum sözlerini neye bağlıyorsun peki?

Sımdı bunu bende dusunuyorum ama bunu esım burda dıılken nasıl yapabılırım 1-2 gun ıcınde. Ne yapacagımı bılmedıgımı de soylemedım aslında, sessız ya da naıf olabılırım ama burda yazılan yorumlarla gozum baya bır acıldı

İyi de siz şuan sesinizi çıkarmazsanız o araba zaten alınacak. Mesaj yazsana o araba alınmayacak diye. Neyi bekliyorsun ki?

Üfff birşey yapmayıp söylenenleri de ciddiye almayıp ne yapacağımı bilmiyorum yazıp duran bir tip, bence dağılalım :)

Evet ya bileti yansın nolucak bu nedir yani bu konuyu bence çözmeniz lazım.Bugün araba aldıran yarın başka şeyler de aldırır.Ancak sana tavsiye kavga eder gibi hesap sorar gibi eşinle konuşma "Ablana nasıl araba alıyoruz şudur budur" diye dır dır etme konuya ev almamız gerek annen evi istiyo oturacakmış vs şeklinde başka açıdan yaklaş."Malum bizim de kredi ödemelerimiz olacak belki de onlardan borç isteyebiliriz " diye ters mantık işlet

Mesaj yazabilirsin o arabayı alıyorsan ben de birikimimle annemin üzerine ev almayı düşünüyorum diye mesela? Ama sen bunu da ciddiye almayacak ne yapabilirim araba alınacak zaten :S :S diye yazmaya devam edeceksin o yüzden salla :)

Bu gözünün açılmış hali mi ?
Doktor,bu arkadaş,ilk konusunda ev benim demiş,şimdi annemin evinde oturuyoruz diyor.Bir de herkesin kaç paragraflık mesajlarına,hmm,gözüm açıldı,etkilediğim için üzgünümgibi cevaplarFake demiyorum,kişi gerçek olabilir,ama konu gerçek değil diyorum ben.
İnsanları sinirlendirip,amaa lütfen,ne var ki şimdiii diyenlerden...

İyi de annesinin evi sonuçta konu sahibinin evi demek bu dediğiniz ne alaka yani!Şöyle her şeye fake yazanlara sinir oluyorum

Ya ben sinir oldum burada onun yerine o hala ''emaaağ ben naiifimm, ailemde görmedim''
Tamam naif olabilir bir insan da bu kadar mı olur ?
Ailende görmemişsin para mevzusu ama eşinde maşallah dibine kadar görmüşsün daha ne istiyorsun :)
Hala ben sessizim, tartışamam, yükselemem.
O zaman ne yapalım kk'ca toplanıp görümcene Golf'un vites kolunu mu gösterelim, ne yapalım yani ?
Gözüm açıldı diyor valla ben açılan bir şey görmedim, gören de beri gelsin.
Yahu o bilet iptal edilecek direk buraya gelinecek demiyor araba alındıktan sonra konuşacagım diyor ajfjkhffhg şaka gibi yemin ederim.
Araba alındıktan sonra konuşsan ne, konuşmasan ne

en iflit oldugum sey evlendikden sonra erkegin yada kadinin ailesine para yedirmesi
yada ailenin yemeye devam etmesi diyelim
anne baba olsa bakip buyutu okutti diyelim bahaneis olur, ablasiyla ne isi avr
ben çok gicigim yaa herhalde
evlendmeden once olana tabiki karisamam ama benden sonra çop alsa hakkim olur onda
sana paran var kendin al diyor ablamada ben alam diyor
çok emrak ettim nasil bu kdr sakin olabiliyorsun, evi kafasina geçirmeden nasil durabiliyorsun
bendemi bir problem var acabaaa

Şimdi aileye yardım edilmesine karşı değilim tabiki her evlat annesine de babasına da kardeşlerine de elinden geldiği kadar yardım etmeli,edebilir de burada konu sahibinin eşi düğünü bile az masrafla yapıyo ev bile almaya çalışmıyo kadının evinde oturuyo,elindekini avucundakini ailesine yediriyo.İşte burada ard niyet ararım ben

Evet ev benım, soyle annemin bir evi vardı satarak bu evi bana aldı yani bana diye ama benim ustume değil, ama ben begendım ben karar verdim, bu evi hatta o sırada arada 15 bım fark verdi onu ben vermıstım. Hep soyler yani bu ev senın ıster sat ıster koraya ver hatta esımın yanında da yenı ev alırken satıp pesınat yapabılırsınız dedi burda da yazmıstım.

Bir arkadaş ta sinir oluyormuş fake diyenlere:)) Fake demedim zaten,konuya inanmıyorum,ayrıca violettodan naif olmasın,çok naifti hanım kızımız,2008 üyesiydi ama ne hikayeler yazdı bizlere,neler gördü bu gözler

laaaaaaaaaayn golfun vites kolu mu

koray kim
çocugun varmi
bu adamdan çocuk yapma Allahini peygambrni sversen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…