Esimin ablasının isteği

He ya.
Kk olarak toplanıp en son onun beceremediğini biz yapacaz gibi
Maidenin altın günü(sinema filmi güncel )nden bir replik aklıma geldi; oturturum seni o vitesin topuna kaykıla kaykıla vitesi atarım 3-5-3-5-3-5 kanırtırım bu sokaklarda diyor ya taksiciye

Hadi kendinize acımıyorsunuzda annenizin ve rahmetli babanızın emek vererek,belki sıkıntı yaşayarak aldığı evde böyle bir kocayla oturarak vicdan azabı çekmiyormusunuz?yazık o insanlar sizi bu günler içinmi büyüttü,o evi bunun içinmi aldılar.Doktoralı mühendisim diyorsunuz çok iyi bir işte çalışıyorsunuz,ama bu kadar basit bir konuda ne yapacağımı bilmiyorum diyorsunuz.Kocanıza bilet yansın diyeceksiniz gel buraya,gerekirse depozito verilmişse onuda yaktıracaksınız ama o arabayı aldırmayacaksınız bu kadar basit.Araba alındıktan sonra konuşmanız bir işe yaramaz bu düzen böyle devam eder.Bir kez gemileri yakmanız lazım.

Görümceyi,arabasını kutlamak için boğaza yemeğe götürebilir diyorum ben

Valla bence de çaresiz bir durum,kabullencek mecburen. Dünyada sadece ölüme çare yok sözü, dünyada sadece ölüme ve aslıXXX'in sorununa çare yok diye değiştirilsin bence

tamam anladim
e son duurum ne kocan enrde aldimi arabayi
50 sayfayida okumadim insaf bana bi ozet geç naife ablacim
Yok,eşi şu anda araba ve aksesuarları hakkında ablayla konuşuyor,arabayı alıp,oradan kutlamaya geçecekler.Eş evde naif naif bekleyecek.Eş eve geldiğinde de,kahvesini sunup uysal uysal,günün nasıl geçti evimin direği diyecek.Mutlu son

Ya neyi bekliyorsun sen artik araba alindiktan sonra konussan ne konusmasan ne ? Ara konus hallet su isi yeminle ben gerildim burada

Valla bende sizin icin üzüldüm birde bos yere. Naiflik degil bu kusura bakmayın. Maddi anlamda kendinizi guzel geliştirmişsiniz ama kendinize saygınız yok. Soylediklerim belki ağır gelebilir ama yanınız da olsam size bir tokat atar kendinize getirmeye çalışırdım. Burda yazamadığım içimde patlayan daha neler var.

Yapilacak sey net yani o arabayi alirsan pazar günü konuşmamıza gerek yok. Konu buydu. Sen istersen bir süre gelme eve. Bu ve benzeri olmak zorunda. Yoksa burada ki bir sürü kişi bosuna üzülüp de size zaman harcamış olacak. 3 yasinda cocuk değilsiniz ki siz az kendinize gelin.

Eşinizin ailesini baba tarafı akrabalarıma benzettim. Babamın durumu çok iyiydi. Hatta baya iyiydi. Yağdırırdı kendi ailesine. Çok iyi birisidir babam asla sesini yükseltmezdi, anneme bi kere bile bağırdığını duymadım. Yeğenlerini tatile gönderirdi mesela, bir halamın durumu kötü diye ona ev alması için bi ev parası verdi. Annem 17 yaşında evlenmiş görücü usulu. Babamın durumu iyi diye vermişler annemi. Annemde küçük olduğu için eline vur ekmeğini al tipinde. Senelerce bişey demedi ne de olsa bi eksiği yoktu. Babam annem ne istese alır ne kadar istese verirdi. O kadar çok anlatacak şey varki. Annem zamanla para kazanmak istedi kazak örgü sattı falan işe girdi. Kendi birikimi oldu vs.
Burdan bakınca babam çok iyi annemde eeee ses etmediği sürece iyi. Yıllar geçti. Babam rahatsızlandı. Bi 20 gün kadar yoğun bakımda yattı. Doktorlar herşeye hazır olun dediler. Babamın o meşhur ailesi ne yaptı biliyormusunuz. O kadar alışmışlardıki tırtıklamaya annemi bizi hiçe saymaya.
Şunu konuşmaya başladılar acaba abimizin mallarından bizede düşermi. Almak için ne yapabiliriz. Öz halamdan şunu duydum herşeyi mi siz yiyeceksiniz. Yani onlar için annem falan hiç. Çünkü a-lış-mış-lar yemeye. Neler yaşadık biz biliriz. Babam ölmedi ama engelli kaldı. Şimdi annem asla babamın ailesinden yani kardeşleri ve yeğenlerinden birisi ile görüşmüyor tabi bizde.
Ben olsam kesinlikle şunu direk yazardım. Araba almandan rahatsızım ve istemiyorum. Beni hiçe sayıp araba alırsan kardeşine bundan sonra orda kardeşinin evinde yaşa. Beni unut

Herkes hakettiği hayatı yaşar.

Ya bir şeyler yapacaksınız şimdi ya da şikayet etmeyin boşuna.
Ailemde görmedim, kavga sevmiyorum vs diyorsunuz.
Şahsen ben de ailemde böyle bir şey görmedim ama bu olayın ne olduğunun farkına varmamı ve çözümünün ne olduğunu değiştirmiyor. Bir kere kesinlikle her şeye dünyalar kadar parası olan insanı niye yurt dışında diye aramayayım ki? Ve bir uçak bileti kaç paraymış da o bileti iptal edemeyecek?

Ben sert yapılan yorumlara şahsen üzülüyorum, konu sahibi kırılabilir diye ama siz hiç durumu anlıyor gibi veya durumdan rahatsızmış gibi davranmıyorsunuz.

Bir ailede senin paran benim pram diye bir şey olamaz. Eşiniz kendi parasını değil ki ailenizin parasını harcıyor. Harcadığı küçük bir meblağ bile olsa bu yaptığı ayrımcılık çok büyük bir sorun. Kaldı ki dünyanın parasını harcıyor ve sizin tepkisizliğinizden dolayı da yaptığı yanlışlığın farkında değil.

Hemen şimdi bir şeyler yapın!

Konu Sahibi görümcenizin arabası hayırlı olsun güle güle kullansın :)))
Sizin kendinize saygınız yok ki bunca insan sizin yerinizde çıldırmış maşallah sizde sakin sakin ben naifim sessizim kimseyi kuramam demişsiniz.
Kimseyi kırmamak adına kendini param parça etmekte neyin nesi..?
Belki senin paran var kendine yediripte diyemiyorsundur o araba alınmayacak ,
Çünkü seninde bi konumun var
Valla keşke benimde öyle abim olsa bide senin gibi sessiz eline vur ekmeğini al yengem olsa misssssss
Bence siz bir an önce kendinize gelmelisiniz
Ne birikiminize güvenin, nede işinize evlilik ortalıktır bir nevi eşlerin kazançları ayrı olsa da fikir alma sorumluluğu diye bişey vardır...

Görümceniz hiç utanmıyor ama araba isterken. Eşinizde ablama araba alacağım derken utanmıyor. Siz neden utanıyorsunuz anlamadım. Araba bu araba. Ekmek değil,giysi değil,parfüm değil araba yani birine hediye edilecek birşey değil. Dahada kötüsü ne biliyormusunuz? Benim arabamın modelini yükseltelim dediğinizde ablasına verdiği cevabı size verememesi. Size yakışır,birikimin var hallet diyen adam,ablasına tamam alırım diyiveriyor size sormadan. Sanki gelirken ekmek al bakkaldan demiş gibi. Üzgünüm aile olmak böyle birşey değil yani. İkiniz karar verirsiniz eşiniz tek başına bunu yapamaz kafasına göre aileyseniz eğer.

Yuhh artık ya
Yiyici tiplerden hep korkarım
Olsen ağzında sağlam diş var mi diye bakarlar
Ben olsam o halanin yüzüne tükururum

Kac gundur yazma ofis agir olur dedim kendime ama dayanamayacagim.. konu sahibi ben senin gibi kadinlara acimiyorum ya, iki gun aglar sonra unutursun seneye de ev alir artik kocisin kardesine.. bence konusmak icin acele etme yarin aksam kutlama yemeginde konusursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…