Maidenin altın günü(sinema filmi güncel )nden bir replik aklıma geldi; oturturum seni o vitesin topuna kaykıla kaykıla vitesi atarım 3-5-3-5-3-5 kanırtırım bu sokaklarda diyor ya taksiciyeHe ya.
Kk olarak toplanıp en son onun beceremediğini biz yapacaz gibi
koray kim
çocugun varmi
bu adamdan çocuk yapma Allahini peygambrni sversen
koray kim
çocugun varmi
bu adamdan çocuk yapma Allahini peygambrni sversen
Görümceyi,arabasını kutlamak için boğaza yemeğe götürebilir diyorum benAma ama ama konu sahibi ne yapabilir ki arkadaşlar :S
tamam anladimKiraya :) koraya degıl :)
Görümceyi,arabasını kutlamak için boğaza yemeğe götürebilir diyorum ben
Yok,eşi şu anda araba ve aksesuarları hakkında ablayla konuşuyor,arabayı alıp,oradan kutlamaya geçecekler.Eş evde naif naif bekleyecek.Eş eve geldiğinde de,kahvesini sunup uysal uysal,günün nasıl geçti evimin direği diyecek.Mutlu sontamam anladim
e son duurum ne kocan enrde aldimi arabayi
50 sayfayida okumadim insaf bana bi ozet geç naife ablacim
Bence de olmusken araba alindiktan sonra bir de kutlama yemegi yapsinlar da tam olsun.Görümceyi,arabasını kutlamak için boğaza yemeğe götürebilir diyorum ben
Görümceniz hiç utanmıyor ama araba isterken. Eşinizde ablama araba alacağım derken utanmıyor. Siz neden utanıyorsunuz anlamadım. Araba bu araba. Ekmek değil,giysi değil,parfüm değil araba yani birine hediye edilecek birşey değil. Dahada kötüsü ne biliyormusunuz? Benim arabamın modelini yükseltelim dediğinizde ablasına verdiği cevabı size verememesi. Size yakışır,birikimin var hallet diyen adam,ablasına tamam alırım diyiveriyor size sormadan. Sanki gelirken ekmek al bakkaldan demiş gibi. Üzgünüm aile olmak böyle birşey değil yani. İkiniz karar verirsiniz eşiniz tek başına bunu yapamaz kafasına göre aileyseniz eğer.Hakettıgımı dusunuyorsunuz yani, tesekkurler ne diyeyim. Yani ben sadece hayatım boyunca boyl seyler gormedım yasamadım, sessizligim korkumdan ya da esımden cekındıgımden degıl ben genel olarak boyleyım, rahmetlı babamla annemın arasında bır kere para lafını duymadım hep utanmısımdır bu konulardan annem harclık verırken bıle utanırdım annem cuzdanıma koyardı o yuzdenZ
Yuhh artık yaEşinizin ailesini baba tarafı akrabalarıma benzettim. Babamın durumu çok iyiydi. Hatta baya iyiydi. Yağdırırdı kendi ailesine. Çok iyi birisidir babam asla sesini yükseltmezdi, anneme bi kere bile bağırdığını duymadım. Yeğenlerini tatile gönderirdi mesela, bir halamın durumu kötü diye ona ev alması için bi ev parası verdi. Annem 17 yaşında evlenmiş görücü usulu. Babamın durumu iyi diye vermişler annemi. Annemde küçük olduğu için eline vur ekmeğini al tipinde. Senelerce bişey demedi ne de olsa bi eksiği yoktu. Babam annem ne istese alır ne kadar istese verirdi. O kadar çok anlatacak şey varki. Annem zamanla para kazanmak istedi kazak örgü sattı falan işe girdi. Kendi birikimi oldu vs.
Burdan bakınca babam çok iyi annemde eeee ses etmediği sürece iyi. Yıllar geçti. Babam rahatsızlandı. Bi 20 gün kadar yoğun bakımda yattı. Doktorlar herşeye hazır olun dediler. Babamın o meşhur ailesi ne yaptı biliyormusunuz. O kadar alışmışlardıki tırtıklamaya annemi bizi hiçe saymaya.
Şunu konuşmaya başladılar acaba abimizin mallarından bizede düşermi. Almak için ne yapabiliriz. Öz halamdan şunu duydum herşeyi mi siz yiyeceksiniz. Yani onlar için annem falan hiç. Çünkü a-lış-mış-lar yemeye. Neler yaşadık biz biliriz. Babam ölmedi ama engelli kaldı. Şimdi annem asla babamın ailesinden yani kardeşleri ve yeğenlerinden birisi ile görüşmüyor tabi bizde.
Ben olsam kesinlikle şunu direk yazardım. Araba almandan rahatsızım ve istemiyorum. Beni hiçe sayıp araba alırsan kardeşine bundan sonra orda kardeşinin evinde yaşa. Beni unut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?